Zeytincim,maalesef ailede olsa,kardeste olsa herkes kendinin derdinde.ben evlenirken kucuktum,babamin bana bir gelinlik almaktan baska masrafi olmadi dusun,ve bana simdi dediki,bunun parasini bana odeyeceksin.senelerce surundum ama bir yardim edelim demediler,kocamin ailesine hayirsiz derdim,ama benimkilerde oyleymis gec anladim.birde durumumun olmafigini bildigi halde ,ogullarina ev almak icin ,benden para istedi,bende evin yarisi benim Aroma olursa veririm deyince bu seferde vazgecti.yok olmaz oyle diye.kardesime dukkan acti,ama kendisi ,o kadar buyuk bir paranin ne demek oldugunu bilmedigi ve babam verdigi icin,bi seferde calismak istemedi.ve dukkanini devretti.ee bana yardim etti,simdi sira ablada,bu seferde,bana diyor isim yok,gucum yok,almanyaya gelicem,yardim et.benim bu halde,,kendime zor yeterken,bide nasil o kadar masrafa gireyim,bi kere davetiyesini gonderdim,dedim ki,bari Vize islemlerini kendin hallet,biletini,diger madraflarini katsilarim,sirf Boyle dedim diye,gidip vizeye girmedi.ama bir cep teli faturasina ayda 400 lira vermesinide bildi.simdi bu durumda ben kullanilmak istenmiyormuyum??kizkardedim senelerdir calisip,evin madraflarini karsilar,mobilyasini yeniler,annem babam birsey yaomiyir,eve katkida bulunmuyor diye yakinir dururlar,oglanlarda eve bir ekmek bile almaz,ama onlarin cebine para koyarlar,dukkan acarlar,aman evlenecekler kirada surunmesin diye ev almaya calisirlar,birikim yapmaya calisirlar,peki ya bizz??? Kiz oldun mu uvey evlatsin maalesef,o yuzden her ne kadar ailemi arayip sorsamda,icim kirgin olnlara karsi.tedavi surecindeyken,ve sonrasinda Mali zorluklat cektik,hep anlatittim,yalandan aglaxip param yok dediler,birsey istemedigim halde.sonrada kalkip bu kadar param var,ustunu sen tamamla evi alalim dediler ,halbuki bende ne gezer,olsa ben kendime alirim,kiralarda surunmem.yeterki ,oglanlarin olsun,kizlar,yolunacak kaz,onlar sadece versinler.artik bende bencillestim maalesef,ve oylede olmak gerekiyormus,sen kendini dusunmezsen,kendin icin yasamazsan kumse sana acimiyor maalesef.cok kaba bir tabir olacak ama,benim elin kizi,ben zorluk cekerken,gelip rahat icinde yasasin istemiyorum,cok zengin olsam belki tamam,ya peki ben,ben ne oluyorum,beni niye dusunen yok?? Cok doluyum bu konuda,sana senden baskadinin hayri yok,aci ama gercek.