- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi karanfilce
- #8.161
Canım boşanmak için elle tutulur bir şey yok. Ama onda var demek ki:) Sebeplerini kimse sebep olarak görmüyor başka. Benim eşim sabit fikirlidir. Bir şeye taktımı senlerce uzatır, küsmes, vs de vardır. Ama asıl koun işi oldu ve bize yeterince zaman ayırmaması. Günlerce gece gündüz çalışırdı. Ama ortada yine bir şey yoktu. maddi anlamda. Tabi bütün evin sorumluluğu, çocukların sormluluğu, maddi sorumluluk, yetti yetmedi kaygısı. Geldiler bana aslında. Aslında sorun işsizliği, bu çok çalışmaına karşılık maaşının azlığı da değildi . Asıl sorun yetti yetmedi kaygısını taşımayı da bana bırakmasıydı. Lokntaya gittiğimizde bile ben lahmaun söyler o istediğini yerdi. Geçen sene ben ve çocuklarım doğalgaz zehirlenmesi yaşadık. gün yoğun bakımda kaldım, 1 ay dış gebelikten hastanede yattım. eve hırsız girdi derken. Bana da geldi bütün lelliler, bütün yaptıklarını hatırladıkça. Borçları, işsizlikleri, iş kurup batırmaları, beni koca olarak manevi yalnız bırakmaları, Bütün bunlara rağmen borçalrını bile benim takip etmem. Araba vergi borcuna kadar , ev vergi borcuna kadar herşey. Ben üstüme başıma almadığım, yemediğim herşey onu suçladım ve suçluyorum... Sonuç bu.
Anladim canim..seninde baya bir birikim olmus icinde. Ve sana katiliyorum sonuna kadar haklsiin.. Nolurdu su kadinlarin kafa ve dusunce yapisi su erkeklrrdede olsaydi.. dusunce sistemleri bizden cok farkli.. onlara gore ne olur ne olcek .. ama biz oyle degiliz.. onlar nato kafa nato mermer .. kit beyinliler.. evlilik nedir bilmeden evleniyorlar.. sanarsin cocuk oyuncagi. Gerci yetistirlmeninde cok etkisi var ..aile aslinda cook onemli.. isge ben her bunaldigimda esimin ailesine icimden sovuyorum.. oda belki boylemolmak istemezdk Ma yasam sartlari mutsuz cocuklulugu.. birazda bunlarin etkisi olduguna inaniyorum.. babasi az cektirmemis bjnlara.. sokakta kalmislar .. oturduklari evi satmis bunlar icindeyken.. bunlar sokakta kalmis.. teyselerknde kalmislar bir muddet orayada sigamamislar..insan eti agir derler ya.. teyzelerinkn evide ananneisnin apartmani.. sonrasinda catiya derme catma bir ev ualmislar .. 2 gorumcem var hemsire.. onlar madden esimde manen yapmis .. iscilik yaomis esk onlarda para destegi .. terasa kucuk bir evcik yapmislar vsvs.. anlatsam sayfalar yetmez.. o yuzdenki babasina cok kinli.. haklida.. ne zof sarylar altinda genedr okud.. Azmiyle buralara kadar geldk.. bunyonden hep takdir ediyorum onu.. onun yerindd baskasj olsa belkide bir sersei yada cete olurdu ne biliyim. Cketigi sikintilar ona okuma azmi vermis.. ve okudu ..sukurler olsjn bu konumjna gelebildi iste.. jnsanaoglu iste nelerle sinanacagiz neler yasayacagiz bilemiyoruzkihayat her an suprizlerle dolu bizler icin..Canım boşanmak için elle tutulur bir şey yok. Ama onda var demek ki:) Sebeplerini kimse sebep olarak görmüyor başka. Benim eşim sabit fikirlidir. Bir şeye taktımı senlerce uzatır, küsmes, vs de vardır. Ama asıl koun işi oldu ve bize yeterince zaman ayırmaması. Günlerce gece gündüz çalışırdı. Ama ortada yine bir şey yoktu. maddi anlamda. Tabi bütün evin sorumluluğu, çocukların sormluluğu, maddi sorumluluk, yetti yetmedi kaygısı. Geldiler bana aslında. Aslında sorun işsizliği, bu çok çalışmaına karşılık maaşının azlığı da değildi . Asıl sorun yetti yetmedi kaygısını taşımayı da bana bırakmasıydı. Lokntaya gittiğimizde bile ben lahmaun söyler o istediğini yerdi. Geçen sene ben ve çocuklarım doğalgaz zehirlenmesi yaşadık. gün yoğun bakımda kaldım, 1 ay dış gebelikten hastanede yattım. eve hırsız girdi derken. Bana da geldi bütün lelliler, bütün yaptıklarını hatırladıkça. Borçları, işsizlikleri, iş kurup batırmaları, beni koca olarak manevi yalnız bırakmaları, Bütün bunlara rağmen borçalrını bile benim takip etmem. Araba vergi borcuna kadar , ev vergi borcuna kadar herşey. Ben üstüme başıma almadığım, yemediğim herşey onu suçladım ve suçluyorum... Sonuç bu.