• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Günaydın gri gök yüzü
Günaydın erimeye calısan kar
Günaydın uykum
Günaydın dagınık ev
Günaydın uykusuzlar
Günaydın bizi gizli gizli takip edenler
Günaydın derdiyle dertlendiklerim
Günaydın güzel bir umutla huzuru bekleyenler
Günaydın üsüyenler
Günaydın aklı cocuklugunda , sallanan salıncakta kalanlar
Sana da günaydın ise gitmeye calısan siyah bereli amca
Günaydın
Gün-aydın!

Size de günaydın ...:):KK45:
evet ben sizi gizli takip edenlerden biriyim:)
sohbetiniz yazışmalarınız çok sıcak çok güzel.. severek okuyorum.. iki gündür geçmiş sayfalarınızı okuyorum..200 .cü sayfadan beri okuyorum hiç sıkılmadım.. bende katılmak isterim aranıza.. tabi ki kabul ederseniz:)

Ya trlelli bir öykü - deneme - makale gibi bişey yazsana ...Valla ciddi diyom bak ..edebiyat degileri bazı yayınlar yarışma filan düzenliyor..Bir araştırsana google amcaya sor bi..Valla harcanıyon kuzu buralarda ..Ben de bu sabah kalktım kabusa dönen yirmilik dışim biten bir kutu antibiyotikten sonra bile hala davul gibi şis.Gidcem yine ama muhtemelen çekmicekler pöf ...

sohbetiniz yazışmalarınız çok sıcak çok güzel.. severek okuyorum.. iki gündür geçmiş sayfalarınızı okuyorum..200 .cü sayfadan beri okuyorum hiç sıkılmadım.. bende katılmak isterim aranıza.. tabi ki kabul ederseniz:)
Hoşgeldin canım her zaman bekleriz ;)

Hoşgeldin canım her zaman bekleriz :KK66:
Teşk ederim canım.. ne güzel kaynaşmışsınız sizler.. lelli ile buluşmuşsunuz bile.. yaklaşık 1 yadır takipteyim sizleri.. çok zevkle okuyorum yazılanları.. çok sevdim burayı:)Bu arada bende 39 yaşındayım .. bu yıl 40 a basacağım inş..:)yanlış değilsem buranın en büyüğü sendin.. galiba yaşıtız..

Teşk ederim canım.. ne güzel kaynaşmışsınız sizler.. lelli ile buluşmuşsunuz bile.. yaklaşık 1 yadır takipteyim sizleri.. çok zevkle okuyorum yazılanları.. çok sevdim burayı:)Bu arada bende 39 yaşındayım .. bu yıl 40 a basacağım inş..:)yanlış değilsem buranın en büyüğü sendin.. galiba yaşıtız..
evet benim sanırım .Tabii senin gibi gizliden okuyanları bilmiyoruz .Allah hayırlı yaşlar yıllar versin :KK66:

Aman Bu Sabah Erken Uyandım .
Keyifsizim Giyinip Süslenmeye İsteksizim
Kime Süsleneyim ki Bir SEvgilim Bile Yok
Çok Derdim Var Çok (3x)
Amannnnnnnn !
Bu Sabah Erken Uynadım İşe Gitmicem
Manyadın mı
Uykumda Var Ama Yatmıcam
Küveti Su Doldurucam Yıkanmıcam

Kahvaltımı Hazırlıcam Ama etmicem
Niye mii ?_
Çok Derdim Var Çok (3x)

Amannnnn
Bu Sabah Erken Uyandım İşe Gitmicem
Annem Başımın Etini Yicek
' Hastayım ' diceö
Televizyonu Açcam Ama Radyo
Bütün Gün Mızmızlancam Veryansız Edicem
Niye Bilion mu ?_
Çok Derdim Var Çok

kızlar canım çıktı videoyu bitürlü ekleyemedim ne youtube dan ne başka biyerden .
bu sabah bu şarkı dilime dolandı siz de dinleyin gülün istedim ama olmadı .Sağolsun kazen amca hergün bişeyi değiştiriyo video yüklenmiyo neyse sözleri okuyun gülün :KK70::KK70:

Soobee!

Flas! Flas! Beyzabet kameralarimiza yakalanacagini anlayinca ititaf etti :)

Radar var ilerde önunu keseriz zaten.

Gel tabiki yahuu

Neler gözlemledin okudukca ?
Ben bu sayfaya bir de psikaytr talep ediyorum
Zira bi kac sayfa sonra
Ard arda dizilip trencilik oynayacagiz cuf cuf cuf ben _sekerpare_ _sekerpare_ nun arkasindaki vagon olurum soylim
Hatunun varligi bile yeter

Ya trlelli bir öykü - deneme - makale gibi bişey yazsana ...Valla ciddi diyom bak ..edebiyat degileri bazı yayınlar yarışma filan düzenliyor..Bir araştırsana google amcaya sor bi..Valla harcanıyon kuzu buralarda ..Ben de bu sabah kalktım kabusa dönen yirmilik dışim biten bir kutu antibiyotikten sonra bile hala davul gibi şis.Gidcem yine ama muhtemelen çekmicekler pöf ...
Sana yazim ben olmaa mi?
Kuzu arada siir neyim salliyorum
Bi canan abla hikayem vardi tamamen hayal urunum bi kac sayfa yazip attim bi koseye
Hadi kurtul su disinden o susu pusude kendin ic yap iyi geliyo
İhtiyacin yok ama sen yasina gore cok cok guzel bi hatunsun
Fistikimm

Soobee!

Flas! Flas! Beyzabet kameralarimiza yakalanacagini anlayinca ititaf etti :)

Radar var ilerde önunu keseriz zaten.

Gel tabiki yahuu

Neler gözlemledin okudukca ?
Ben bu sayfaya bir de psikaytr talep ediyorum
Zira bi kac sayfa sonra
Ard arda dizilip trencilik oynayacagiz cuf cuf cuf ben _sekerpare_ _sekerpare_ nun arkasindaki vagon olurum soylim
Hatunun varligi bile yeter

ewet canım sağolasın.. bilmem neden yazmak istedim.. çok sevdim bu topiği.. çok candan sıcak konuşmalar.. sizler.. ben de yapı olarak sıcak kanlıyımdır..insanlarla kaynaşmayı severim.. sohbtleriniz ortamınız çok hoş. hala eski yazılarınızı okuyorum.. lellicim seni kendime çook benzettim ya.. çok benziyouz yazdıklarını okudukça aynı ben diye içimden geçiriyorum.büyük bir tebessümle:)

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM hoşgeldin.
Suratım makyajlı üstümde pijamalar bi bakayım dedim size. Muhabbet almış yürümüş.
Şimdi ben pazara gidiyorum inşallah.
Arkasından avm ye...
Sonra da işe....
Sanki iş en gereksiz olanı gibi oldu be
Seni gidi ikoncan seni
Taam taam pijamalarını cekmedik yayinlarken pijamalarini gostermicez
Golgelerin gucu adına tatil yapim sana ben.
Yerimede gez kuzu

Günaydın çılgın kızlar

Benimde gece uykum kaçtı ama bakmadım size çoktan pireler uçuşuyodur diye maşallah kimse uyumamış gibi.

Beyzabet kız biz seni geçen gün almıştık ya zaten aramıza.Niye gidip gidip geliyon, dur işte.
AA ewet yazmıştım galiba bir kere..Ama devamını getirememişim demek ki:)
Ama o zaman sadece ekonomi olarak düşünmüşüm ondan devamı gelmemiş sanırım:)

Yarın ortaokul arkadaşlarımla buluşucaz İnşallah.
Tam 20 sene sonra hemde.
Kızım, anne diyo gitme onlar belki büyüyünce kötü insan olmayı seçmişlerdir. Senin tanıdığın gibi kalmamışlardır.

Davetli olduğumuz ev sahibine hediye almam lazım.
İndirimden bi çizme almam lazım.
Bugün bana çarşı yolu gözüktü.

Kızım okula gitti, ev bi sessiz oldu.
Saat 3 olsa da gelse.

ewet canım sağolasın.. bilmem neden yazmak istedim.. çok sevdim bu topiği.. çok candan sıcak konuşmalar.. sizler.. ben de yapı olarak sıcak kanlıyımdır..insanlarla kaynaşmayı severim.. sohbtleriniz ortamınız çok hoş. hala eski yazılarınızı okuyorum.. lellicim seni kendime çook benzettim ya.. çok benziyouz yazdıklarını okudukça aynı ben diye içimden geçiriyorum.büyük bir tebessümle:)
Oyhh ne guzel
Biz geztapoyla bulustuk kopamadik ama
Yani zaman carcabuk gecti
Ben seviyorum burdaki hatunları
@civvenin vicdanini
@royemin bebisinin telasesini( cok bildirimim olunca anliyorum ki bakmadan royem gelmis)
@karanfilcenin tutumunu
@sevimlinin bi ugrayip herseyi bi anda suraciga dokmesini
@papatyaminda bana benzerliklerini
sta sta nin guzel suratini
sue sue nin arada bi gelisini
@poe nin derdinin derdime benzerligini
@nazahimin sabrini
O ozka nin bile binde bir gelislerini
Lisa Simpson Lisa Simpson aramizda olusunu

Bence yukaridakilerin her biri cok guzel insanlar

Baktim bende ilk zamanlar bu topikte bisi eksik
Herkes fazla duzgun, fazla duyarli,fazla vicdanli,fazla tutumlu,fazla iyi eee bi deli lazim dedim

Her köyün bir delisi olmuyomuydu ya !

Haci haciyi mekkede deli deliyi dakkada bulurmus da olabilir yani ehii ehii:)

Tr lelli biz seçmeli ders işini hallettik dün akşam.
Meğer o kağıttan bizim kıza da vermişler, unutmuş bizimki.

Görsel sanatlar, drama, Kuran ı Kerim.
Tamamen ilgi alanlarından oluştu. Kendi seçti, baktık doğru tercihler yapmış karışmadık.

Tr lelli biz seçmeli ders işini hallettik dün akşam.
Meğer o kağıttan bizim kıza da vermişler, unutmuş bizimki.

Görsel sanatlar, drama, Kuran ı Kerim.
Tamamen ilgi alanlarından oluştu. Kendi seçti, baktık doğru tercihler yapmış karışmadık.
İng,zeka oyunlarini sectik 3.hala dusunuyoruz kuran mi olsa matematik mi diye
Kuran icimden gecen oglum matematigede sicak bakiyo.dersleri icinde iyi olur diye dusundu bu hafta sonu dusuncez bakalim
Secimleriniz hayirli olsun cancagzim

Back