- 1 Ocak 2015
- 366
- 581
- 108
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.701
Seni de Hatırlıyorum sevimsiz hamile olduğun zamanları falan hatırlıyorumLisa Simpson hoş geldin
Beni nasıl bilirsin
Allahtan şu telefon var
Yoksa ben nerdeeee internete gireyim
Gerçi bu da sinir ediyor bazen
Ama hiç yoktan iyidir
Bebis gelcek bikerem Ahmet2yada Ayse olsunKızlar bişey dicem
Benim adetim cok düzenlidir normalde
21 günde bir perşembe günleri genelde sabah saatlerinde adet olurdum
Aylardır düzenim böyleydi
Ama bu ay olmadım
Yaklaşık 5 gün gecikti
Kullandığım Antibiyotik eetkilemiş olabilir mi
Yani bundan önce dişim için 3 kutu antibiyotik kullandım ama böyle bi etki yapmadı
Ayrıca oğlumu sütten kestim ya onun etkisi olabilir mi
Yani hamilelik şüphem, ihtimalim vs yok
O yüzden merak ettim acaba niye gelmedi adetim
Günaydın kuzu bak kendine mukayet ol ,olalım valla..Akïl bir toz tanesi gibidir üfledinmi uçar gider.Bak sonra kafaya huniyi takmayalım haa ...Benim randevum haftaya ama çok ilgi olacağını sanmıyorum devlette.sadece benim ilaç düzenli kullanmam gerek sanırim .Onun için gitcem psikologa da sevkediyomuş diye duydum ama bilmiyorum gidince görcez bakalım.Geçmiş olsun kuzu.Haa bide panik atak deyince aklima hep berlin kaplanı filmi geliyo .İzlemediysen izle çookk keyifli bir film .Bebis gelcek bikerem Ahmet2yada Ayse olsun
Saka bi yana ilaclar ve usutmek de etki ediyo bunlar gununj saptırıyo
İzlemedim izlim canımGünaydın kuzu bak kendine mukayet ol ,olalım valla..Akïl bir toz tanesi gibidir üfledinmi uçar gider.Bak sonra kafaya huniyi takmayalım haa ...Benim randevum haftaya ama çok ilgi olacağını sanmıyorum devlette.sadece benim ilaç düzenli kullanmam gerek sanırim .Onun için gitcem psikologa da sevkediyomuş diye duydum ama bilmiyorum gidince görcez bakalım.Geçmiş olsun kuzu.Haa bide panik atak deyince aklima hep berlin kaplanı filmi geliyo .İzlemediysen izle çookk keyifli bir film .
Ahhh canım dile kolay istegünaydın kızlar
trlellicim düşünme cnm onları,bizim canımıza yazık,onların umrunda değil
sevimsizcim bazen oluyor öyle gecikmeler
Duu sana ozel yazcanrahmetli olduğu için söylemek istemiyorum çoğu şeyi ama anneme hamileyken ağır ev işleri yaptırdığı bişeyler kaldırttığı için kanaması olmuş annemin düşük bile yapmış. dedem ve amcam bile üstüne saldırmış sen bu kızı öldürmek mi istiyorsun diye. çevresindeki herkesin korktuğu çekindiği bir insandı zaten eşine falan da çok dominanttı. ona rağmen dedem defalarca birçok mevzuda araya girmiş annemi korumaya çalışmış. bir de şu var, annemin eğitim olarak yüksek ve nezih bir ailesi var ona rağmen bunları çekmiş olduğu için çok kızıyor kendine hala. ben aptal mıymışım deli miymişim neden sesimi çıkarmamışım, neden korkmuşum, düşündükçe çıldırıyorum diyor. sen en azından tepkini koymuş patlamışsın. çok da iyi yapmışsın. böyle insanlarla kendi seviyeni korumaya çalışarak başedilemez. bi patlayacaksın silip atacaksın hayatından. sen de bunu yapmışsın zaten. o insanları ölmüş kabul et.
Sanki annemi anlatmışsın..rahmetli olduğu için söylemek istemiyorum çoğu şeyi ama anneme hamileyken ağır ev işleri yaptırdığı bişeyler kaldırttığı için kanaması olmuş annemin düşük bile yapmış. dedem ve amcam bile üstüne saldırmış sen bu kızı öldürmek mi istiyorsun diye. çevresindeki herkesin korktuğu çekindiği bir insandı zaten eşine falan da çok dominanttı. ona rağmen dedem defalarca birçok mevzuda araya girmiş annemi korumaya çalışmış. bir de şu var, annemin eğitim olarak yüksek ve nezih bir ailesi var ona rağmen bunları çekmiş olduğu için çok kızıyor kendine hala. ben aptal mıymışım deli miymişim neden sesimi çıkarmamışım, neden korkmuşum, düşündükçe çıldırıyorum diyor. sen en azından tepkini koymuş patlamışsın. çok da iyi yapmışsın. böyle insanlarla kendi seviyeni korumaya çalışarak başedilemez. bi patlayacaksın silip atacaksın hayatından. sen de bunu yapmışsın zaten. o insanları ölmüş kabul et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?