Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

_sekerpare_ sen annemlerin günlerini bi görsen...
Kuru şeyler de olsa yemek de olsa çeşit çeşit
Şimdi ben böyle ağırladım ya
Benim de beklentim yükseldi
Onlar çağırınca çok çeşit yapsınlar
Ben senin gibi kolay misafirleri severim
Maksat muhabbet
Bi arkadaşımla haftada bir öyle görüşüyoruz
Bi hafta ben onlara gidiyorum
Bi hafta o geliyor
Allah.ne verdiyse koyuyorum çayın yanina
Ama Dünkü misafirlerim yabanciydi
Ayda yılda bir görüştüğüm
Aklimdaydi hep
Çağırdım rahatladım
Bir de apartmandaki komşularımi alcam inşallah burdan taşınmadan
5-6 çeşit yaparım yine
Burdakiler gibi komşu bulamam.sanirim
Hepsinden razıyım
Apartman 10 daireli
Bi ben kiraciyim zaten
Ben de uyumluyum
Problem yoktu yani
Bi yandan ev bakıyoruz
Evin sıcaklığı benim için çok çok önemli

Kızlar bişey dicem
Benim adetim cok düzenlidir normalde
21 günde bir perşembe günleri genelde sabah saatlerinde adet olurdum
Aylardır düzenim böyleydi
Ama bu ay olmadım
Yaklaşık 5 gün gecikti
Kullandığım Antibiyotik eetkilemiş olabilir mi
Yani bundan önce dişim için 3 kutu antibiyotik kullandım ama böyle bi etki yapmadı
Ayrıca oğlumu sütten kestim ya onun etkisi olabilir mi
Yani hamilelik şüphem, ihtimalim vs yok
O yüzden merak ettim acaba niye gelmedi adetim

canım zaman zaman değişebilir.
ve çok normal.
bahsettiğin şeylerin hepsi adet düzenini etkiler.
sütten kesme, antibiyotik..

Bebis gelcek bikerem Ahmet2yada Ayse olsun
Saka bi yana ilaclar ve usutmek de etki ediyo bunlar gununj saptırıyo

Oyyy isimi hallettim derken buraya.yazdikdan sonra karsi dairedeki abla sana gelcem dedi gel dedim o anda kapi caldi telf caldi tv icin geldiler annemde gormus o da geldi
Tv kuranlar bana.kumandayi anlattilar bi yandan abla yalnız kalmasin diye ona laf yetistirdim
Sonra tv kurular ablada 7.30 gibi gitti oglanin odevi esim geldi ona yemek
Meyve cerez fasli
Basimin sol tarfina agri saplandı
Esim cok konusmaktandir diyo
Harbi ya 1_aylik konustum bugun ne dertliymisiz.

Kızlar yazmadim ama gece yine atak geldi bana
(Hep k.v ilgili yada esimle tartisirsam yanj cok uzulursem aglarasam falan o ara bi atak yasiyorum
Bayadir gelmiyodu bi donem.hatta. baya duzelmistim 5ay hic atak gelmedigi olmustu
Aksam yattim 12.30gibi gozum daldi uyudum yani bi 15dk falan nefesim Kesilcek gibi oldu kalp ritmim yukseldi bi sicradim attim kendimi yatakdan esim uyandi hemen noldu dedi bende gık yok
Hafizami kaybettim.sandim nefes almaya calisiyorum sadece sonra esim yuzumu yikadi konusturdu beni o da uyku sersemi panikledi ama hic bisi konusamiyorum
Sonra yatirdi beni baska bi konu acti kafami dagitmaya calisti uyumusum.oyle

Benim.hic uzulmemem lazim boyle ataklarla ugrasiyorum.sonra antidepresan kullanmak istemiyorum yine
Hic uzulmemek mumkun mu ya nerrdeee
Bu aksam basimada agri saplaninca atak gelcek diye odum koptu uyumaya korkuyorum suan

_sekerpare_ devlet hastanesinin.psikiyatristi dimi gidince anlat ilgileniyolarsa bende gidim

Günaydınlar herkeslere karanfilcem çiçeğim lütfen şu özel mesaj olayına bir el atıver yoksa mesaj istemiyinmi gı benden..anoooouuvv Bugün de nadide hastanemizde tiroid ve meme ultrason için eylüle gün verdilerde başka hastaneye gidiyorum gün alabilecemmi bakalım.Ne kadar hastalık hadtası gibi duruyorum di mi değil valla .Tee birbuçuk yıl oldu kistlerim nodüllerim öyle duruyo yerinde.Bugün oğlum diyoki anne eolmuşta kimse kalmazsa in hemen tamammı ?oğlum beni neylesinler kaç yaşında kadınim diyorum anne sen ne diyon bu ülkede ördeğe tecavüz etmişler diyo.Bişeyi çok merak ediyorum bu konularin ne kadarini biliyo acaba ? Soramiyomda eşsek 13 yaşına geldi artık .

Bebis gelcek bikerem Ahmet2yada Ayse olsun
Saka bi yana ilaclar ve usutmek de etki ediyo bunlar gununj saptırıyo
Günaydın kuzu bak kendine mukayet ol ,olalım valla..Akïl bir toz tanesi gibidir üfledinmi uçar gider.Bak sonra kafaya huniyi takmayalım haa ...Benim randevum haftaya ama çok ilgi olacağını sanmıyorum devlette.sadece benim ilaç düzenli kullanmam gerek sanırim .Onun için gitcem psikologa da sevkediyomuş diye duydum ama bilmiyorum gidince görcez bakalım.Geçmiş olsun kuzu.Haa bide panik atak deyince aklima hep berlin kaplanı filmi geliyo .İzlemediysen izle çookk keyifli bir film .

İzlemedim izlim canım
İlac tedavi ediyo panikatagi ama kesi. Cozum degil
Bana doktorum uzuldugumde siddetli uzuntuler yasadigimda ataklarimin gelecegini onunla yasamamı ogrenmemi oylemisti
Ama bu panik atak evlat olsa sevilmez cok bet bisi.
Adam olsa zopami yer oyle bisi

Devlet evet ilac verip yollar gibi
Bende su kultur merkezindekinden haber bekliyorum msj atiyolarmis

Bakkala diye evden cıkıp kaybolasım var

günaydın kızlar
trlellicim düşünme cnm onları,bizim canımıza yazık,onların umrunda değil
sevimsizcim bazen oluyor öyle gecikmeler
Ahhh canım dile kolay iste
Hırsımı esimden alıyorum
Defol git bunların derdi sensin diyorum gitmiyo
Benim esim benden bosansa kaynanamla yasasa oglumu 1defa gormez adım gibi biliyorum
Oglumu gormeye gelip esime laf sokan insan bu bacak kadar cocukla laf yolluyo cahil.
Derdi esim

Gecen gun zahide yetisin programinda bi psikiyatr dul ve ogluna duskun anneler ozellikle bir ogluna duskunse onu esi gibi benimser dedi( yani cinsellik vs degil dayanagi,evinin diregi,sahibi,hersyi olarak) bu da hastalikdir dedi
Benim kv boyle iste
3oglu var ama onlarin yaninda bile benim herseyim diyodu esim icin ne piskopat insanlarin icine dusmusum

Hep sey dusunuyorum yaa.kimseyide yari.yolda birakip ahını almadım kim beddua ettide belami buldum diyorum

Her kimse tovbe etsin valla usandım.

trllli anlattıkların annemin yaşadıklarına çok benziyor. hatta akrabalarıyla feci derecede küsüp kavga edip sonra barışması olayı ve de memleket aynı olduğu için yuhh akrabamız mı yoksa dedirtti yine de çok bir örnek vermek istemiyorum rahmetli oldu babannem çünkü. bence şunu düşün sonuçta sen resti çekip hayatından çıkarmışsın evine adım bile atamıyorlar. bunu sağlayabilmek çok büyük başarı. benim babam da laf söyletmeme durumu hiç yok ama bir icraat yapma durumu da yoktu. haklısın diyordu anneme hatta Allah senden razı olsun başkası olsa çekemezdi beni bırakırdı modunda.
annem yıllar sonra bile kafayı yiyor ben ne kadar aptalmışım neden katlanmışım diye. 50 yaşına gelmiş 20'li yaşlarındaki olaylara dönüp duruyor.
bir de bizim amcamın bize borç takması ailenin harcananının her zaman babam olması durumu vardı.öyle büyük bir kazık yedik ki amcamdan ve babannemden trilyon desem abartmış olmam. koskoca apartmanı sattılar hem de amcamın yüzünden değerinin altına kendilerine çok lüks bir ev aldı oturdular, amcamın bütün borçları temizlendi bize 50 bin para verdiler ve sonra onu bile geri istediler. babam kaç kez kalp krizi geçirdi içine ata ata. annem tansiyon hastası zaten bu sıkıntılarla tansiyonu çıkardı uykuları kaçardı. bla bla bla o kadar çok şey var ki. ben bile bazen rüyalarımda görürüm yaptıkları haksızlıkları haykırırım. bu anlattıklarıma ek o kadar çok şey var ki.
biliyorum dışarıdan söylemek kolay diye düşünüyorsun belki ama yoksay o insanları hiç yokmuş gibi düşün. gerçekten düşündükçe sinir olup çatlarsın başka da bir işe yaramaz.

L lisa ahh yapabilsem
Aslında hersey daha guzel olcak
Bu memleketten yaka silktim ben
Teyzemde gelin aldi bu memleketten o da yaka silkti
Yani tescilli bunlar acik net.

rahmetli olduğu için söylemek istemiyorum çoğu şeyi ama anneme hamileyken ağır ev işleri yaptırdığı bişeyler kaldırttığı için kanaması olmuş annemin düşük bile yapmış. dedem ve amcam bile üstüne saldırmış sen bu kızı öldürmek mi istiyorsun diye. çevresindeki herkesin korktuğu çekindiği bir insandı zaten eşine falan da çok dominanttı. ona rağmen dedem defalarca birçok mevzuda araya girmiş annemi korumaya çalışmış. bir de şu var, annemin eğitim olarak yüksek ve nezih bir ailesi var ona rağmen bunları çekmiş olduğu için çok kızıyor kendine hala. ben aptal mıymışım deli miymişim neden sesimi çıkarmamışım, neden korkmuşum, düşündükçe çıldırıyorum diyor. sen en azından tepkini koymuş patlamışsın. çok da iyi yapmışsın. böyle insanlarla kendi seviyeni korumaya çalışarak başedilemez. bi patlayacaksın silip atacaksın hayatından. sen de bunu yapmışsın zaten. o insanları ölmüş kabul et.

Bi se bunların hatunları cok cazgır erkekleri sorumsuz hani sskmiymis, iyi bir ismis cok dertleri degil
Benim.eltilerimin defalarca su/ dogalgaz saatleri sokuldu
İhbarnameleri bizim eve kadar geldi
Eltim kurtaj olcagi zaman kocasi aylak gezdigi icin parayi esimden istemisti
Okadar rahatlar
İs yok cocuk derdindeler
Erkekler biz karı kuruya karismayiz der cekilirler
Yani yesinler birbirlerini havası
Esim surekli ben durte durte ssk yaptirdim
Durte durte fatura soumlulugu borc sadikligi sagladim
Benim eltimin evinde elektrik kesilir hasbam gun gun gezerdi
Koluna bilezik alip bide gozume sokardi
Mutfaginin kalebodurlari assa duserdi rutubetten odasi yukardan assa akarsi kuf olurdu ama umurunda degildi
Koca zaten sorumsuz olsun bir tane bilezigi var gozumuze sokuyoya yeter
Annemden uzagim diye agliyodu
Ee evlenmeseydin 16yasinda zirlicaksan ne derdin vardi derler adama
Daha bi suru sorumsuzlugu ben bunlarda gordum ilk defa
Birde k.v ve gorumcelerin agzi cok bozuk
Ben insanlarin mahrem yerlerini agizlarina alarak ediilen kufurleri cok igrenc buluyorum
Heleki bir kadin bunu ediyorsa
İlk duydugumda sok olmustum
Gorumcem esime ,ogluna orta parmagini cikariyodu okaar tuhafima gidiyoduki anlatamam
Sooklar icinde kaliyodum
Bu kadin suan 48yasinda falan

Hep ondandir neden kultur seviyesi daha yuksek, daha insan, daha bilincli bir 2.ailem olmadida bu manyaklarin icine dustum

Ben esimin agzindan hic kufur duymadim ne bana ne aileme
Hic oyle igrenc absurd sakalar gormedim

Esime.bazen belki o aileden degilsin diyorum
Benzemiyo cunku esim mavi gozlu
Bir umut dna mi yaptirtsam ki

Duu sana ozel yazcan

Sanki annemi anlatmışsın..

Merhaba kızlarr bugün de çok Yoruldum.
Saçma gereksiz ve yorucu bi toplantı vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…