• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Trlelli ohh miss,eline saglik cok guzel gorunuyor.
papatya,paraniz bereketli olsun canim.
poe gule gule kullan aldiklarini.
gaztapom,burda hepimiz birbirimize derdimizi anlatiyoruz.Ben bazen o kadar doluyorumki,anlatacak,anlayacak kimsede yok solugu burda aliyorum.Biz her zaman burdayiz.
Lisa simpson,hosgeldin topigimize,her zaman bekleriz.
Arkadaslar ozgecanin,durumu beni de cok uzdu,Ahh ahh ,kelimeler yetmiyor anlatmaya :(
Bugun kizim cok huysuzdu,normalmidir bilmiyorum,cok inatlasiyor benlen.Insallah yakinda yurur,bugun Bi kac kez ellerini birakip bosluga atmaya calisti kendini.Daha temkinki,bakiyor olacak gibi degil,tutunuyor hemen.
Gaztapom,koruyucu esma nedir,hic duymadim.soyle ilginc birsey soyleyeyim,gecen gun sirkem bitmis,temizlik ilaciyla Evi sildim,
Ayy alismisim sirkeye,sanki evim hic hijyen degilmis gibi hissedixorum.Birde nazara karsida iyi oldugunu bildigim icin,psikolojik bir ic darligi yasiyorum suan.Bide hani kendimizi korumak icin felak NAS okuruz ya,millet malimiza,arabamiza ne bilim sahip olduklarimizada nazar edebiliyor,bu durumda ne yapmak lazim.

ne kadar planlı programlısın imrendim desem yeridir.
bana zaman yetmiyor. aslında işim yoğun değil, herşeye vakit ayırabilirim ama gel gör ki planlandığı gibi gitmeyebiliyor işler üşengeçlik oluyor bazen.
Ben de çok yoğun çalışmıyorum.
Tabi iş anlamında unumu eledim eleğimi astım mıdundayım.
Sonuçta çalışırsam kendime çalışmaSam kendime bizim işimiz.
Neyse rapor vereyim.
Herşey yapıldı
Çovuk uyumak üzere. Esmalatımı çekeceğim şimdi.
royem royem naZar için okunan dualar ve esmalar var canım.

Benim yildizimin dusuk oldugunu biliyorum yildizname diye bisi var biri baktirmisti benim icin
Nazardan nasilkorunulur hic bilmiyorum dua okuyorum ben
Benim rahmetli babannem okurdu bisiler duasi iyi geliyo derlerdi bebeklerini herkes ona okutrdu
Benim.oglus bebekken cok sıcrıyodu babannem bi basortuye okumustu ve basina asmistik besiginin
Sıcramaları gecmisti
Valla hurafemidir, gececegimi vardida gecti orasini bilmiyorum

Nazara inanirim ama herseyde de nazar degdi demem nazarı cagirmak gibi geliyo sanki bana

trlelli,ben nazara pek inanmazdim.Herseyide nazara yormuyorum ama son zamanlarda icimde sebebsiz korkularim ve telaslarim var.Bu devirde insanlarin enerjileri cok kotu,herseye sahip olduklari yada olabilecekleri halde kiskanclik hasetlige dusebiliyor.Bu sebebten kendimizi korumak lazim iyi yada kotusunden..

Ho! hoo ! hooo! gunaydınnn
Yataktan kazinarak kalktim yahuu
605tl ödemeler icin verdi aksam esim hesap yaptik yine
Faturalar,oglusun servisi-kursu, halimin son taksiti
Ödicem bugun hepsini gitti paracıklar

günaydın hanımlar
_sekerpare_ _sekerpare_ sana yazamadım. sen buraya negatif enerji vermiyorsun.
hepimiz gelip dertlerimizi anlatıyoruz. iyi hepiniz varsınız...
sakın öyle düşünme tamam mı canım...
bana hala faceden arkadaşlık göndermedin...
sevmedin mi yoksa beni....

günaydın hanımlar
_sekerpare_ _sekerpare_ sana yazamadım. sen buraya negatif enerji vermiyorsun.
hepimiz gelip dertlerimizi anlatıyoruz. iyi hepiniz varsınız...
sakın öyle düşünme tamam mı canım...
bana hala faceden arkadaşlık göndermedin...
sevmedin mi yoksa beni....
Aşkolsun canım seni sevmezmiyim hiç sen arkadaşlık gönderemedim dedin ya ben o yüzden şeyettim .hani sen madur olma diye papiş :)

Aşkolsun canım seni sevmezmiyim hiç sen arkadaşlık gönderemedim dedin ya ben o yüzden şeyettim .hani sen madur olma diye papiş :)

yok kuzum. senin sayfanda bi problem var herhalde. gönderemiyorum sana.
ama senden bekliyorum artık bi adım...:KK19::KK37:

geztapo" kesinost: 39455134 .!.:
Canım benim sağolasın.Yazın gelcem yanına görüşürüz belki ?.ölcemmi ne toprağım çekiyo
Kızcam sanaaa:KK12:
Buyur gel tatlımmm.
İnatçı herifimi razı edersem bulişuruz.
Ama benim tahminim kesin bizi uzaktan izler:KK53:

Back