Oyyy isimi hallettim derken buraya.yazdikdan sonra karsi dairedeki abla sana gelcem dedi gel dedim o anda kapi caldi telf caldi tv icin geldiler annemde gormus o da geldi
Tv kuranlar bana.kumandayi anlattilar bi yandan abla yalnız kalmasin diye ona laf yetistirdim
Sonra tv kurular ablada 7.30 gibi gitti oglanin odevi esim geldi ona yemek
Meyve cerez fasli
Basimin sol tarfina agri saplandı
Esim cok konusmaktandir diyo
Harbi ya 1_aylik konustum bugun ne dertliymisiz.
Kızlar yazmadim ama gece yine atak geldi bana
(Hep k.v ilgili yada esimle tartisirsam yanj cok uzulursem aglarasam falan o ara bi atak yasiyorum
Bayadir gelmiyodu bi donem.hatta. baya duzelmistim 5ay hic atak gelmedigi olmustu
Aksam yattim 12.30gibi gozum daldi uyudum yani bi 15dk falan nefesim Kesilcek gibi oldu kalp ritmim yukseldi bi sicradim attim kendimi yatakdan esim uyandi hemen noldu dedi bende gık yok
Hafizami kaybettim.sandim nefes almaya calisiyorum sadece sonra esim yuzumu yikadi konusturdu beni o da uyku sersemi panikledi ama hic bisi konusamiyorum
Sonra yatirdi beni baska bi konu acti kafami dagitmaya calisti uyumusum.oyle
Benim.hic uzulmemem lazim boyle ataklarla ugrasiyorum.sonra antidepresan kullanmak istemiyorum yine
Hic uzulmemek mumkun mu ya nerrdeee
Bu aksam basimada agri saplaninca atak gelcek diye odum koptu uyumaya korkuyorum suan
_sekerpare_
devlet hastanesinin.psikiyatristi dimi gidince anlat ilgileniyolarsa bende gidim