- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.441
Üzme bizi yaaabedelliye karşı olabilir , ona lafım yok.. herkes her düşüncede aynı şeyi savunacak diye de bir şey yok...
ama yorum yaparken 'kolaya kaçtım, işimize böyle geldi de geç' demek çok incitici..
bilmeden , düşünmeden...
asla ulu konuşmamak lazım, ulu konuştuğunu yaşamadan ölmezmiş insan... hayat insanlara asla yapmam dediği şeyleri yaptırır bazen....
hepinize sevgiler...hoşçakalın...
Bi kerem şalgam suyunu benden daha çok kimse sevemez.gel kız bi öpem seni
sen çok dobrasın için dışın bir o yüzden de çok seviliyorsun ama arkadaşın da hassas bir noktasına dokundun herhalde.
söyle bakiim sana Adana dan ne getiriim? Şalgam sever misin
hemen yollayıvereyim sana bi bidonÜzme bizi yaaa
Burası bdv değil birbirimzin tavrını biliyoz ya aslında trlellilin problemi sadece dobra olması.
Geztapoooo! Gel kuzum ya. Aramızı bi bul şu tatlı kızla..
Bi kerem şalgam suyunu benden daha çok kimse sevemez.
İkincisi ne ara gittin.
Üçüncüsü bizden habersizzz
Arkadaşımız sanırım öncesinde bu konu ile farklı şeyler yaşamış bir de borç ve hastalık vs ile uğraşınca hassalaşmış. Kendine özel bir durumu var. Lellimde art niyetli söylemedi sonuçta. Birbirlerini tanımadıkları için yanlış anlaşılma olmuş.
Kızlar gelelim ekonomiye. Kızlar şükür ayın sonunu getirdik. 4 gün sonra maaş. Şükür ki aldığımız bize yetiyor.
Yetmesi ne güzel canım Allah bereket versin .Kirada değilsin dimi?
Derken, baktım artırmışhayırlısı yaa..
ah cnm işte o kadar fedekarlık edersin,sonra böyle olurKızlar bizim eşimle ilgili benim en çok rahatsız olduğum konu eşimin evin yükünü kendi sorumluluğu olarak algılamayısıydı. Bu beni çok rahatsız ediyordu. Bunlar çok büyük sorun değil belki ama bu gerçekten beni çok rahatsız ediyordu. İşleri yoluna koymak için hep çabalıyordum. 15 yıllık evlilik boyunca bütün evin ekonomisi, yetti yetmedi kaygısı benimdi. lokantaya gidip gitmeyeceğimizin kararını bile ben verirdim.İşsizliği, iş batırması ve kazandığı maaşının düşük olmasına rağmen beni parayı idareli kullanışım ve para biriktirmeye çalışmam onu rahatsız ediyordu. Mutlu olacağı yerde. Elektrik faturasının bile ne kadar geldiğini bilmeden, niye harcamamızı kısıtlıyorsun derdi.
Bu yüzden bu rahatsızlıklarımı söylemem onu rahatsız ediyordu.Bizim bu duruma gelmemizin nedeni bu.
Oyle evlilik mi olur yaKızlar bizim eşimle ilgili benim en çok rahatsız olduğum konu eşimin evin yükünü kendi sorumluluğu olarak algılamayısıydı. Bu beni çok rahatsız ediyordu. Bunlar çok büyük sorun değil belki ama bu gerçekten beni çok rahatsız ediyordu. İşleri yoluna koymak için hep çabalıyordum. 15 yıllık evlilik boyunca bütün evin ekonomisi, yetti yetmedi kaygısı benimdi. lokantaya gidip gitmeyeceğimizin kararını bile ben verirdim.İşsizliği, iş batırması ve kazandığı maaşının düşük olmasına rağmen beni parayı idareli kullanışım ve para biriktirmeye çalışmam onu rahatsız ediyordu. Mutlu olacağı yerde. Elektrik faturasının bile ne kadar geldiğini bilmeden, niye harcamamızı kısıtlıyorsun derdi.
Bu yüzden bu rahatsızlıklarımı söylemem onu rahatsız ediyordu.Bizim bu duruma gelmemizin nedeni bu.
Canım kendi maaşını veriyordu ama ben ikimizin maaşını toplayıp brşyeler yapmaya çalışırken, o hiçbir gideri düşünmedi. Zaten işssizliğinde de bu böyleydi. Maaşı asgari ücretin biraz üstündeykende böyle. Yani evi geçindirmek benim yükümlülüğüm gibi olmuştu. Yani onun aldığı ücrete göre düşünmesi gerekirken benim onun yerine düşünmem, hem onu rahatsız etti hemde beni. Ama bunu değiştirme için hiçbir şey yapmadı. Ama zamanla bunu sorun haline getirdi. Çünkü bu benim de onu da rahatsız etti. Benim böyle bir yükümlüğüm olmadığını anlamadı. Ben de artık yorulmuştum. Geçen 15 yılın ardından bu tür şeyleri onun yapmasını istediğimi söyleyip ona devretmeye çalışyordum.Oyle evlilik mi olur ya
Kendi maasini napiyodu ?
suefsan cım hem de hamileyken mi kaldın,çok zor olmuştur senin için
Ee sen 15yıl idare edip al diyince zor gelmistirCanım kendi maaşını veriyordu ama ben ikimizin maaşını toplayıp brşyeler yapmaya çalışırken, o hiçbir gideri düşünmedi. Zaten işssizliğinde de bu böyleydi. Maaşı asgari ücretin biraz üstündeykende böyle. Yani evi geçindirmek benim yükümlülüğüm gibi olmuştu. Yani onun aldığı ücrete göre düşünmesi gerekirken benim onun yerine düşünmem, hem onu rahatsız etti hemde beni. Ama bunu değiştirme için hiçbir şey yapmadı. Ama zamanla bunu sorun haline getirdi. Çünkü bu benim de onu da rahatsız etti. Benim böyle bir yükümlüğüm olmadığını anlamadı. Ben de artık yorulmuştum. Geçen 15 yılın ardından bu tür şeyleri onun yapmasını istediğimi söyleyip ona devretmeye çalışyordum.
nazahcım zaten psikologlar evlilikte maddi durumun takibinin tamamıyla bayana yıkılmasını,bayan açısından tahrip edici buluyorlar
tabi ki yuvayı dişi kuş kurar ama beylerin de biraz ele alması lazım
Günaydın cnmgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?