- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.081
Ben de eşimi çok seviyorum ama bu sevgi Uğruna bile katlanamam herhalde. Eşime de ondan ayrılabileceğimi söyledim. Bana gelecekleri zaman kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Onlar burada iken zaman gelmek bilmiyor. Konuşmuyorum. Surat asıyorum. Bir ay sonra bi daha arıyorlar bi size geleceğiz diye. Insan surat asılan yere neden gitmek ister kiHem fikiriz
Ben esimn yuzune karsi soyledim
Ailen orda istedigin zaman gidebilirsin dedim
Onlarla yuzyuze gelebilme ihtimali bile kalp ritmimi degistirebiliyo
Onlarla yuzyuze gelip konuscaksin yada bosancaksin deseler bosanirim
Ben zaten o aileyle bi arada tekrar yasasam basimi alip giderim heralde
Sende benim gibisinBen de eşimi çok seviyorum ama bu sevgi Uğruna bile katlanamam herhalde. Eşime de ondan ayrılabileceğimi söyledim. Bana gelecekleri zaman kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Onlar burada iken zaman gelmek bilmiyor. Konuşmuyorum. Surat asıyorum. Bir ay sonra bi daha arıyorlar bi size geleceğiz diye. Insan surat asılan yere neden gitmek ister ki
Cok haklisintr_lelli bu konuda benziyoruz gerçekten de. Ben numara yapamıyorum. Sevmiyorsam sevmiyorum. Hani ömürde bi kere göreceğim bi insan olsa belki tamam da bu hafta görmüştüm diyelim. Haftaya bi daha görüşülecek. Sonra ki hafta bi daha. Çünkü eskiden öyle idik. Zırt bırt çıkıp geliyorlardı. Ne haber vermek var ne de zaman mefhumu.
Bakalım ne olacak. Ama bi kıyamet kopacak kesin. Allah hayırlısını versin. 37 yaşındayım ve üzerinde hakkım olmayan insanlar istiyor diye bu kabusu yaşamak zorunda değilim.
Gunaydin
Hava sanki kandirikci sabah gibi
Uyaninca tereddutte kaldim yagmur var ve kapalı
Uykumda kacti zaten
Yöresinden duydugum iyi oldu
Ben sevdim tadini
Antep peyniri, Sepet peyniri,erzincan tulum,izmir tulumu,mihalic, bunun gibi bir suru peynir denedim sevdim
Penisilin olarak duydum
Nereye guvenip alicam orasıda var evet
En yakin sarkuteriden aldim keske yoresinden alabilseydim
Tesekkurler cnm icin rahat etti
Sabah uykum soyle kaciyo esimi yolluyorum sonra uyuyamiyorumbenim uykumda o saatlerde kaçsa ne var sanki: )
yok illa gece kaçacak, sabahta gitmek bilmicek
sen hangi şehirdesin canım? birde özel olmazsa burcun nedir?: )
ben koçum.
Deri tulum yedimönemli değil canım benim.
şarküteridende alabilirsin küflü peyniri yeterki güvendiğin bir yer olsun, pazardan alırsan dikkat et ama, pazarda da satılır bizim burada.
bende penisilin olarak duydum zaten, penisilin antibiyotik değilmiydi? ondan antibiyotik demiştim kendim, belki penisilin garip kaçar diye: ))))))
bu arada peynirlere karşı ilgin var heralde, vanın otlu peyniri var, o da çok lezzetli çok beğenirim biraz tuzlu olur ama lezzetli bence ve o otlardan dolayı çokta vitaminliymiş.
bende BEZ tulum peyniri diye bir peynir var onu çok seviyorum: )
kaşar tadında ama kaşardan daha güzel, daha lezzetli...
Malesef insanin fitratiyla alakali bi durumKızlar Leli, papatya benim ruh halimde şu an pek farklı değil. Kv, Kp 15 yıl evime gelmişin gitmişin, geldiğinde 1 ay kalırsın. Peki durum neymiş. Koca bir sıfır. Boş bir sıfır. 15 yıl sıfırın içine sığmış. Ben onlardan çok bir şeyde istemedim. Sadece bir telefon "kızım, oğlumuza laf geçirmedik ama bir ihtiyacın olursa ara". Denecek bir kelime bile yok.
Deri tulum yedim
Bez tulum yedim ama kasara benzeyeni hic gormedim gorsem kesin denerdim
Van otlu peynirini sevmedim
Dil,lor bunlarida seviyorum
Eski kasar severim
Sert peynir vardir bez torbaya basarlar kasikla cikarip yerler katik falanda denir bak onuda cok sevmistim.
Peynirle ilgili bisi olunuyosa ben olurum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?