- 1 Mart 2010
- 44.931
- 114.400
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.121
K.p yok maasi yok dikili agaci yokLelli sen çok çekmiştin kuzum be. Kv meden siz de kalıyordu ki.
Rabbim sabrının mükâfatını vermiş de kurtulmuşsun çok şükür. Görgüsüz insanla uğraşmak çok zor. Evlerden Irak.
Yemek seçme sorunu ve tatlı çeşiti sorunu bizdede var sütlaç yapıyorum hadi 3 cips al tuzlu kalsın diyorum ki susamlı çubuk kraker yapayım evde yook illa cips yada çerezOyyhhh bu arada dun ki kek bitti bi daha yaptim + sutlac yaptim
Bugun mutfagi pek sevdim cikasim gelmedi
Keklerime ortak cikiyo kardesimle annem gelip gelip yediler hazir buldum mu sömüruyolar
Ne cok sey yapmisım durun matematigim yetmedi
İspanak
Brokoli
Makarna
Pilav
Tavuk sote
Kek
Sutlac
Hep yemek sectiklerinden oluyo boyle
Esimi afrikaya yollayasim vargitsinde nimetin degerini anlasin
Makarna 1 tabaklik kaldi
İspanakda yarim kiloydu zaten
Bu ay bakalim zulaya ne aticam 200tl duruyo hala harcamadim
_sekerpare_ istanbula tesrif ettin mi first lady
Tavuk yiyosaniz guzel benimki sote ve izgara haric yemiyoYemek seçme sorunu ve tatlı çeşiti sorunu bizdede var sütlaç yapıyorum hadi 3 cips al tuzlu kalsın diyorum ki susamlı çubuk kraker yapayım evde yook illa cips yada çerezBizde en büyük sorun tavukçuyuz biz tavuk sote , tavuklu salata , tavuklu makarna , tavuk haşlama , tavuklu sebzeler bla bla bla Ben zorla bir etli kuru nohut ıspanak sızdırıyorum pazardan daha çok sebze yesek köşeye net 200-300 atarım
Bizimde is ortakken boyleydi cnmLelli biz de de kp üvey. Eşimin öz kardeşi yok. O evde hep çok baskı yapmışlar eşime. Kp in haberi olmadan ayağına bi Çorap alamamış. Ama eşimin öz dedesi yıllarca para yollamış onlara. O paraları da yemişler. Bizim düğünü de dedesi yaptı. DüğÜn masrafları için kp verdiği 4000 tl de uçtu. Nereye gityi bilmiyoruz. Eşim çalısmaya başlayınca dede para yollamayı Bıraktı. Bu sefer eşimin parasını aldılar her ay.
Evlendik. Her ay gelip benden istediler. Hiç vermedim. Çünkü bizim de çok borcumuz vardı. Dedenin verdiklerini de yediler. Işye Çatışmalar o zaman başladı. Musluk kesile tabi. Sonra da hiç iyi olmasık zaten.
Canım vücudu da dinlemek lazım. Her iyi şey her vücuda iyi gelmez ve tepki verir.birazcık ballı zencefil içtim az önce suyla, anam ne uyku yaptı öyle: ))))
zencefilin yatıştırıcı özelliğide var ya ondan oldu galiba.
zencefille vücudum bir barışamadı, ama bende inadına barışsın istiyorum: )
eğer barışmasını sağlarsam çok faydalı diye okudum çünkü.
çayı midemi çok yakıyor bal olmuş olsada, çayı geçtim şimdide bala karıştırıp deniyorum: )))
Ben atkı şapkaya çok para verirdim , son 1 aydır atkı örüyorum patiğe'de başladım :)
Bulaşık deterjanı çok kullanıyordum ben ve klorağı , sabunluk tarzı deterjanlık aldım daha az ama yeterli sıkıyor baya işe yaradı 1 ay gidiyor 1 şişe bulaşık deterjanı. :)
Canım ben de şimdiye kadar oya ve dantel yaptım ama örgü daha zevkli.sevimsiz25 .!.:tr_lelli bi fırsat bulamadım ki yazayım
Küflü peynir bizim yöresel peynirimizdir
Çok severim ben de
Ama tuzlu ya
Ee benim de reflüm var
Dokunuyor biraz fazla yesem
Küflü peynir özellikle kan grubu A olanlar için iyi yanlış hatırlamıyorsam
İçindeki canlılar sindirimi kolaylaştırıyor çünkü
karanfilce yaptığın iki liften de annem bana örmüştü
Güzel olmuş ellerine sağlık
Örgüye heves etmedim pek
Hep dantel, iğne oyası vs yapıyorum
Zevk alıyorum daha doğrusu
Çok fark ettirdi normal şişeden dökünc baya dökülüyor dök babam dök . Ama bunda sabun gibi 2 basında yetiyor ciddi fark etti 2 haftada bir alıyordum deterjan 1 aya çıktı.Sabunluk tarzı deterjanlık nasıl farkettirdi mi?
Oyyhhh bu arada dun ki kek bitti bi daha yaptim + sutlac yaptim
Bugun mutfagi pek sevdim cikasim gelmedi
Keklerime ortak cikiyo kardesimle annem gelip gelip yediler hazir buldum mu sömüruyolar
Ne cok sey yapmisım durun matematigim yetmedi
İspanak
Brokoli
Makarna
Pilav
Tavuk sote
Kek
Sutlac
Hep yemek sectiklerinden oluyo boyle
Esimi afrikaya yollayasim vargitsinde nimetin degerini anlasin
Makarna 1 tabaklik kaldi
İspanakda yarim kiloydu zaten
Bu ay bakalim zulaya ne aticam 200tl duruyo hala harcamadim
_sekerpare_ istanbula tesrif ettin mi first lady
Aricam seni kuzuCanim geldim tlf.dan net zor oluyor bana numarayı alsana
kızlar hepiniz iyimisin pek giremiyorum görüşürüz dönünce inşallah
Esimde kokusunu cok begendi parfumleri bi guzel kalici giysiye sikiyosun gunlerce kaliyoBen de ersağ kullanıyorum.
Bi şişesi kaç yıl gidiyor bilmiyorum.
Benimki de basmalı şişede.
Canım vücudu da dinlemek lazım. Her iyi şey her vücuda iyi gelmez ve tepki verir.
Belki zencefilin sana zararı vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?