• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

: ))))
bez tulumunda çeşitleri vardır belki bilemicem, ama bak işte benim dediğim bez tulum bu, kıvamıda bıçakla aynen kaşar misali dilimlenebilicek kıvamda olur.
Eki Görüntüle 1398186
torunoğluu marka baya güzel bez tulumda bence.
hadi ben seni peynir güzeli seçiyim ozaman: ) :KK45::KK45::KK45:
:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar:
Bak bunu hic gormemistim buralarda bulabilirmiyim acep
Peynirci babaya falan bakim bi bulursam onuda tatmak isterim
Ayyy tv de gecen peynir mahzenlerini gosterdiler bak orda olmak isterdim
Hepsinin tadina bakardim
Halamin k.v si koyden getirip bahceye topraga gomuyodu baya orda bekletiyodu
Peynire karsi ilgim baya onceye dayaniyo
Ciddi dusunuyoruz yani

Buraya yaziyorum ama yazip masanin uzerine birakiyorum telefonu

İsimi hallrdiyorum bi tarfdan malumm

2cocuklu oldum ben
Cok sey istiyolar yahuu su, meyvesuyu,yemek, cikolata yok tablet yok tv
Kahvalti ettiler yataklari topladim
Cubuk makarna istediler yaptim
Esime tavuk sote-pilav yapicam
Kendime kasarli brokoli yaptim
İspanaklari yikadim
Oglus ispanak corbasi istiyodu
Camasirlar duruyo katlancak
Evi henuz supurmedim

Aksam olsada yatsam modundayim bugun uykumu alamadim

karanfilce karanfilce ne güzel olmuş. Kv affetmen.
Ama ben diyelim ki benimkini affettim bunun büyüklüğünü anlatacak insanlar değiller.
Bak o kadar surat yaptı gene döndü biE geldi derler. Eli mecbur başka ne yapacaktı diyip daha da kabusa çevirirler. O nedenle benim için en iyisi uzak durmak.

Valla kizlar ikinizde benim kadar kotu gunler yasamamissinizdir
Herkesin derdi kendine tabi
Ben ayni evde yasadim
Aram bozuk olsaydi da ayda haftada 1gorsydim keske
Sevnedigin bir insani sabah aksam gormek,sesini duymak,ona yemek yapmak,hizmet etmek nasil kotu anlatamam
Ruh gibiydim

Sizinkiler kotunun iyisi

tr_lelli tr_lelli bu şekilde söylediğinde düşündüm de ben kv ile şu ana dek hiç aynı evde yatmasın. Ne o benim evimde ne o benim evimde. Hamile olduğumu öğrendiğinde saçma şeylerden atmıştı kendini yerlere. Kasıldı kaldı. Numaraydı tabi. Eşim de öyle diyor. En son o zaman yemek yedi evimde. Biz de onda bayramlarda denk gelirsek yeriz.
Senin yaşadıklarını düşününce ben pek birşey yaşamamıştım gerçekten de. Allah sana sabır vermiş. Neyse şimdi huzurlusun ya. Önemli olan bu

kızlar merhaba,
karanfilce karanfilce bende bu tarz hiç görmemiştim hoşuma gitti

dün ablam geldi tatil için annemlere,birlikte yemeğe gittik,değişiklik oldu çok iyi geldi.hala ağrılarım var ama dayanılmayacak derecede değil.bir de eski ilacıma başladım onun da etkisi olabilir.Rabbim bu günümü aratmasın inşallah

dün bizim apartmanda toplantı vardı,eşim gitti geldi..ben iyi ki gitmemişim sinirlerim zıplarmış,birinin saçını başını yolardım kesin
bizim ev yaşlı bir teyzenin arsasına kat karışılığı mütahite yaptırılmış. teyzenin 1 kiracısı var,1 dairede kendi oturuyor,4 tane de çocuklarında var,biz çocuklardan birinin kiracısıyız.
malumunuz bizim elektrik-su ortak gelip parmak hesabıyla bölüştürülüyor..bu malum teyze ben aidat-elektrik-su falan ödemem diyormuş. damatı da yöneticiye dikleniyormuş kimse benim kv.dem den para alamaz diye..bu ay yönetici bu parayı teyzenin kiracısından alıp,kiradan düşürtmüş ama önümüzdeki ay kesin bir problem çıkarır bunlar.bir insan nasıl bu kadar rahat hak yiyebilir,böyle bir saçmalığa nasıl kalkışabilir hayretler içerisindeyim..
önceden siteymiş,müstakil apartmanmış çok önemli değil diyordum ama böyle dengesiz insanları görünce 200 tl daha fazla vereyim ama kafam rahat etsin diye düşünmüyor değilim.göz göre göre bizim hakkımızı yiyecekler :KK20:

Aynı ev çok zorr..
Bizim bi tanıdık kendi evine çıktı. Çok sabırlı biri ama sürekli bi denetim altında gibi yaşamak kasmış olacak ki onu, şimdi liseli aşıklar gibiler nasıll mutlular maşallah.
Kayınvalidesi de demiş ki, oh be kurtuldum çocuk sesinden bıkmıştım diye. Şimdi herkes mutlu :)
Haftasonu ziyaretine gidiyorlar hafta içi de evindeler.
Kendi annem babam için de geçerli sağlıklı oldukları sürece(Rabbim bozmasın) yakın olsunlar sıklıkla ziyaret de edilsin ama herkes kendi evinde huzurlu olur.
Benim kayınvalide m aynı şehirde arabayla 10 dk ama annemler ilçede yanımıza gelmeleri için bütün çabamı sarfediyorum. 5 yıl önce kooperatife soktum zorla:KK53:
Allah herkesin evine huzur versin.

Son düzenleme:
Canım bu tarz şeylerin hukuki yöntemleri var versin yöneticiniz avukata söke söke alsın ne demek ya onunkini siz ödemek.
Benim de sinirlerim zıpladı....

Bak bunu hic gormemistim buralarda bulabilirmiyim acep
Peynirci babaya falan bakim bi bulursam onuda tatmak isterim
Ayyy tv de gecen peynir mahzenlerini gosterdiler bak orda olmak isterdim
Hepsinin tadina bakardim
Halamin k.v si koyden getirip bahceye topraga gomuyodu baya orda bekletiyodu
Peynire karsi ilgim baya onceye dayaniyo
Ciddi dusunuyoruz yani

: )))))
orda da bulunur bence canım.

Canım bu tarz şeylerin hukuki yöntemleri var versin yöneticiniz avukata söke söke alsın ne demek ya onunkini siz ödemek.
Benim de sinirlerim zıpladı....

ay bilmiyorum napacaklar,Allah tan teyzenin kiracısı iyi huylu çıkmış da vermiş..Nisan 'da ayrılacakmış elektrik-su,hoş ayrılsa bile bunun aidatı da var.eşim biz ev sahibi değiliz diye çok karışmak istemiyor ama teyzeninkini bize ödetmeye kalkarlarsa eşimi de dinlemem cıngar çıkartırım..
hayır hadi teyze huysuz da yapıyor diyelim,damatı hangi yüzle bunu söylüyor.hem kadının evinde oturuyor hem de benim kv.dem ödemicek diyor,adamsan sen öde o zaman.ama nerde...

birazcık ballı zencefil içtim az önce suyla, anam ne uyku yaptı öyle: ))))
zencefilin yatıştırıcı özelliğide var ya ondan oldu galiba.
zencefille vücudum bir barışamadı, ama bende inadına barışsın istiyorum: )
eğer barışmasını sağlarsam çok faydalı diye okudum çünkü.
çayı midemi çok yakıyor bal olmuş olsada, çayı geçtim şimdide bala karıştırıp deniyorum: ))):KK48:

tr_lelli tr_lelli bu şekilde söylediğinde düşündüm de ben kv ile şu ana dek hiç aynı evde yatmasın. Ne o benim evimde ne o benim evimde. Hamile olduğumu öğrendiğinde saçma şeylerden atmıştı kendini yerlere. Kasıldı kaldı. Numaraydı tabi. Eşim de öyle diyor. En son o zaman yemek yedi evimde. Biz de onda bayramlarda denk gelirsek yeriz.
Senin yaşadıklarını düşününce ben pek birşey yaşamamıştım gerçekten de. Allah sana sabır vermiş. Neyse şimdi huzurlusun ya. Önemli olan bu
Cok agladim cok dua ettim
Allahim ya canimi al dedim ya kurtar
Copun suyu icin bile satasiyodu
Anlatim bak
Cayi sulu sulu dokuyodu cope copde yerde
Bir degil iki degil guzellikle cayi cope suzsen dokerken hali hep copsuyu olmus kokuyo dedim ama mutfakda yerler hep cay suyu halida
Hoobaa al basina sıkınti
Ben ona akil mi vercekmisim,ben kim oluyomusum,dokulmusse temizlicekmisim
Mutfakdan tabaga yemek koyuyodu tepsi yok ama sulu yemek elinede bi kasik goturup oturma odasinda yiyodu salcalar haliya damlaya damlaya uzun bir koridorum vardi krem rengide bir yollugum elimde sabunl bez arkasini siliyodum
Uyarmak mumkun mu edep var adap var
İcerde yiceksen alirsin tepsiye yersin
Beni sallamiyodu yani
Uyarmakda suctu
Hep susuyodum
Dusun dolmussun artik aglamissin ev basmis ama gidip onunla tv izliceksin cay yapicaksin illa konusacak duycaksin baska oda da otursan olmuyo aciksan tek yemeye cekiniyosun onu bekliyosun
Tv karsisinda uzansan saygisizsin
Bacak bacak ustune atmanin imkani mi var
Yazin evde sort dahi giysem soyleniyodu arsız kadin
Sabah uyaniyosun kahvaltiyi beraber yapcaksin saatini ona gore ayarliyosun
Anneme gidiyorum aksaminda yuzu asiliyo
Kadin grip olmusta niye gidip bakmamisim diye(eltimdydi benden gideli 1hafta olmustu) totosunu yirtti bi laflar eltimin yaninda bi suratlar bi hakaretler
Aklima grldikce cildiriyorum.niye.susmusum ki vur kapiyi cik
Ulaaan grip olmussun grip kanser sanki

sta sta itiraz edin para kolay mi kazaniliyo yahu gerekirse cik bile simdi onu odetirler yarin baska bisi
Huysuz insanlarla ugrasmak zor zanaat

Lelli sen çok çekmiştin kuzum be. Kv meden siz de kalıyordu ki.
Rabbim sabrının mükâfatını vermiş de kurtulmuşsun çok şükür. Görgüsüz insanla uğraşmak çok zor. Evlerden Irak.

Ben atkı şapkaya çok para verirdim , son 1 aydır atkı örüyorum patiğe'de başladım :)
Bulaşık deterjanı çok kullanıyordum ben ve klorağı , sabunluk tarzı deterjanlık aldım daha az ama yeterli sıkıyor baya işe yaradı 1 ay gidiyor 1 şişe bulaşık deterjanı. :)

Back