tr_lelli
bu şekilde söylediğinde düşündüm de ben kv ile şu ana dek hiç aynı evde yatmasın. Ne o benim evimde ne o benim evimde. Hamile olduğumu öğrendiğinde saçma şeylerden atmıştı kendini yerlere. Kasıldı kaldı. Numaraydı tabi. Eşim de öyle diyor. En son o zaman yemek yedi evimde. Biz de onda bayramlarda denk gelirsek yeriz.
Senin yaşadıklarını düşününce ben pek birşey yaşamamıştım gerçekten de. Allah sana sabır vermiş. Neyse şimdi huzurlusun ya. Önemli olan bu
Cok agladim cok dua ettim
Allahim ya canimi al dedim ya kurtar
Copun suyu icin bile satasiyodu
Anlatim bak
Cayi sulu sulu dokuyodu cope copde yerde
Bir degil iki degil guzellikle cayi cope suzsen dokerken hali hep copsuyu olmus kokuyo dedim ama mutfakda yerler hep cay suyu halida
Hoobaa al basina sıkınti
Ben ona akil mi vercekmisim,ben kim oluyomusum,dokulmusse temizlicekmisim
Mutfakdan tabaga yemek koyuyodu tepsi yok ama sulu yemek elinede bi kasik goturup oturma odasinda yiyodu salcalar haliya damlaya damlaya uzun bir koridorum vardi krem rengide bir yollugum elimde sabunl bez arkasini siliyodum
Uyarmak mumkun mu edep var adap var
İcerde yiceksen alirsin tepsiye yersin
Beni sallamiyodu yani
Uyarmakda suctu
Hep susuyodum
Dusun dolmussun artik aglamissin ev basmis ama gidip onunla tv izliceksin cay yapicaksin illa konusacak duycaksin baska oda da otursan olmuyo aciksan tek yemeye cekiniyosun onu bekliyosun
Tv karsisinda uzansan saygisizsin
Bacak bacak ustune atmanin imkani mi var
Yazin evde sort dahi giysem soyleniyodu arsız kadin
Sabah uyaniyosun kahvaltiyi beraber yapcaksin saatini ona gore ayarliyosun
Anneme gidiyorum aksaminda yuzu asiliyo
Kadin grip olmusta niye gidip bakmamisim diye(eltimdydi benden gideli 1hafta olmustu) totosunu yirtti bi laflar eltimin yaninda bi suratlar bi hakaretler
Aklima grldikce cildiriyorum.niye.susmusum ki vur kapiyi cik
Ulaaan grip olmussun grip kanser sanki