Aceleyle alinti yapamadim kizlar kusura bakmayin
Bi arkadas guzel soylemis, israf etmemek eslede uyumlu olursan basarilabiliyor, ck sukur Allah bozmasin esimde israfi sevmez. Cevremde israf eden kocalar var ve esleri pek onlerine gecemiyor, zor bi durum.
Pirinc pilavi artarsa yogurtlu yayla corbasi yapiyorum, yada ezogelin corbasi yapiyorum.birde misket kofteler yapip unlayip pilavdan artanida kaynatip limon sıkıyorum kofteleride atip kaynattikmi bebeisler cok seviyo
Nohut yemegindeki nohutlari suzgecfen suzduruyorum, robottan cekip, aynen et koftesi malzemelerini koyup ister yagdanister firinda kizartiyorum. Cok beceremedim galiba anlatmayi
Kalan meyvelerdende tatli yaoarim genelde.
Kendimide tanitayim, 34 yasindayim 27 aylik ikiz kuzularim var, darisi basiniza
8 yillik evliyim. 15 yil calistim, hamileligimden bu yana ev hanimiyim, hemde tipik turk kadini seklinde
antidpresan kullandiimdan 9 kilo aldimda, tabi antidepresanin arkasina asaklaniorum ama bohazda fena yani kalanlar ziyan olmasin dedikce olan bana oldu
Heehhh aklima gelenler var,
Bebislerin küloylu coraplarinin ayak uclari ve tabanlari delinir yada erir, diksende eridigi icin tutmaz, birde dikildimi insanin ayagini o dikis. rahatsiz eder. Bende o coraplarin ayak kisimlarini kesiyorum ve ayni renk kisa corap dikiyorum. Sanki külotlu corabin ustune birde kisa corap giydirmisim gibi duruyor, soylemezsem kimse anlamiyor
Kuzularima bornoz lazimdi' evdeki buyuk boy havulardan kendim dikdim
olllleeey ...... ya ben geri donusum yapinca acayip mutlu oluyorum
Pazardanda uygun kumaslardan alirim, gunluk giyebilecegim tunikler dikerim.
Cocuklarimin kucuk gelen kiyafetlerini saglik ocagina goturuyorum, ordan ihtiyaci olanlara veriyorlar. Mama sandayesi, yatak vs bazi seyleri sattim, bazi seyleride ihtiyaci olanlara verdim.
Aaa bir geri donusum daha aklima geldi
1 lt süt kutularini atmiyorum ust taraflarini kesip yikiyorum sonra onari birbirine yapistiriyorum, etrafinida yapiskanli renkli folyoyla sariyorum, gardrobuma, hobi malzemlerime, tamir malzemelerimize duzenleyici olarak kullaniyorum.
Kucuk meyve suyu kutularinida ortadan kestim, yapistirdim, etrafini kapladim, pul-boncuk-dugme-arma bulari duzenledim. Wc kagidi rulo ici yuvarlak kartonlari birlestirdimkapladim, altlarina plastok silikonladim, kurdele ve lastikleri duzenledim.
Cope gidecek kiyafetlerinde dugmelerini, armalaini alirim ustunden oyle atarim.
Esimin dar kiyafetlerinden baen kuzularima biseyler dikerim.
Esime araba alirken mazotlu olsun diye tutturdum, az yakiyor diye
Royem hayirli olsun arabaniz.'