- 1 Mart 2010
- 44.939
- 114.411
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.761
Yok canım bizimkinde öyle bi ihtimal yok.tr_lelli .!.:1ev parasi yiyşirketle oyaa
Yok bakimi
Yok vergisi
Yok muayinesi
Yok lastigi
Bizimde gecen civi batti lastik degistrdik
Bizim araba calistigindan esim diyoki araba kendi parasinin fazlasini cikardi hic kaybim yok diyo
Mağazadan çıkıp eve gidip düşündüğünde evet o tunik o parayı hakediyo dersen gidip al ama eve gidince yok ya ben mağazada abartmışım o kadar da güzel değil ihtiyacım da yok diyorsan zaten almazsın.dün 30 tl ye öyle güzel orjinal bir tunik gördümki hemde kırmızı 10 saniye kuralını uyguladım ihtiyacım varmı diye .. hayır yoktu ama çok güzeldi dünyaya bi kere geliyorum dedim... sonra kendine gel olmaz dedim ve hemen mağazadan çıktım . . kışa girerken aldım çünkü ihtiyacım yoktu..
bu arada 300 tl lik güne girdim iş arkadaşlarımla 11 kişiyiz 3300 tl gelecek 1 sene boyunca iyi bi birikimmi kızlar az mı.. çok çok kasarsam 150 tl daha artırabilirim belki ama çok kasmam lazım o zamanda ne yapsam ki
Februncum, kıyafet ve dışarda yemek en çok parayı israf eden şeyler. Hemen arkasında da abur cubur gelir. Bunlardan kısmaya başla bir an evvel.
Bir ergen için 500 TL de çok fazla. Hem psikolojik yönden de kötü etkiler çoğu istediğinin yapılması. Çocukları kıyamayıp kısıtlamamak ilerde çok daha kötü problemlere neden olur.
Sen birazcık daha yok yok sen değil eşin ipleri eline alsın[/QUOT
Cevaplarınız için teşekkürler şimdi problemi özetlemek gerkirse ben biaz salaklık edip kira ve faturalar hariç evin bütün masraflarını üstüme aldım. buna gıda, 2 çocuğun okul ve diğer masrafları eşya taksitleri hatta bazen eşimin kıyafetleri dahil.Böyle olunca da yaz oldu battım, okul açıldı battım, bayram oldu battım, kış oldu battım. Tatile gittik battım. Tabi 2 bin maaşla doğal olarak.Eşimle para hesabı da yapamıyorum. Kavga çıkıyor. Kısaca onun parası ona benim param yine ona
Cevaplarınız için teşekkürler şimdi problemi özetlemek gerkirse ben biaz salaklık edip kira ve faturalar hariç evin bütün masraflarını üstüme aldım. buna gıda, 2 çocuğun okul ve diğer masrafları eşya taksitleri hatta bazen eşimin kıyafetleri dahil.Böyle olunca da yaz oldu battım, okul açıldı battım, bayram oldu battım, kış oldu battım. Tatile gittik battım. Tabi 2 bin maaşla doğal olarak.Eşimle para hesabı da yapamıyorum. Kavga çıkıyor. Kısaca onun parası ona benim param yine ona
Kizlar birikim yapamasam ben yapamazdim
1000tl araba
1500tl kredi
600tl taksitler
100tl gun
Fatura,gida,ihtiyac,esimin sigarasi,arabanin.muayinesi bakimi, 1000 de oyle desen
Baunlarin icinde birikim yaptim ben
Su 2-3aydir alamiyorum o da ev vergisi(cezali)
Birde arabalarin cezasi yuzunden.sıkıstik
Yani aliniyo sadece ufak hesaplar yapin
Gune girin
Cetele tutun
Promosyon takip edin
Biraz giysiden,gezmeden kisin
Esya almayin
Bunlardan kisamam derseniz naparasaniz yapin birikmiyo tecrubeyle sabit
Ne kadar alıyorsun. Bence para biriktirebilirsin:),İyi ben sayayım o zaman
15 ocak-15 şubatta öngördüğüm ödemeler( Maaşdan kalan nakit 160 tl)
450 k.kartı (bugün itibariyle) bunun 300 ü sabit taksit mayısa kadar.
250 bakıcı
200 dershane taksidi
400 gıda
150 halı taksidi(100 tl kalıyor)
Ayrıca c. tesi karne hediyesi çocuklar hamburgerciye gitmek istedi 100 tlde o gün harcanır.
Biz kendimiz kullaniyoruz sirkette calisiyo bizim arabaYok canım bizimkinde öyle bi ihtimal yok.
Bi tanıdık dedi ki bi sirketle ortak alın kiralayın filan.
Hiç yanaşmadık. Siz kendiniz kullanıyorsunuz kendi arabanızı. Sizinki mantıklı olmuş.
günaydın kızlar
sabah oğlanın servis parasını yolladım. yarısını geri gönderiyopruz diye telefon açtılar. sömestr tatili girdiği için yarı verilecekmiş.
bugün bir yerden 70 tl param yatacak.
o da gelince şubat ayının ebv kredisi ödeyeceğim. 1750 tl. kalacak 11 ay inşallah.
şubat ayında ders ücreti almayacağımız için çok sıkışacağız. onun için bu meblayı önden ödersek faydası olur dedik.
Nasılsın canım ?İyiymiş canım bizde tam alıyorlar sömestr de olsa:) Niye böyle ben hep tam ödedim. Yıllardır. Sizinki iyiymiş. Bak aslında hak edilmeyen para bu:)
Nasılsın canım ?
Günaydın herkese...pek iyi değilim eşim düzelme göstermiyo aklıma bin tane kötü düşünce geliyo canım sıkılıyo....Evin içindeyim geçen cumartesiden beri...evde durmak yaramıyo bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?