- Konu Sahibi karanfilce
- #6.741
Hoş sohbetinize katıldığım için mutluyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hepimiz oyleyiz annelik isteCanım cevabın teşekkür ederim. zaten beni bitiren yaptırdığım taksitler. Bir de ergen bir oğlum var. Tam kendimi toparlayayım derken yeni bir masraf çıkarıyor. Kış geldi geçti kendime bir kazak almışlığım yok ama beyefendiye her ay en az 500 tl masraf ediyoruz. Allah uzun ömür versin ama bazen beni sömürüyormu diyorum kendi kendime
Bende cok aciliyodum en son 2ay once kk bi baktik hep ben harcamisimtr_lelli cim bu ay kendimi bira toparlayaım dedim ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir akıl verin. Şu an cebimde 160 tl kaldı maaştan ve kredi kart şimdiden 450. Bir daha ki maaşa kadar az harcamam lazımki nakit kalsın ve k. kartına muhtaç olamayayım. Nasıl yapacağımbilmiyorum.
Bende yapiyorummerhaba kızlar
yazamasam da her gün okuyorum
biz de 15 tatile annemlere gitcez,git gel orada gez,ee tabi gezdikçe depara harcıyor insan
1000 liradan aşağı çıkamayız galiba,kara kara düşünüyoruz şimdi eşimle ne yapacağız diye
uzun yol diye,çocuk oto koltuğu aldık 400 tl,lastikleri yenileyeceğiz 670 tl
bayağı masrafımız var,nasıl düze çıkacağız bilmiyorum
gitmesek de omaz,annemler çok ısrar etti,siz gelin dedik,1 ay önce biz geldik dediler,onlar da haklı
2. dönem ben de kağıt kalem elime alcam,tek tek hesap yapcam,ne nereye gidiyor diye
Benim oglusun servisinde tam aldilar
Bende onu kafama takmistim bakim subatta yarim alcaklar mi
Gecen sene bizden de yarim aldilarGünaydın canım
Biz 4 yıldır servisle yolluyorum kızımı.
bu ay tam alıyolar ama şubat ayında yarısını alıyolar
Allahtan benim servis masrafım yok. Aslına bakarsanız ekstra hiç masrafım yok ama olmuyor olduramıyorum.Günaydın canım
Biz 4 yıldır servisle yolluyorum kızımı.
bu ay tam alıyolar ama şubat ayında yarısını alıyolar
Allahtan benim servis masrafım yok. Aslına bakarsanız ekstra hiç masrafım yok ama olmuyor olduramıyorum.
İnşallah canım doğrudur bir ay kısa bir süre ama ben başlayamıyorum bile. allah sağlık versin ama ayın 15 inde maaşın püf diye uçtuğunu görünce sinir oluyorum.karta yeni taksit yapmayarak başlayabilirsin işe.
Oğluna da kış bitiyo şurda birkaç ay dişimizi sıkalım de.
1 ay maddi anlamda toparlanmak için kısa bi süre.
3 aylık bi plan yapabilirsin kendine.
bu sürede biten taksitler olur belki
1ev parasi yiyo canim yaaTrlellicim, bizim de bugün 300 civarı taşıt vergisi ödemiş eşim. Başladık mı arabanın masraflarına...
Cok guzel ya gunler ciddi kurtaricidün 30 tl ye öyle güzel orjinal bir tunik gördümki hemde kırmızı 10 saniye kuralını uyguladım ihtiyacım varmı diye .. hayır yoktu ama çok güzeldi dünyaya bi kere geliyorum dedim... sonra kendine gel olmaz dedim ve hemen mağazadan çıktım . . kışa girerken aldım çünkü ihtiyacım yoktu..
bu arada 300 tl lik güne girdim iş arkadaşlarımla 11 kişiyiz 3300 tl gelecek 1 sene boyunca iyi bi birikimmi kızlar az mı.. çok çok kasarsam 150 tl daha artırabilirim belki ama çok kasmam lazım o zamanda ne yapsam ki