- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.721
Sevimlim geçmiş olsun canım.
Allah beenzerlerinden korusun.
Aynı kaza da aydında biz yapmıştık.
Eşimin teyzesinin başı şişmişti.
Stacım semerkand vakfı
Geztapom duan için sağol. Allah razı olsun.
Bu arada bugün 1 yaş daha yaşlandım ya ben
ben aile dergisini çok beğeniyorum canım,diğer dergi de geliyor ama okumuyorum malesef.ama eminim ki onunda içindekiler çok faydalıdır..Karanfilce semerkantın aylık dergileri nasıl
eşim abone olmak istiyo da
Yok canım fıtık değil.artrit diyorlar benim misafire,onunda has huyu böyle arada azmalar falansta dikkat et fıtık falan var mi?,cok siddetli agrilar, tutulmalar yapıyo
@sevimsiz buyuk gecmis olsun
karanfilce eski yasini sutlar yeni yasını kutlarım
ciceklientari cok fazla kayboluyosun sanada bi sarki yapicam yoksa arada bi goz kirp bize
iltihaplı romatizmamı oluyo bu staYok canım fıtık değil.artrit diyorlar benim misafire,onunda has huyu böyle arada azmalar falan
slm kızlar
Sırf bu konuda yazabilmek için üye oldum. Sürekli takipteydim zaten.
Öncelikli sorunum alışveriş hastalığım olmamasına rağmen ne para biriktirebiliyorum ne de k. kartı ödmemelerinden kurtulabiliyorum.
ben kart kullanımımı azalttım ama faturalarım ve taksitlerim için hala kullanıyorum.
Her ay gidip taksit yatırmak yada fatura ödemek için vakit harcamayalım diye kullanıyorum.
Çok ciddi bi geçim sıkıntısı , ödenmesi gereken bi borç vs. yoksa eğer en doğrusu maaşı aldığın gibi bi miktar birikime ayırmak, yok kabul etmek, unutmak.
Ben başka bi çözümünü bulamadım.
Tabi arada sürpriz giderler , ekstralar çıkıyo onlara da hazırlıklı olmak gerek.
Mutfak giderleri konusunda ben bi türlü ipin ucunu tutamıyorum.
İsraf etmemeye çalışıyorum, ihtiyacım olmayanı zaten almıyorum ama yani mutfaktan kısılmaz mantığıyla hareket ediyorum galiba.
300 400 lira mutfak gideri mümkün değil benim için.
Her hafta sonu eşimle birlikte alış veriş yaparız,hafta içi de eşim gelirken alır eksikleri ama hiç bitmez. Allah bitirmesin.
Her evin düzeni, gideri, harcadığı kalem farklı işte burda bu devreye giriyo.
Teşekkür edrimOglani dershaneye biraktim arkadasimin annesi ameliyat olmus onun yanina gittim sonra baya oturduk sohbet ettik
Ordan da oglusu alip geldim
Degisiklik oldu ya annesini falan taniyorum zaten baya gulustuk durumuda gayet iyi masallah.
Dimes'in sise meye suyunu.1.95e koymuslar hakmara biz bu siseleri seviyoruz ama cok almiyorum
Bi tane hastaya bi tane eve aldim
F februn hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?