- 1 Mart 2010
- 44.939
- 114.411
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.781
Saol kuzu seninde gozunaydintr_lelli çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir kuzucuk
_sekerpare_ eşinin nesi vardı. ben kaçırmışım. çok geçmiş olsun.
Ayy iltihap falan varsa temizlenmesi icin zor gecer@trlelli geçmiş olsun canım kısa zamanda toparlar inşallah...eşimin kanında mikrop çıktı.basit bir üşütme değil ..Crp tahlili yüksek çıktı onu düsürmek zor .Kusuyor ilaçlarını çok zor içiriyorum bu gidişle hastaneye bile yatabiliriz. Herseyin başı sağlik ...dua edin kızlar öpüyorum sizi
2000 alıyorum ama her ay muhakkak evdeki hesap çarşıya uymuyor. Yani bütçemi aşmış oluyorum.Ne kadar alıyorsun. Bence para biriktirebilirsin:),
hem suçlu hem güçlü dedikleri tam olarak bu olsa gerek.Allah ona akıl sağlığı versin inşallah..İyi değilim aslında. Güçlü olmak yoruyor insanı. Komşularımıza diyormuş ki ben onu eve sokmuyormuşum, evin civarında bile dolaşma diyormuşum. Evet söyledim ve hala arkasındayım çünkü o barışmak ve çözüm yolu üretmek için bunu istemiyor. O eve girip istediği gbi bir hayat yaşasın istiyor.Evde çocukları görecek gelecek gidecek ama o kadar. Ama bir de elaleme bu tür konuşunca beni suçlayınca şaşırıp kalıyorum. PES yani ne diyeyim.
@trlelli geçmiş olsun canım kısa zamanda toparlar inşallah...eşimin kanında mikrop çıktı.basit bir üşütme değil ..Crp tahlili yüksek çıktı onu düsürmek zor .Kusuyor ilaçlarını çok zor içiriyorum bu gidişle hastaneye bile yatabiliriz. Herseyin başı sağlik ...dua edin kızlar öpüyorum sizi
Sağol canım..aslında bu kadar zayıf değildi bünyem ama evlendikten sonra hepsi teker teker çıktı meydana dediğin gibi sinir stres yapıyorum demek ki ondan böyle oluyor..sta saol
Senin niye bunyen bukadar zayif ya
Hemen basin donuyo,yaa agrilarin var daha cok gencsin
Herseyin basi stres sinir sistemini bozuyo tamamiyla amman dikkat
Canım evin masraflrını yılladır hep ben düşündüm. Bu konuda değişen bir şey olmadı. Ama çocuklarım için güçlü durmak yoruyor beni. Bir de çaresi hissdiyorum bazen kenidmi. Yoksa çalışan çevresine saygı duyulan, takdir edilen bir kadınım.Ama evde olması bile beni rahatlatıyormuş biliyor musunuz? Kendim ayrıldım deme cesareti bile yok. Bunalmış. Ama evi onu sokmayan ben oldum. Sokmayacağım da bu şartlar altında ne yüzünü ne sesini ne kendini görmek istiyorum.hem suçlu hem güçlü dedikleri tam olarak bu olsa gerek.Allah ona akıl sağlığı versin inşallah..
Rabbim seninde yardımcın olsun canım,hiç kolay değil..hem evin masraflarını tek başına yüklenmek hem de böyle ne dediğini bilmeyen biriyle uğraşmak kolay değil gerçekten
En iyisini yaparsın canım,eminim çok zorlanıyorsundur ama inşallah en kısa sürede alışırsınCanım evin masraflrını yılladır hep ben düşündüm. Bu konuda değişen bir şey olmadı. Ama çocuklarım için güçlü durmak yoruyor beni. Bir de çaresi hissdiyorum bazen kenidmi. Yoksa çalışan çevresine saygı duyulan, takdir edilen bir kadınım.Ama evde olması bile beni rahatlatıyormuş biliyor musunuz? Kendim ayrıldım deme cesareti bile yok. Bunalmış. Ama evi onu sokmayan ben oldum. Sokmayacağım da bu şartlar altında ne yüzünü ne sesini ne kendini görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?