- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
Günaydın
Okulumuz tatil oldu nihayet aldık karnemizi :)
oğlumla kahvaltılar yapıp yemekler hazırlıyoruz artık özlemişim.
Onun harici evde vakit öldürmeye devam.
Bu aralar Kendimi kitaplara vurdum.
2 günde bir kitap bitirdim falan.
Okunası 2 kitabım daha kaldı ve şuan elimdeki kitap "Allah de ötesini bırak" nasıl güzelsin sen öyle diyip de seviyorum arada kitabımı.
Bulaşık mak bozuldu onu yaptırdım 150tl sıkışmış. baydım ayıldı zaar.
Kenara 300 tl atabildim ancak zar zor oda faturalardan taksitlerden elimde para kalmıyo onlada yarım almayı düşünüyorum.
haftaya gezmece tozmaca yemece içmeceler var.
Kilomu korumam lazım.
okuduğum kitabımdan minnak bir satır paylaşıp mutlu hafta sonları diliyorum..
"Tüm mahlukatın tınısını bile duyan Rabb'in senin sesini mi duymayacak sanıyorsun? O ümidini kesmeyenlerle beraberdir"
Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun arkadaşlar..
birlikte iyi tatiller canım
kaça gidiyor oğlun?
tatili ben de çok özledim. geçen yıl programım çok güzeldi. bu yıl pzt boş olmasına rağmen kullanışlı değildi programım.
ben meslek öğretmeni olduğum için okulda ders haricinde işletmelere staja giden öğrencilerimi de kontrole gidiyorum.
bakalım 2. dönem program yine değişcek hayırlısı olur inşallah.
çok güzel bi kitaba benziyor okuduğun kitap.
ne güzel ya ben de kitap okumak istiyorum ama bi türlü istediğim kadar kitap okuyamıyorum. yorgunluktan sanırım boş vakitlerimde siftinmek daha hoşuma gidiyor
bu ay biz de 1000 tl aidat artı 250 de kira bedeli ödedik kenara araba için bin civarı atabilmişiz. uzun zamandır çok atamıyorduk yerinde sayıyordu. biz altın almadık güvenemedim altının inip çıkacağına uzun zamandır artmıyordu ya o yüzden.
hoş altın hala artmış sayılmaz hepsi doların ateşinden kaynaklanıyor yani dünya piyasalarında altın hala düşük.
gezmelerde güzelce ye iç canım ama akşam yemek yeme
sana da iyi haftasonları