- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.541
doktor günde 5 e kadar burnuna serumfizyolojik sıkabilirsin dedi..inanırmısın okadar bile banamısın demedi...sankı sprey daha iyi deldi..ama spreyi sadece 5gun kullancaz..şimdilik biraz daha iyi ..kuuzm ya..sue canım börek çok güzel olmuş afiyet olsun...kuzucuğa geçmiş olsun burnuna serum fizyolojik verdilermi ?o çok güzel açıyor hem de hiç zararı yok .Allah tez zamnada şifa versin
günaydın herkeslere ...kedi gibi mırıldayan göğsüm dışında bugün daha iyiyim.arkadaş komşu muhabbeti dönmüş ...ben bu oturduğum siteye gelin geldim kızlar geldiğimde eşimin ablası kuzenleri abisi filan bisürü kişi oturuyodu.onlar beni bisürü kişiyle tanıştırdılar yalnız kalmiyim diye .İyimi oldu ?Hayır ,çünkü kalabalıklar içinde kaldım.ne evimde özelim ,ne dinlenmeye vaktim oldu .bu şekilde 7 yıl sürdü.sonra taşındığım (aynı sitede ) apartmanda çok akıllı bir komşum oldu ve bana eğer biraz etrafımdaki kuru kalabalığı azaltmazsam ,daha çok hasta olabileceğimden ,insanların merhametsizliğinden,menfaatçiliğinden bahsetti.gözümü açtı benim.düşünüyorum da ne safmışım.önceden benim evimde varya misafir eksik olmazdı .Kimseye hayır diyemezdim.gelip gitmek güzel bişey hala severim ,ama bir sınırı olmalı.baktım kendimi toparlamam gerekiyor yavaş yavaş ayağımı kestim ,haber verme inceliğini gösterenleri kabul etmedim ,çat kapı gelene kapıyı açmadım .Böyle böyle evim yol geçen hanı olmaktan kurtuldu.çünkü insanları çözmek anlamak gerçek niyetini bilebilmek çok zor.Hergün neredeyse evime gelip giden bir kişiye birgün çay içmeye gittim tam başladık ilk bardakata kocasının cimriliğinden çay kavanozuna işaret bile koyduğundan bahsetmeye başladı bana ...o oldu bir daha gitmedim evine..Şimdi burda çok uzattım buna benzer ne kazıklar yedim anlatsam var ya roman olur.eşimle ben şu kredi ödemesi başlayana kadar 3 kuruşun hesabını hiç yapmadık hiç aklımızın ucundan geçmedi yarın çocuğumuz büyücek masraflar artacak diye ...Har vurup harman savurmadık ama örneğin istisnasız gittiğimiz her yere eli kolu dolu giderdik .Bunları normalde dile getirmem zaten de size dökülüyorum.Biz evlendiğimizde esşiimin maaşı asgari ücretin az üstüydü.O halimizle aman görümcemin oğlu ünv. kazandı hayatım harçlığını koy cebine aman evlenecek hayatım ya fırını ya tv sini biz alalım sen dayısın olurmu öyle bir çeyrekle ...Biryere oturmaya gideriz şurdan bir kurupassta alalım ,aa bugün şunun doğumgünü hadi pasta alıp gidelim ...Bu yüzdende yaşımız 40 oldu etrafımızda o incelik gösterdiklerimizin hiçbiri yok.Cebine harçlık koyduğumuz oğlan şimdi evini aldı sultana selam vermiyor.İyi niyetin fazlası zarar arkadaşlar benden size bir öneri bir adım gelene koşmayın siz de bir adım gidin orda bir durun bekleyin karşı taraf bir adım daha atınca siz de bir adım atın .Yoksa benim gibi hastalık, yalnızlık,yoklukla başbaşa kalırsınız.hamdolsun bugünümüze kimseye yarın bigün karşılığı gelir diye iyilik yapmadım ama VEFA da sadece ünlü bir bozacıymış bunu öğrendi,m hayatta ..Sabah sabah hayat dersinizi aldınızmıtamam hadi dağılabilirsiniz kızçeler seviyorum sizi
Çok güzel görünüyo ellerine sağlıkEki Görüntüle 1375570 pisince boyle ters-duz edip caktirmiyorum ama
Hokus pokus
Kesinlikle misafir bereketiyle gelir .burası ekonomiyle alakalı bir topik olduğu için kurusuna kadar yazıyoruz tabiiMaaşımı bile sormuşluğu vardır.
Kardeşimi nişanladığımızı araba aldığımızı hiçsöylemedim.
Ama geçen hafta sonu arabadan inerken gördü. Sordu oturmamızda hemen ne kadara aldınız diye.
Geztapom, kkomşularında olsun okuldan arkadaşlarımdan olsun dediğin gibi içirdiği çayın hesabını yapanlarla karşılaşmadım.
Ama dediğin gibi çok onur kırıcı ben de sen gibi arkama bakmadan kaçardım.
Burada şu kadar şuna harcadım buna harcadım diye yazıyoruz ama hesap çıkarma mahiyetinde. Asla misafirin
yediğinde içtiğinde gözümüz olmaz ben misafire yaptığım yemek bitince mutlu olurum. ÜÜzüldüğüm sadece israf olan kısmı olur. Sen çay kavonozuna işaret filan dedin aklım çıktı. Gün gelir misafirim olursanız aklınızda olsun diye yazayım didim :)
Salla boşver yaa aman küs olmayalım ama akrabalarla çok yakın olmanın bazı dezavantajları da oluyo o yüzden azıcık aşım kaygısız başım .Gitmis bnm.kuzen.ugramadi giderken
Arasaymis yaa oofff napim.
Cok aman aman gorusmuyoruz yani bayramda seyranda bide evlenince.bize yakin oturcakmis yer ediniyo kendine.sanirim yoksa gelmez oyle bende sasirdim zaten.gorunce
İsi.dusmeden gelmez eve.bakmaya.gelmisler ugramislar gelincede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?