- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.521
Bir de ev fazlalıklardan kurtulur taşınmayla :)Aynenkaranfilce
Ben de düşünüyorum nasıl olcak diye
Benim ilk evim burasıydi
Yani mağazalardan gelen eşyaları yerleştirdik
Kolay oldu
Küçük olan eşyalarim ceyizim falan kolilerdeydi hep
Gerci güzel tarafı var tabi
Kendi evimize cikacaz
Gecmis olsun.minigeMerhaba hatunlar...kızım nezle oldu hapşırık burun akıntısı..3 gundur uyku yok..dun acile goturduk...ilaç verdi.bir turlu burnu açılmıyor aktığı halde tıkalı nasıl iş anlamadım..sadece ayağımda sallanarak duruyor...3 gundur uyur gezerim...tek kızım iyileşsinde yavrumun eli yuzu kıpkırmızı oldu..şimdi cay yaptım dinlenim cay içmek istiyorum..yanınada taze cıtır cıtır börek yaptım gelin hem yiyelim hem dertleşelim.
sue canım börek çok güzel olmuş afiyet olsun...kuzucuğa geçmiş olsun burnuna serum fizyolojik verdilermi ?o çok güzel açıyor hem de hiç zararı yok .Allah tez zamnada şifa versinBenımde komsum yok .ben zaten calıştıgım için cok vaktım olmuyor..helede kızım olduktan sonra işlerim okadar cok oluyorkı sıkılmaya vakit kalmıyor..bir kac iş arkadaşım var onlarla buluşup dertleşiyoruz cok iyi geliyor ınsana.
kesin kıskanıyodur sizin muhabbetinizi tavrınızı koyun siz de gülüm .Bazı insanlarla anladığı dilden konuşmak lazım...Trlelli benim öyle bi Komşum var hem de yan Komşum.
Ama film gibi, inanmıycaksınız karşı komşu hep basıyo bizi. Sanırım kapıdan bakıyo ben komşuya çıkıyorum sonra oradayken bi zil çalıyor bakıyoz o da gelmiş.
Gelsin, ama işte herşeyi herkesle konuşamıyorsun.
Zaten o olmayınca da yan komşunun KV si hergün geliyor. Yazık teyzem iyi biri ama yine herşeyi konuşamıyoruz.
rendele onu hergün az az üstüne bir tatlı kaşığı bal yada pekmez koy kocanla sen evden çıkmadan hergün bir kaşık yiyin .Ama taze taze hergün azcık rendele bide dolaba koy canım.Müthiş faydaları var antioksidandır giribi önler vücut direncini sağlamlaştırır ..Kızlar ben az bişey dediğim zencefili bilememişim çok almışım napayım ben bunla?? Hadi birazını keke yapcam kalanını??
İlk defa tazesinden görünce bilemedim
Eki Görüntüle 1374695
En yumuşak karnım bu konu ..Sizin adınıza çok seviniyorum bir eviniz olacağı için .Rabbim bana trlelliye sta ya isteyen herkese içinde sağlıkla huzurla oturacağı evler nasip etsin .ÇOK çok çok amiiinnnAynenkaranfilce
Ben de düşünüyorum nasıl olcak diye
Benim ilk evim burasıydi
Yani mağazalardan gelen eşyaları yerleştirdik
Kolay oldu
Küçük olan eşyalarim ceyizim falan kolilerdeydi hep
Gerci güzel tarafı var tabi
Kendi evimize cikacaz
Bende arkadas arkadas diyorumda kaziklar yedim bende
Ondan zaten yok arkadasim herkesle samimi olmuyorum
Ama 1tane duzgun olsaydi yeterdi bana
Ya dedikodumu yaptilar
Ya kullandilar(pasta yap getir,kek yap getir)
Ya da olmayan akliyla akil vermeye calistilar
Guven sıkıntısı zaten yasiyorum
Ben olsada keske olmasaydi derim
Kendimi biliyorum sıkılırım vick vick seylerden
Kizlar ben simdi oglusun dershanesinede kek yapsam yanlis anlasirmiyim
Sohbetimizi anlatmistim mutfaklari var kadin erkek ayrilar zaten
Caylari her daim oluyo anneme kek yaparken orayada yapsam ama cekiniyorum
Yanlis anlasilirmiyim yada alin kek mi dicem.nasil vercem
İstiyorumda cekiniyorumda
O da dogru vazgectimyapma canım çünkü nasıl karşılanacağını ya da bundan sonra sürekli istenip istenmiyeceğini bilemezsin .öğretmen arkadaşlarla dışarı filan çıkınca birer kahva filan ısmarlarsın .Ama orası kalabalık sadece öğretmenler yok ki ...
off geçmiş olsun iyiki çocukların üstüne filan düşmedi canım..Sen artık onun ne dediğine bakma canım kendini biliyosun onu da biliyosun.Senin yanında olmak isteyen olur istemeyene de eyvallahın olmasın .sen geleceğe bak artık .Konuşsun dursun ...Günaydın kızlar ben de arkadaş konusunda seçiciyim. Yapılması gerekeneri yaparım düün, cenze, hastalık vs ama onun dışında 1-2 arkadaşım var onlar 10-15 yıllık herşeyimi anlattığım arkadaşım. Ama genel sosyalim, organizasyonları yaparım. Buna rağmen eşim benim sosyal olmadığımı söyletip durudu ve hala arkamdan öle söylüyor. Evlendiğimizde 2-3 yıl hemen hemen hergün misafir ağırladım. Ama çalışan bir inasan olarak çok yoruluyordum. Eşimin önceliği hep arkadaşları oldu. Ama ben hiçbir zaman öyle düşünmedim. Önce insanın eşi ve çocukları gelmeli derdim. Ben zaten KISITLI OLAN ZAMANIMI çocuklarıma, eşime evime harcayım istedim. Arkadaş çevresi işsiz kalddığında , ogeniş çevredn kimse ona yardım etmedi. Aslında bunu da gördü. Ama yine de sosyallık diye tutturdu. Giderken söylediği nedenlerden biri de buydu. Oysa çevreme göre ben sosyal bir insanım ama eşim fazlasıyla etrafçıydı.
Dün kızlar yatak odamdaki gardolabın üzerindeki ayna gece yarısı 4 gibi kırıldı. Bir gürültüyle uyandık. Çocuklarda ben de korktum. BİR BAKTIK Kİ AYNA TUZLA BUZ. Gece gece büyük parçaları topladım. 1 saat. Sabha olunca da süpürdüm. Ama silmeye vaktim olmadı.
off geçmiş olsun iyiki çocukların üstüne filan düşmedi canım..Sen artık onun ne dediğine bakma canım kendini biliyosun onu da biliyosun.Senin yanında olmak isteyen olur istemeyene de eyvallahın olmasın .sen geleceğe bak artık .Konuşsun dursun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?