• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Keşke oğlumun neden uyumadığını bilsek
Belki çözüm üretmeye çalışırdık
Şu an esniyor ama uyutamiyorun
Emzirerek biraz daha rahat uyutuyordum
Ama artık o da kar etmiyor
Ayağımda sallarken debelenip kalkıyor
Yanına yatıp hadi gözlerimizi kapatalım diyorum
Hikaye anlatıyorum
Yok yine uyumuyor
Sütten kesebilirim sanırım artık
Çünkü uyuturken işime yariyordu
Artık işime yaramıyor
Hatta sürekli emdiği için iyice bezdim yani.

sevimsiz,senle ayni durumdayiz.Benim kiz da uyumuyor.Aksam uzeri uyutmak istemiyorum ama aglaya aglaya,bazen uyutu,bazende erteleyebildigim kadar erteluyorum.Ben ogdleden once ,oyun gruplari var oralara goturunce,cok yoruldugu icin,o gece birazdaha uyuyabiliyor.Ama ben geceden uykusuz kalinca,oteki gunki aktivitelerde aksiyor haliyle.Birde solebirsey var,uyutuyorum,iki saat uyuyup,iki saat sonra tekrar uyanip,oyun oynamak istiyorNe yapcam,nasil yapcam hic bilmiyorum.simdilik aksam uzeri uyuyunca bi sure sonra uyandirmayi dusunuyorum,bakalim,bi duzen oturtmam lazim.Benimkinin huuysuzlugunu dislere bagliyorum,senin oglan neden uyumak istemiyor.
Tr-lelli ne oldiu kiz,niye malus damlarina dustuk,gecmis olsun.
Diger kizlar,iyisiniz insallah.
Papatya,Allah kavustursun,oglusunla canim.

Kızlar Merhaba. .
dün doktora gittim iyi gidiyordun dedi bana..değerler anormal değilmiş ama ıltihap değeri epey yükselmiş, ağrı kesici ilaç verdi mr çektir 10 gün sonra tekrar gel,eski ilacına başlayabiliriz belki hazırlıklı ol dedi :KK43:
çok Üzgünüm aslında ama kimseye caktirmamaya çalışıyorum, napalım Allah beterinden korusun..ağridan yana çok sıkıntım yok da işte tekrar ilaca başlarsam bebek meselesi tekrar rafa kalkacak gibi :cry:

Size bide eşime ördüğüm atkiyi göstereyim..o acemilikle iyi bile yapmışım diyorum
20150116_193623.webp

Selaminaleykum millet
Siyasi olaylara karistim ondan ceza vermisler
Siyasette siyaset konusmak mi yasak acep nasil site anlamadim ben

İcerden yeni ciktim akilli olun ! :)

Kizlar benim kuran hazirliklari tamamdir

Pide yarin oraya siparis vercem
2cesit tatli aldim
İslak kek yaptim
Lokum aldim
Ayran aldim
Gulsuyu evde var
Pecete,catal,tabak vs derken
50tl harcadim daha pideyi saymiyorum onu yarin halletcem bi 30tl de oyle gider
Bukadat sıkısiklikds RAbbim bunuda nasip etti vardir bi hayir.

Siz nettiniz ya okucam simdi gecmisi

Kızlar Merhaba. .
dün doktora gittim iyi gidiyordun dedi bana..değerler anormal değilmiş ama ıltihap değeri epey yükselmiş, ağrı kesici ilaç verdi mr çektir 10 gün sonra tekrar gel,eski ilacına başlayabiliriz belki hazırlıklı ol dedi :KK43:
çok Üzgünüm aslında ama kimseye caktirmamaya çalışıyorum, napalım Allah beterinden korusun..ağridan yana çok sıkıntım yok da işte tekrar ilaca başlarsam bebek meselesi tekrar rafa kalkacak gibi :cry:
çok geçmiş olsun
ALLAH ım şifa versin cnm
trlelli bacımmmm hoş geldin
nasılsınız kızlar
bu aralar misafirler,okul işleri vs vs vs derken yazamadım

Back