- 1 Mart 2010
- 44.954
- 114.452
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.081
Tarifinide isterim cnmİnsanın kendi ailesiyle imtihan olması çok zor bişey canım biliyorum bunu ...teselli edebilecegim bir cümlem yok malesef.Allaha sığınmaktan başka.
Şekerpareyi hazırmi alcan kuzu ?birebir tutan tarifim var istersen.
Kizlar ya ben kuran okutma olayini haftaya persembe olarak ayarladim evde okutmicam ama dernekte
Pide,sekerpare,sarma,ayran,lokum olarak ayarladim kafamda
Plastik tabak catalda alicam
Kahve seviyo hatunlar kuru kahve ve cikolatada alirim sonrasinda iceriz.
50tl ayircam 20_25kisi ancak olur
Sagolsunlar istersen hepimiz bisi yapalim dediler ben istemedim
Herseyi kendim almak istiyorum neticede ben okutucam niyetim öyleydi
Kuran okutma sebebimde babamin kredi karti borcunun bitmesi
Cok canim yandi o borc icin bile zor durumda oldugumuz donemlerde bildigi halde bizi sıkıstırdı, bana laf soktu,kendi faizlerini bile esime odettim bunu öz babam yapiyo
Benim okadar sebebim var ki onunla konusmamak icin
Kendi evladina insan köstek olurmu
İnsan evladi bisi alsa sevinir benim banamin gözü götürmuyo
Herkes ona mutac olsun istiyo
Sukur esim gecen ay bitirdi bende biterse kuran okutucam dedim
Simdi naapcak bakalim kime satascak.
Amin canım insALlahCanım Allah kabul etsin
merhaba kızlar
sta cnm arada oluyor öyle,bizimkiler de bana pek düşkün değillerdir,hep kendi ayaklarım üzerinde durdum,ALLAH a çok şükür okuduk,evlendik,annem ben daha 20 lik lohusayken çekti,gitti,eskiden çok üzülürdüm,konuşurdum,sebep arardım,şimdi artık boş verdim
nazah cnm ,eşin senin yalvarmanı,sensiz yapamıyorum diye ayaklarına mı kapanmanı bekliyordu,ne bu adamın derdi,walla anlamak zor cnm
trlelli napıyooooon cnm
geztapom ben de psikoloğa para veremiyom,hoş istesem de veremem,burada yok,bu huni de bana ver bacım
karanfilce sen nasılsın cnm
papatyacım bi doktora git cnm,antibiyotiksiz geçmyor maalesef
unuttuklarım varsa af ola
ben de ocağa et koydum,karşı teyze sağolsun dolma gönderdi
Allah kabul etsintr_lelli . Benim oğlanın da bugün hem matematik hem de din kültürü vardı. Matematik iyi geçti diyor. Dinden 85 almış.
Bu hafta başka yok sanırım.
İyilerin sansi yok zaten canimDoğru söylüyorsun canım otursun kalksın ben,m gibi bir kadına kurban olsun.Bak aramıyor kadın.Rahat bırakmış seni. Daha ne istiyon derler adamaa. Allah'tan belanı mı.. Git diymi rahatına bak. Onun derdi dost kalmak şekerim. Valla canım gidenin yolu açık olsun ama beni de rahatsız etmesin.Ben hayatımda en çok ona güvenirken bana bunu yaptı ya.. Dünyada inanmazdım. Biri söyleycek inanmazdım. Ama oluyormuş, oldu. Söyleyecek laf kalmadı. Artık kalbimi o kadar paramparca etti ki toplanacak hali bile yok. Cam kırıkları elimde, ellerime batıyor. Beynim değmezmiş derken yüreğim taş bağlıyor. Gidene değil artık üzüntüm, kederim, Ellerime aldığım cam kırıklarına.
Yarın matematik ve din var bizimde .saat 3.30 dan beri çalışıyor yavrum.trlelli tatbak bu işi biliyo pastaları filanda guzel oluyo çok kalabalık olcakmış uğraşma baklavayla filan boşver.şekerpareyide oğluşa yaparsın sonra ben sana veririm tarifini
Tamam.cnm saolasinYarın matematik ve din var bizimde .saat 3.30 dan beri çalışıyor yavrum.trlelli tatbak bu işi biliyo pastaları filanda guzel oluyo çok kalabalık olcakmış uğraşma baklavayla filan boşver.şekerpareyide oğluşa yaparsın sonra ben sana veririm tarifini
yazdıklarını eşime okudum şoklardaEki Görüntüle 1362917 halime baksana
Bide soruya takilip arkadasi ariyorum olmazsa yarin ogrtmene sorcam
Oglan bugun turkce sinav sorularini hatirlamiyorum dedi ve zordu dedi
Arkadasi aradim onun oglu aklina gelenleri soyledi hemen not aldim
Oglusu cagirdim
Etekleri zil calmak ne demek?
Cenesi dusmek ne demek,
?
Hikayeyi tamamlaya bildin mi?
(Sorular bunun gibi seyler)
Diye diye genel kafamda ortalama sinav hesabi yaptim
Anne sen sorulari nerden biliyosun diyo
Anneler bilir evladimmm dedim
Cocuk artik ne dusunduyse ozaman ben 80falan ancak alirim onuda bilirsin dedi
Sok sok sok ama okadr calistirmistim yaaa
Herkes yazılıdan bahsetmiş. Benim de yazılım var yarın
Test yapmayı planlıyorum.
Bi arkadaşla ortak giriyoruz derse.
Bi ultimatom çeksem ona mı yıksam yazılı işini.
Dışarda kar başladı.
Aklıma çocukluğumda dinlediğim karlar düşerşarkısı geldi.
Açtım netten.
Işığı kapattım
Perdeleri açtım.
Ben böyle duygusal biri değildim yaşlanıyomuyum neyim.
Niye yahuuuuyazdıklarını eşime okudum şoklarda
Bizim okulda yarın o kadar çok ortak sınav var ki tüm öğretmenler inşallah tatil olmaz diyorlar.Niye yahuuuu
Kizlarrr yarin ist okullar tatil cok sevindim rahatca sinava caliscaz
Çok iyi olmuş canım.Kızlar burası tasarruf topiğiydi ya hani bir ara size bişi dicem gülmeyin ama ...Bir body vardı benim kısa kollu açık gri ..biraz değişik bir kumaş çok sıcak tutuyo diye giymiyodum bide büyük geliyodu uzundu bana.Onu şimdi eşime içlik yaptım cok memnun kendisi..ehu ehem öhö.. Napiyim içlik 20 liraydı pazarda...
Hani çok kar yağacaktıYalancı la bu meteoroloji ....bende öyle keyif yapmak istiyorum lütfen Allahım lütfen
Bizim okulda yarın o kadar çok ortak sınav var ki tüm öğretmenler inşallah tatil olmaz diyorlar.
Çok iyi olmuş canım.
Yün içlikler baya pahalı ben de geçen 25 TL te aldım.
Dün öyle üşümüştüm ki gece ayakların kendimi kasmaktan çok ağrıdı uyuyamadım.
Eşofman altları çok sıcak tutmuyo.
Ben de bugün içliğimi giydim içime.
Yün olanlar değil de şu tayt gibi olan dede donu diyorum ben onlara :)
Geçen bimde alt yün içlik vardı 17 buçuk iyi mi fiyatı. Eşime alsam mı bilemedim ihtiyaç yok aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?