Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Oğluşun okul tatil ama bizi yapmamışlar. Yapmasınlar ben kendim yaparım. Öğleden sonra toplantıya gider gelirim....
Kadında gelecek nasılsa.
Koca lahanayı halledecek bugün.
Oğluşa patates kızartıyorum. Hala uyuyor kuzum

Benim de patates kızartasım geldi.. Ne koca boğaz oldum ben..

Oyy bugün kuzuların bayramı ne güzel.kadını bizede yollasana bizim lahanayıda hallediversin :)

günaydın kızlar..
karanfilce ne kadar güzel yağmış maşallah
burda o kadar yok,çatılarda araba üstlerinde çok az da yerde..Gece 2-3 sefer kalkıp baktım yağmış mı diye..ben kış çocuğuyum,kar da doğmuşum ondan mı bilmiyorum karı çok seviyorum..

bu arada dün anneme gittik,önce ben gittim,gönüllerini yaptım sonra epeyce sırnaştım kardeşimle ikisine sevdirdim bi güzel kendimi sonra eşimi çağırdık..oturduk epey.çok iyi geldi bana..görüşmeseydim annemle aklım hep onda kalırdı.
bu akşam da eşimin dayısına gideceğiz balık yemeye..

kızlar benim bi botum vardı-su geçirmez-8 sene falan kullandım,geçen sene önleri yıprandığı için ihtiyaç sahiplerine vermiş annemler.bu kar da o kadar hissediyorum ki yokluğunu keşke verdirmeseydim de ufak bi tamirle kullansaydım diyorum.çünkü gerçekten taş gibiydi sonra olan oldu diyorum..ama bu soğuk havalarda giymeye hiç botum yok..deri bi çizmem var yine 4-5 senelik pazar günü onu giydim olduğu gibi su geçirdi.gittiğim yerlere genelde araçla gidiyorum,yürüme mesafem falan yok ama sizce alsam mı su geçirmez botlardan ?

geztapo .!.:
Hadi sen kalkbiraz hakarnına yap bide çay demle perdeleri aç kocanla karşıliklı keyif yap gülüm.ahh ahh şimdi hızlı trene atlayıp gelesim geldi .çocukluğum ,memleketim havasına suyuna kurban olduğum....
Canım yeni gördüm mesajını.
Patates kızarttım.
Çayla içtik.
Bi yandan karnım ağrıyor bi yandan mutfak dolaplarını silesim var.
Gelen temizlik için çağırdığım bayandan son gelişinde hiç memnun kalmadım. Dünürü, nişanı düğünü de var dip köşe temizlik olur hem. Büyük kısmını geçen halletmiştim.
Kar da durdu. nerdeyse 1 yıl önce esimle sinemaya gitmiştik. Acaba bi sinema ya da tiyatro mu yapsak.
Ama ağrım artarsa hepsi yatar çünkü karanfil yatar.

Atla gel canım.
Karla da güzel bu şehir.
Ulaşım otobüsle her yere var zaten oradan ora gezer dururuz.

Ayyy onlardan bende istiyorum
Cizmeler su geciriyo
Spor ayakkabilarda gecirmiyo ama ben kotlarla esofmanla giymek icin bot istiyorumistiyorum
Boyle istiyorum ben

Ayy cokkkk cicilerrrr

Ben klasik ağırlıklı giydiğimden çizme daha uyumlu oluyor her şeye.
Ben de bordo çizme ve çanta alcam biliyorsunuz ama şimdi değil.
Şubatta düşer fiyatlar herhalde.
Bir de atikerden almayı düşünüyorum uygun oluyor orda deriler.

benim eskisi soldakine benziyordu..sağdaki çok benim tarzım değil ama soldaki etekle güzel durmasa da pantolon altına eşofman altına iyi oluyor..
Enes ayakkabida gecen sezon vardi ondan
Cizme aldim enesten su gecirmedi ama kadikoye gitmeye useniyorum
Carrefourdaki ayakkabicilarda spor ve topuklu cizme agirlikli vardi

canım ben bu sezon başı bootie tarz bi ayakkabı almıştım. atiker marka,mağaza kapanıyordu 70 tl ye aldım..daha 2 ay olmadı şimdi baktım topuğu biraz yamulmuş,yıllardır topuklu ayakkabı giyiyorum ilk defa başıma geldi.ve 2 haftadır falan ayak bileğim acayip ağrıyor sanırım o yaptı
ilk atiker deneyimimdi bir daha da almam diye düşünüyorum.seninde aklında bulunsun

ben netten su geçirmez ozelligi olan bot aldım cok memnunum eşim aldı daha doğrusu scotor diye bir markadan
scoter in su geçirmeme konusunda methini çok duydum bende..ama biraz pahalıca galiba di mi ?

sağol canım, ben de hiç almadım daha..
sadece görüyorum hoşuma gidiyor fiyatı da uygun oluyor diye ordan alayım demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…