- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.101
umarım elenmez cnmNapim cnm ütopya izliyorum
Aiyy bizden kimse elenmese barii
Bi suru matematik cözdüm önce ben cözüyorum sonra oglusa cözdürüyorum
M maviduvar1 gecmis olsun cnm
doğru cnm doğruCanım valla pozitif düşunmeye ,girdiğim bunalimdan çabuk çıkmaya,ana haber dinlememeye çalışıyorum.mümkün olduğu kadar komedi izlemeye çalişiyorum bana iyi gelen bikaç kişi dışında kimseyle görüşmüyorum .evladım eşim hariç herkes benden sonra geliyor.bu bencillik degil benim ruh halim iyi olmayınca kimseye faydam olmuyo hasta olmamda cabası.hareketli pop oyun haavası dinliyorum bazen sırf iyi hissetme icin sonracıma dualarım ibadetlerimi yapmaya çalışıyorum.Kendimi ibadetler dışında hiçbişey için zorlamıyorum.Bunları tavsiye niteliginde yazdım kızlar.Başka türlüsü canımiza zarar bu canın hesabını vericez çünkü...
nazahcım,iim ağladı yazdıklaına,çok zor cnm çok zor yaşadıkların,beyefendi dost kalarak yaptıklarını ört bas edeceğini düşünüyor demek kiDoğru söylüyorsun canım otursun kalksın ben,m gibi bir kadına kurban olsun.Bak aramıyor kadın.Rahat bırakmış seni. Daha ne istiyon derler adamaa. Allah'tan belanı mı.. Git diymi rahatına bak. Onun derdi dost kalmak şekerim. Valla canım gidenin yolu açık olsun ama beni de rahatsız etmesin.Ben hayatımda en çok ona güvenirken bana bunu yaptı ya.. Dünyada inanmazdım. Biri söyleycek inanmazdım. Ama oluyormuş, oldu. Söyleyecek laf kalmadı. Artık kalbimi o kadar paramparca etti ki toplanacak hali bile yok. Cam kırıkları elimde, ellerime batıyor. Beynim değmezmiş derken yüreğim taş bağlıyor. Gidene değil artık üzüntüm, kederim, Ellerime aldığım cam kırıklarına.
ne iyi yapmışsın cnm ya,en güzeli,yalnız diilsin cnm,arada ben de öyle şeyler yapıyorum,napim boşa mı gitsinKızlar burası tasarruf topiğiydi ya hani bir ara size bişi dicem gülmeyin ama ...Bir body vardı benim kısa kollu açık gri ..biraz değişik bir kumaş çok sıcak tutuyo diye giymiyodum bide büyük geliyodu uzundu bana.Onu şimdi eşime içlik yaptım cok memnun kendisi..ehu ehem öhö.. Napiyim içlik 20 liraydı pazarda...
sağol canım ben almıyımButun isim bitti bi de kaval dinliyorum (flut)
Vela havle
la la la la sol sol la sol sol la
Gelin oynayalim hazir oglanda caliyoken
Öyle yaptılar mı ben de sinir oluyorumGunaydin
Aksam flut sesi ve peygamber efendimizin hayati sorular derken nasil uyudum bilemedim
Esim gitti bi bardak cay ictim onla
Simdide int peygamber efendmz. Hayatiyla ilgili sorular ariyorum bugun sorcam oglusa
Yarin okul olursa 3sinav birden Olcaklar
(İng,din,matematik)
Kar yok dencek kadar az sadece catilarda var okullari tatil edecek kadar bisi yok
Ama baya soguk
Buraya yagsa oyle ne yururumm yaaa guzelmisBizim an itibariyle böyle ve hala yağıyor.
Eki Görüntüle 1363492
Benim zaten sabahın ilk iki saati dersim vardı gidip geldiğim o oldu işte.
Karları tepe tepe yürüdük bi öğrenciyle gelirken.Buraya yagsa oyle ne yururumm yaaa guzelmis
Abooovv ben hiç yemedim benim bile istediCanim sicacik dumani uzerinde portakalli kurabiye istedi iyimi
Ayy kıyamam ben sana canım benim hemen çay filan iç ısın bari bugün işletme filan yok inşallahBizim an itibariyle böyle ve hala yağıyor.
Eki Görüntüle 1363492
Benim zaten sabahın ilk iki saati dersim vardı gidip geldiğim o oldu işte.
Yok canım ona yarın gidiyorum.Ayy kıyamam ben sana canım benim hemen çay filan iç ısın bari bugün işletme filan yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?