Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Napim cnm ütopya izliyorum
Aiyy bizden kimse elenmese barii
Bi suru matematik cözdüm önce ben cözüyorum sonra oglusa cözdürüyorum

M maviduvar1 gecmis olsun cnm
umarım elenmez cnm
noyanı da hiç sevmedim zaten

doğru cnm doğru
her şeyin hesabını vericez

nazahcım,iim ağladı yazdıklaına,çok zor cnm çok zor yaşadıkların,beyefendi dost kalarak yaptıklarını ört bas edeceğini düşünüyor demek ki
ne iyi yapmışsın cnm ya,en güzeli,yalnız diilsin cnm,arada ben de öyle şeyler yapıyorum,napim boşa mı gitsin

Benimki de gitar Çalıyor. Haluk Levent'in şarkılarını döktürüyor. Ay mest olup dinliyorum.

iyi geceler kızlar..Ne güzel kiminiz tv izlemekten kiminiz kitap okumaktan bahsetmişsiniz.Ben aksamı zor yapıyorum hiçbir iş yetişmiyor .kızım olduktan sonra..Şimdiden yarın ne pişirsem derdindeyim...kızımın oglen çorbası oğlumun ogle arasında ve okuldan gelince yemeği bizim akşam yemeğimiz oooo..inanın artık yemeğin adını koyamıyorum..dolma gibi şeylerle uğraşamıyorum zamanım yok..hergunde aynı seyleri pişirmek istemiyorum..neyse bende işler böyle..benim pek tv aram yok..izlediğim takip ettiğim hiçbir dizi yok .karadayıya bakıyorum .onuda ne zaman yakalarsam.eşimin hiç tv alakası yoktur biz tv seyretmeyen aileyiz:)Tarihin arkadasyfası var hafta sonu onu hiç kaçırmam.sabahta mügeye bakabilirsem..oda gerçi insanın psikolojisini bozuyor..ama alışkanlık yapıyor insanda..benden şimdilik bu kadar..bende lapa lapa kar istiyorum...sabah vardı tıtmadı başkente kar uğramıyor.

Günaydın kızlar
Oğlusun okulu tatil. Bizim okuldan haber yok. Tatil olsa iyi olur. Olmasa da ben gitmem de öğleden sonra toplantı var. Mecbur gidilecek....

Gunaydin
Aksam flut sesi ve peygamber efendimizin hayati sorular derken nasil uyudum bilemedim

Esim gitti bi bardak cay ictim onla

Simdide int peygamber efendmz. Hayatiyla ilgili sorular ariyorum bugun sorcam oglusa

Yarin okul olursa 3sinav birden Olcaklar

(İng,din,matematik)

Kar yok dencek kadar az sadece catilarda var okullari tatil edecek kadar bisi yok
Ama baya soguk

Öyle yaptılar mı ben de sinir oluyorum
Bizim baya yağıyor ama sonuçta otobüsler çalışabiliyor.

Bizim an itibariyle böyle ve hala yağıyor.

Benim zaten sabahın ilk iki saati dersim vardı gidip geldiğim o oldu işte.

Gunaydın bugün nihayet penceremden kar manzarası görebiliyorum.Ama maalesef okullari tatil etmediler.Buraya kar bir geldi pir geldi resmen tipi şeklinde yağıyor.Başım yine ağrıyor ilaç alıcam.komşum kahvaltıya çağırdı birazdan çıkcam karşı binada kendisi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…