- 1 Mart 2010
- 44.943
- 114.421
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.681
Toplanalim nazahin kocisini kosede sıkıstıralim topuguna gul dokelim kizlarNormal olan budur.Tabiki görcek çocukları ama onlarıda zırt pırt goremez mahkeme olup bittiğinde hakim hangi günler derse o zaman.ohh ne ala memleket beyefendi hem eve girip çıkcak hem bosanacak oldu suyundan da koy ...offf sinirlendim yaa...Canım sen duruşunu bozma ne hali varsa görsün bundan sonra
Merhaba kızlar
Şu anda ek hesapta -1000 tl deyiz. Eşim Kasım ayı ders ücretini alamadı. 530 tl alacak. Yani - 470 olacak ama sonuçta ayın Onbeşine kadar yine harcayacağız.
-470 olacak -670 belki de.
Neyse az önce bi hesap yaptım. Tüm ödemelerden sonra Ocak ayında elimizde 1360 tl kalacak. Fakat bu ay evin yuvam ve dask Sigorta'sı var. Onlara da 500 gitse 860 kalacak.
Elimde birikmiş 20 gram kadar altın var.
Sizce ne yapalım. Eşim pek anlamaz bu işlerden.
Ben diyorum ki şimdi 1000 tl tutarında altın satayım. Ek hesabı sıfırlayayım. Eşimin ücreti ay başına kadar bize kalır. Ocak 15 de de eksi hesapta olmadan sıfırdan başlarız.
Ya da altınlara hiç dokunmadan böyle eksi eksi devam mı edelim. Sonuçta ek hesabın her ay faizi de oluyor.
canım bizimkiler kurtköydeler biz gelince ben çabuk yoruluyorum diye hep viaporta gideriz .(bu bir mesajdır)Ba ba ba kurtkoyu didik didik eder seni buluruz
Yemekleride viaportta yeriz bak
Menude en pahali neyse onu yeriz hemde
Dimi@geztapom
Geztapo senin annecin ist neresinde
Normal olan budur.Tabiki görcek çocukları ama onlarıda zırt pırt goremez mahkeme olup bittiğinde hakim hangi günler derse o zaman.ohh ne ala memleket beyefendi hem eve girip çıkcak hem bosanacak oldu suyundan da koy ...offf sinirlendim yaa...Canım sen duruşunu bozma ne hali varsa görsün bundan sonra
Yakama kirmizi karanfil takcam benkız trlelli çok hoşsun valla biz buluşsak bize vakitde yetmez.Belkide yüzyüze gelince dumur oluruz konuşcak bişi bulamayız çekingenlik olur .Sahi nasıl tanıycaz birbirmizi faceden ekle dedim onu bile yapmadınız küstüm ben size uleyndilde çıkarıyom sta gibi işet ben de ... Haa bu arada çatla da patla hani iki sokak ötede arkadaşım var demiştim ya 4 taneden biri hah bugünde ona gidiyorum yemeğimi koydum evi süpürmedim yarın benım koca evde ona süpürttürürüm yaşasın ...
Buyuk gecmis olsunCanım aynen. BEN MEDENİ değilmişim. Niye konuşayım ben senlen . Çocuklar için konuşacakmışım. Peyiniri de Kızımıa siz yitin diye alıyorum demiş. Ya adam Bütün ihtiyuaçlarımızı karşılıyor SANKİ DE eksik bir peynir kaldı onu alıyor canım. Ne ala. Herşeyi ben karşılıyorum. Bana peyniri soruyor. Bende mi sıkıntı mı o mu anormal. Bugün anasının babasının yanına gidiyormuş. Dün bir de karşı komşumun evine güpegüzndüz hırsız girmiş. Allah'tan ben evdeydim. Çocuklarım varken ya bizim eve de girseydi. allah' aemanet. Komşumun evini darmadağın etmişler...2015 işlh. huzur ve mutluluk versin. Şu iki senedir. Ölümle, Malla, hasatlıkla ve eşimle sınandım. Akrep Burcu çok zor 2 yıl geçirecek diyorlardı ama bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.
bi dil de ben çıkarcam az kaldı ama heeeeOyy kuzum dil çıkarıyo bide yaramaz seni ...üzülme sen sana da haber ederiz taam mı
ayy çok güzelim
Guzellikayy çok güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?