- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.661
Bu kadar tatlı olmak zorunda mısın???karanfilce kaynananlar yer ayirtmiş yemege gidiyomus sen otur evde bu gece .hee çok beklersin ( gülücük)@trlelli kuzular yarın üsümeyecek iste yatsin sicacik.15 tatilde anneme gelirsem buluşalımmı kuzu ciddiyim bak ...korkma valla zararsız biriyim .:)
Aaiiyyyykaranfilce kaynananlar yer ayirtmiş yemege gidiyomus sen otur evde bu gece .hee çok beklersin ( gülücük)@trlelli kuzular yarın üsümeyecek iste yatsin sicacik.15 tatilde anneme gelirsem buluşalımmı kuzu ciddiyim bak ...korkma valla zararsız biriyim .:)
Aaiiyyyy
Gelirsen mutlaka bulusalimmmm
Yemekler benden hihihi
Gelirsen haber edersin kuzucan
Hahahha bak yaa
Nazahcım
Çok komik..
Medeni değilim nolcakmış de..
Artık ayrılcaksak bu duruma alışmalısın sonra zorluk çekersin. Belki yeri gelcek hayatıma yeni biri girecek. O zaman napcaksın de.
Size resimlim sepetimi hava atim accik bana gelin toplasin hupletelimmerhaba kızlar
bu sabah spor yapmadım da kitap okudum azıcık işe gelmeden.
şimdi önce öeneriler için teşekkürler...
evet ülkemiz şartlarına göre iyi para kazanıyoruz. hep yazıyorum ya 3 yıldır benim bi işimden dolayı gelen 1100 tl vardı. ben işi bıraktım dolayısıyla o dönemde yapılmış kk taksitleri derken toparlaması zor oluyor.
2700 tl ev ve araba taksidi
başka bi kredi 290 tl
500 evdeki bayan (450 ama ocak ayında 50 tl zam yapacağım)
185 oğluşun servis parası
90 tl oğluşun altın parası
50 aidat
50 civarı benim okuldaki çay
geiya kalan da kk, faturalar şeklinde ödeniyor. eylül 15 de 4800 tl kk borcu ödediğimiz için bu borç bize bayağı toparladık dedirtiyor.
eşime sorsam biliyorum ki sen bilirsin diyecek. çünkü bu güne dek para konularına hiç karışmadı. maaşını ve ücreti direk bana gönderdi. hep ben idare ettim.
şimdi ben şöyle bir karar verdim. bu ek hesap olmasaydı düşünmezdim tabi ki ama ek hesabı kapatacağım. eşim ücretini alınca oı da bizi aybaşına kadar idare edecek. şubat ayı için kk limitini 1500 tl olarak belirledim. zaten 700 tl si taksit. gerisi de market, mazot olur.
elde kalan parayı da mümkün olduğunca az harcayıp birikime kaldığım yerden devam edeceğim.
lellicim ne iyiyimiş o sepet öyle ya...
afiyet olsun..
biz de özel gün kutlamayız. sadece doğum günleri ve evlilik yıldönümü özledir. çünkü bize ait. onda da öyle hediye filan almayız. en fazla yemek yeriz dışarıda. o kadar.
Kesin haber veririm henüz netleşmedi bakalım bi durumlar ne gösterecek yakama kırmızı karanfilde takarımAaiiyyyy
Gelirsen mutlaka bulusalimmmm
Yemekler benden hihihi
Gelirsen haber edersin kuzucan
Oyy kuzum dil çıkarıyo bide yaramaz seni ...üzülme sen sana da haber ederiz taam mı
gelirimm bakkSize resimlim sepetimi hava atim accik bana gelin toplasin hupletelim
Oyy kuzum dil çıkarıyo bide yaramaz seni ...üzülme sen sana da haber ederiz taam mı
O istiyor ki ben onunla konuşmaya devam edeyim ama ayrı olalım. Dost olacakmışız. Arkadaşlarımıza da öyle demiş. Ben de kusura bakmayın ben o kadar kursaklı değilim dedim. Zorunlu olmadıkça konuşmam, Eve istediği gibi girip çıkamaz. Hatta hiç giremez dedim.Ben aynı kafdaymışım.Arakdaşlara da söyledim. Onun arkadaşı erkek ama hala çocuklarını görmeye hakkı var diyor. Bende dedim ki çocukları istediği zaman görebilir. Karşımam ama dışarıdfa evde değil. Ve ben çocuklarını kullanmaya da kalkmıyorum. Telefon var çocukların yanıda istediği zaman konuşabilir. Buluşabilir.
Acmistik resimlemek icin susunu ilistirdim tekrar tepesine kokos sepet
Eki Görüntüle 1357268
Eki Görüntüle 1357269
Ba ba ba kurtkoyu didik didik eder seni buluruz
sende olmasan şu kızın hiç davet edeceği yok zati geztapom sağol
Kimse el surmedi ya cok olunca yuzune bakilmiyo dimekToblerone leri bana ayırsana oyhhhsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?