Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

ayy çok teşekkür ettim..ikinci kez uğraştırdığım için acuk mahcubiyet duyuyorum ama

borcamda değilde dondurma kasesinde yapıvercem,biryerde gördüm hoşuma gitmişti,hem servisi kolay,hemde ölçüsü yetti mi arttı mı derdi olmaz diyorum..
bal böyle yapıvercem inşallah

Çok hafif bi tatlısı.Ben dışarda yemiştim bizim işyerine yakın bi yerde. Kadayıfların arasına varsa nar taneleri de güzel olurr

buarada benim hazırlıklar yılbaşına özel değil onu söyleyiverem..
evlilik yıldönümümüzde ayrıydık da bugün de eşimin bana evlenme teklif ettiği gün..onun kutlamasını yapayım dedim..hani kutlama değil de bir hoşluk olsun istedim..
yemek olarak da dünden sebze çorbasıyla,bulgur pilavı var
yanına da salatayla et sote yapıcam
bir de tatlıyı yaptım mı deymeyin keyfimize..

Ufff iki cam silene kadar naptınız
Neyse sonra okurum artik.
Şu an dolmuştayım her an uyuyabilirim.
Uzun zamandır ayrıntılı temizlik yapmıyomuşum onu farkettim camlar bitti son tülleri bugün attim.
Genel temizliğe başladım misafirler de çıkınca iyi oldu
Ama koridor derzleri çok kirlenmiş ona vaktim yok onlar da sonra.
Bi de şu işletmeler..
Ama gitmesem vicdanım sızlar.
Diren karanfil..uyuycam dolmuşta.

Merhaba kızlar
Bayağı kaynaşmıştınız. Ben de işte çıktım. Eve geldim. Eşya hazırladım. Bir günlüğüne de gitsek diş fırçası pijaması bir sürü eşya oluyor
Neyse
Herkese musmutlu yıllar dilerim

Ben kacirdim sanirim sen nereye gidiyosun yeaaa ?!?!

Sanada mutlu nueller nuel baba gelcek gece 12de buraya gelin hepiniz cikin cikin gelin

Ben oglani biraktim annem bende gelim markete gidelim dedi
Ana bu milletin icine noelbaba kacmis valla billa
Ayy arabalar tiklim tiklim almislarda almislar
Koca koca hindi alanmo ararsin 2kilo kuruyemis alan mi

Abiii yarim kilo tavuk kusbasi alim dedim aldim ciktim
Annem bisiler aldi her marketmi kalabalik olur yahuu nolmus bu millete enteresanlar

Yeni seneye giriyosak noluyo hayir yani eglenmek istiyoruZ sadce deseler onlarca gun var her aksam eglenmelik
Bu sogukta bide

Niyse ben pijamami giyip oturim assa

Nedense bu yeni yıla giriş fazla abartılıyo bende anlamıyorum.
Ben özellikle bu akşam menumu basit tutuyorum.
Her akşam gibi bi akşam işte.
Ömürden 1 koca yıl gitmiş neyini kutlayayım.
Gelen yıl ne getircek belli değil bilmediğim şeyin neyini kutlayayım dimi ama.

Şimdi son senelerde böyle düşünüyorum ama ilk gençlik yıllarımda
başımda kukilata şapka ağzımda düüt diye öten düdük öttürmüşlüğüm
hatta 10 dan geri saymışlığım var.
Ne salaklık yarabbim...

Onlari cocukken bizde yapti ya
Sonra sacma geldi
Oglum dayıya kacti
Esimle yalniz kalcaz galiba
Oda tv izler oturur saat 3lere kadar

@trlelli bak çok kiskandim ben gelmeden sta yla buluşcanız di mi?pisler kustum iste taammi :) ondan sonracıma ben bugün arkadasa gittim 5 de geldim nohut pilav yedik .Simdikde tv8 deyiz.Eşim bütüngece zaping yapar durur.Amannn civvenin dediği gibi bir yıl daha geçmiş ömürden neyini kutlıycaz.Ama hepinize iyi dileklerimi ve dualarımı gönderiyorum kizlar hepinizi çok seviyorum.Eger trlelli buluşursaniz resim koy tamammi ama özelden ama genelden istiyorum bak haa ...Uğrarım yine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…