• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Normal olan budur.Tabiki görcek çocukları ama onlarıda zırt pırt goremez mahkeme olup bittiğinde hakim hangi günler derse o zaman.ohh ne ala memleket beyefendi hem eve girip çıkcak hem bosanacak oldu suyundan da koy ...offf sinirlendim yaa...Canım sen duruşunu bozma ne hali varsa görsün bundan sonra
Toplanalim nazahin kocisini kosede sıkıstıralim topuguna gul dokelim kizlar
Aga reis _sekerpare_ _sekerpare_ (polat)
Abdulhey karanfilce
Sta gullu
Ben laz ziya olim ölmim ben

Merhaba kızlar
Şu anda ek hesapta -1000 tl deyiz. Eşim Kasım ayı ders ücretini alamadı. 530 tl alacak. Yani - 470 olacak ama sonuçta ayın Onbeşine kadar yine harcayacağız.
-470 olacak -670 belki de.
Neyse az önce bi hesap yaptım. Tüm ödemelerden sonra Ocak ayında elimizde 1360 tl kalacak. Fakat bu ay evin yuvam ve dask Sigorta'sı var. Onlara da 500 gitse 860 kalacak.
Elimde birikmiş 20 gram kadar altın var.
Sizce ne yapalım. Eşim pek anlamaz bu işlerden.
Ben diyorum ki şimdi 1000 tl tutarında altın satayım. Ek hesabı sıfırlayayım. Eşimin ücreti ay başına kadar bize kalır. Ocak 15 de de eksi hesapta olmadan sıfırdan başlarız.
Ya da altınlara hiç dokunmadan böyle eksi eksi devam mı edelim. Sonuçta ek hesabın her ay faizi de oluyor.

bence altına dokunma ek hesaptan da minimum harcamaya çalış. biriktirdiğin parayı harcayınca yine başa dönersin ama borcunu ödemek için daha çok uğraşırsın kapatmak için.

Kuzu alkolluler 150tl imis bunlarda 70tl
Aiyy pahali yaa (soda,enerji icecegi,uzum suyu falanda var cikarmistik onlari)
Adamlar sirf sepetlere 6bin tl para odemisler
Patron esimle 2araba gitmisler almak icin 6bin tl verdi dedi kac sepetti unuttum
Hatta esime sen kac tane istersen al demis
Esim 2tane almis ickili olani arkadaslarina dagitmis bunuda eve
Gecen sene ayri meyve sepetimizde vardi bu sene yok

Jest ya biz bile bi sevindik suslu puslu bise gorunce
Su uzum sularini(şira) merak ediyorum tadi nasil acep
IMG_20141231_102918.webp
Aksam esim gelince actrcam begenmezsem o icsin

kız trlelli çok hoşsun valla biz buluşsak bize vakitde yetmez.Belkide yüzyüze gelince dumur oluruz konuşcak bişi bulamayız çekingenlik olur .Sahi nasıl tanıycaz birbirmizi faceden ekle dedim onu bile yapmadınız küstüm ben size uleyn :63:dilde çıkarıyom sta gibi işet ben de ... Haa bu arada çatla da patla hani iki sokak ötede arkadaşım var demiştim ya 4 taneden biri hah bugünde ona gidiyorum :KK76:yemeğimi koydum evi süpürmedim yarın benım koca evde ona süpürttürürüm yaşasın ...:KK71:

Normal olan budur.Tabiki görcek çocukları ama onlarıda zırt pırt goremez mahkeme olup bittiğinde hakim hangi günler derse o zaman.ohh ne ala memleket beyefendi hem eve girip çıkcak hem bosanacak oldu suyundan da koy ...offf sinirlendim yaa...Canım sen duruşunu bozma ne hali varsa görsün bundan sonra

Canım aynen. BEN MEDENİ değilmişim. Niye konuşayım ben senlen . Çocuklar için konuşacakmışım. Peyiniri de Kızımıa siz yitin diye alıyorum demiş. Ya adam Bütün ihtiyuaçlarımızı karşılıyor SANKİ DE eksik bir peynir kaldı onu alıyor canım. Ne ala. Herşeyi ben karşılıyorum. Bana peyniri soruyor. Bende mi sıkıntı mı o mu anormal. Bugün anasının babasının yanına gidiyormuş. Dün bir de karşı komşumun evine güpegüzndüz hırsız girmiş. Allah'tan ben evdeydim. Çocuklarım varken ya bizim eve de girseydi. allah' aemanet. Komşumun evini darmadağın etmişler...2015 işlh. huzur ve mutluluk versin. Şu iki senedir. Ölümle, Malla, hasatlıkla ve eşimle sınandım. Akrep Burcu çok zor 2 yıl geçirecek diyorlardı ama bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.

kız trlelli çok hoşsun valla biz buluşsak bize vakitde yetmez.Belkide yüzyüze gelince dumur oluruz konuşcak bişi bulamayız çekingenlik olur .Sahi nasıl tanıycaz birbirmizi faceden ekle dedim onu bile yapmadınız küstüm ben size uleyn :63:dilde çıkarıyom sta gibi işet ben de ... Haa bu arada çatla da patla hani iki sokak ötede arkadaşım var demiştim ya 4 taneden biri hah bugünde ona gidiyorum :KK76:yemeğimi koydum evi süpürmedim yarın benım koca evde ona süpürttürürüm yaşasın ...:KK71:
Yakama kirmizi karanfil takcam ben
:KK70:

@geztapom hastayim ayagina hep geziyosun he cakmadim sanma
Sonra adama ev suputtur

Enistee bu geztapom geziyo heeppp.

Yayla corbasi yaptim
Uzumli cevizli kek yaptim pisiyo

Bizim evde diyalog

Yicek bisi yok mu?
-var yemek var
Oyle bisi degil
-meyve var
Oylede degil
-cips var cerez var
Baska bisi

O baska bisiyin adi hamurisi oluyo
Gizli ozne,sifre,paralo

Dun krep bugun kek yisinler yisinler sissinler

Canım aynen. BEN MEDENİ değilmişim. Niye konuşayım ben senlen . Çocuklar için konuşacakmışım. Peyiniri de Kızımıa siz yitin diye alıyorum demiş. Ya adam Bütün ihtiyuaçlarımızı karşılıyor SANKİ DE eksik bir peynir kaldı onu alıyor canım. Ne ala. Herşeyi ben karşılıyorum. Bana peyniri soruyor. Bende mi sıkıntı mı o mu anormal. Bugün anasının babasının yanına gidiyormuş. Dün bir de karşı komşumun evine güpegüzndüz hırsız girmiş. Allah'tan ben evdeydim. Çocuklarım varken ya bizim eve de girseydi. allah' aemanet. Komşumun evini darmadağın etmişler...2015 işlh. huzur ve mutluluk versin. Şu iki senedir. Ölümle, Malla, hasatlıkla ve eşimle sınandım. Akrep Burcu çok zor 2 yıl geçirecek diyorlardı ama bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.
Buyuk gecmis olsun
Sen isteyken kim kaliyo cocuklarla korkarlar ya bu hirsiz olayindan sonra bide aman kuU dikkat et

Tr lellim cok sagol sen olmasan nolcak benim halim..Sen nerden buluyosun bu resimleri.
Ben daha tek kare ekleyemedim buraya
Sepetinde çok havalı afiyet olsun.

Patapya (bilerek yazdım benim kızım küçükken hep patapya derdi)
Altını bozdurup komple taksitlerle birlikte kapatma sansın yok mu
tamamen bitmeyince ustune biniyo hep.

Nazah geçmiş olsun canım İnşallah su sıkıntıların geçer bi an önce.

Karanfilce akşam buraya kayınvalidem çağırmadı evde oturuyos yazarsan çok gülerim ama

geztapo hanım o viaport dediğin yer benden sorulur haberin olsun

ayy çok güzelim
Guzellik
Cnm telefondaki resimleri direk dosya ekleden atiyorum
Diger gorsel resimleri caliyorum ordan burdan tlf kaydediyorum yine dosya yukleden hallediyorum

Yalniz en guzel sta sta hihihihi dimi dimi
Bu hatunla ugrasmayi seviyorum

Back