- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.621
Sevimsiz ne haberi canım.
Bakındım bulamadım.
Pessssssbende baktım da tahminim okuduğum haberdir.
bir okul müdürü arabanın içinde başka bir erkekle çıplak yakalanmış
Maddi sıkıntı zor nazahcım adam belkide çok bunalmıştır.Benim çalışacak durumum olsa kesinlikle çalışırdım.Erkekler belli etmiyolar ama tek başlarına bunalıyolar bazen . Sen nasılsın canım eşin arıyomu .Psikolojin nasıl ...
adamın sıkıntısı baskaymıs baksana. kardesıne kefıl olmus demekkı borcunu odeyemıyor. 3 cocukla calısması cok zor, madem oyle basta dusunecektı 3 cocugu yaparken. Calısmak tabııkı cok guzel ama herkesın sartları aynı olmayabılır. Bır de dedıgınız gıbı matematık ogretmenıyse ek gelırı olabılır. Tabı koyde felan ogretmenlık yapmıyorsa.
Benım esımde ben calısmadıgım donemde borclar artınca sıkıntıya gırerdı ve gayette bellı ederdı. Aılesınden dolayı hep parasızlık cektıgı ıcın ev gecındırememek onu depresyona sokuyordu. Sımdı o kadar degıl ama ılk zamanlar tek maasla calısmanın sıkıntısını bana yansıtıyordu. Hatta ben ıstanbuldakı ılk ısımden ayrıldıktan sonra aslında yanımdaymıs gıbı gozukup sonradan keske ayrılmasaydın demıstı. Ama allahı var cocuk hem doktora yapmaya calısıyor hem de ek ıs kovalıyor. Yanı ortada bısey yok ama en azından çabalıyor
canım merhabaMerhaba kızlar
Şu anda ek hesapta -1000 tl deyiz. Eşim Kasım ayı ders ücretini alamadı. 530 tl alacak. Yani - 470 olacak ama sonuçta ayın Onbeşine kadar yine harcayacağız.
-470 olacak -670 belki de.
Neyse az önce bi hesap yaptım. Tüm ödemelerden sonra Ocak ayında elimizde 1360 tl kalacak. Fakat bu ay evin yuvam ve dask Sigorta'sı var. Onlara da 500 gitse 860 kalacak.
Elimde birikmiş 20 gram kadar altın var.
Sizce ne yapalım. Eşim pek anlamaz bu işlerden.
Ben diyorum ki şimdi 1000 tl tutarında altın satayım. Ek hesabı sıfırlayayım. Eşimin ücreti ay başına kadar bize kalır. Ocak 15 de de eksi hesapta olmadan sıfırdan başlarız.
Ya da altınlara hiç dokunmadan böyle eksi eksi devam mı edelim. Sonuçta ek hesabın her ay faizi de oluyor.
Kirilmazsa soyle canimKızlar 4 gün tatil oldu cumada tatil hadi hayırlı olsun.@trlelli gerçekten insanlar yoruyo üzüyo bazıları.En küçük eltim yılbaşı tatilinde dört gün bize kalmaya gelecekmiş yenge size gelicem benimki antalyaya gidiyor dedi .Ben de yarım ağız buyur gel dedim.Aynı şehirdeyiz kaynım hersene bu zamanda tatile gider erkek arkadaşlarıyla ve bununda cebini para doldurur sus payı.Geçen sene yine bize geldi bu .İyi hoşda çocukları çok pis yaramazlar .ev ısınmiyo biyandan yatmak sorun yemek sorun onlar gidince temizlik sorun...İnsan biraz düşünür yengem hasta bir insan bir de biz yük olmayalım diye..Ama ben de yarın arayıp annemle babam geliyorlar demeyi düşünüyorum.Yalan olacak Allah affetsin ne yapayım.Eşimde nasıl istersen diyor .
Yanlış anlaşıldım galiba, adamın 3 çocuğu yaparken aklı neredeymiş demek istedim. Eşinin bu durumda çalışması çok zor zatenCanım ama adam evde olsa hani başka şehirde çalışıyor ama bizim bulunduğumuz şehre 1 saat. Ama hafta içi gelmiyor. Hani evd eolur da kadın gider çalışır. Sonuçta asgari ücret alacak. Bakıcı tutamaz. Bakıcılar burada tek çocuk için 700-800 istiyorlar. 3 çocuk nasıl evde kalsın.
_sekerpare_ en sinir olduğum şeydir insanların emri vaki yapması. Yani bir bahanem olmasa bile ruhum yanımda insan istemiyordur. Olamaz mı yani...
Böyle beyaz yalanlar ara sıra söylenebilir.
Bence hiç çekinme. Aslında gerçeği Söylemek var da yapamayız biz
B balaca teşekkür ederim önerin için. Yeni yıla Sıfır girmek en mantıklısı sanırım. Topu topu 10 gram altın sayacağım. Ortalama 89 dan almışım. dutuma göre yarın satarım.
Krew peynir mi soruyor
Tövbe tövbe....
Acaba evliyken sorar mıydı diyecem şimdi...
Adamlar uçtu canım . Dış kapının mandalı oldular. Ama bundan sonra da benim için öyle kalacaklar. Her yıl 4 kere gelip en az 1 hafta kalıralar bazen bir ay kalırlardı. Her türlü hizmetleri yapılır, çalıştığım halde, yemek, çay , meyve servisi... Akşama kadar gezerdi kayınvalidem. Oğlum 2.5 yaşında kreşe başlatmıştım. 1 ay kalıp bir gün bile demezdi. bugün oğlun okula gitmesin diye saat 07:15'te çocuğu kreşin servisine bindiridim. Soğuk kış günleri. Bir gün özel kreş sahibi, kayınvalidemi evde görünce erken getirmiş çocuğu. Ertesi gün sabahın köründe kalkıp, oğlun bugün erken gelmeyecek diymi diymi diyip içimi bunaltmıştı. NE DİYEYİM CANIM.Allah'a havale ettim ben onları.Yani ne alaka anlamıyorum... Adam çekti gityi ama bırakmıyor şeni. Eşinin ailesi ne diyor bu durumaKrew
Bir tek eltim ve Kaynım aradı. Kayınvalidem bir kere aradı. Şarzım bitti. Kapandı. Bir daha da aramadı. Kayınpederi ben aradım. Kızım haklısın haklısın. Başka bir şey yok. Ebeveynlik dışarıdan olmuyor. Atlayıp hemen gelmeleri gerekirdi. Benim için değil belki ama 2 tane pırlanta gibi torunları için. Kızımı her gün arıyorlar. Kızım onlarla konuşup gereke herşeyi söylemiş bence. Ve bir daha da telefonlarını hiç açmamış. Konuşmak istemiyor. Ki babanesine çok düşkündü.Krew onlarda beş para etmezmiş o zaman. Ne bileyim insan gelinini arar yapmayın etmeyin der...
Hoş benim kv de çok farklı değil ya...
O zaman Allah'ın izniyle geçmişe bir Sünger çekip hayatına devam etmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?