• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Gunaydın .hayırlı sabahlar hepimize...birileri uykumu dedi:)gece hiç kalkmasam 4 kere kalkıyorum zaten 12 ye doğru uyuyor duşunun artık sabahda mutlaka 6 da ayaktayız.benim kızı pıtır pıtır yuroyo cok hoşuma gidiyor.bir kaç kelimede yarım yarım konusuyo 13 aylık olduk.evde bir ergen birde bebek var..ikisinin arasında kalan birde ben var:)oğlan 14 kız 13 aylık ah ahhişim cok zor ama kolaylıklarıda cok:)

Milleti yoladım. Saçlarımı yıkadım. Bugün işe geç gideceğim. Azıcık kitap okumak istiyorum. Aslında okulda da dünya kadar işim var. Bana günlerin 48 saat olması gerek.
Avm ye gitmem Grek. Çay makinemiz bozuldu. Çok su kaçırıyor. Indirim varmış heryerde. Korkuyorum avm ye girmeye.
gitme gitme:)))

gitmeyeyim değil mi
aslında gitsem ve hiçbirşey beğenmesem. nasıl süper olur değil mi
_sekerpare_ _sekerpare_ ben çayı pek aramama. ama pratik oluyor. ayrıca kettle yok çünkü bende. misafirim geldiğinde çaydanlıkta yapıyorum çayı.

Gunaydın .hayırlı sabahlar hepimize...birileri uykumu dedi:)gece hiç kalkmasam 4 kere kalkıyorum zaten 12 ye doğru uyuyor duşunun artık sabahda mutlaka 6 da ayaktayız.benim kızı pıtır pıtır yuroyo cok hoşuma gidiyor.bir kaç kelimede yarım yarım konusuyo 13 aylık olduk.evde bir ergen birde bebek var..ikisinin arasında kalan birde ben var:)oğlan 14 kız 13 aylık ah ahhişim cok zor ama kolaylıklarıda cok:)
ayy ben onun tontiş bacaklarını ısırırım.SUE Allah yardımcın olsun canım zor .oğlanla aran nasıl çok bağrışıyomusunuz.Benimkide bu sene 13 ün içinde arada bir patlamaları oluyor sonra pişman oluyo tabii .çok merhametlidir aslında da işte üstüne gitmiyoruz bir de teog stresi dah bu yıldan başladı .

ayy ben onun tontiş bacaklarını ısırırım.SUE Allah yardımcın olsun canım zor .oğlanla aran nasıl çok bağrışıyomusunuz.Benimkide bu sene 13 ün içinde arada bir patlamaları oluyor sonra pişman oluyo tabii .çok merhametlidir aslında da işte üstüne gitmiyoruz bir de teog stresi dah bu yıldan başladı .
olmazmı herseye isyan modunda:)birde 13 seneden sonra kız olunca babamaız cok düşüyor tabiiki o bir bebek ondan cok seviliyor ama bunu oğlan anlamazki diyorum eşime.etrafta coks eviyor bizimki cok kıskanıyor hemde bu yasta

sue sue kiz bebek en sevdigim
Bide cat cat konusup dillenirse tadindan yenmez.
Esime bu kiz cocukdan yapip basina atmak istiyorum ama ben cikan cocuk sessiz sakin oluyo :)
O kiz onun basini yesin bende keyfime bakim

Allah nasip ederse tabiki
Yahuuu bu aralar kimi gorsem
Bu cocuk tek mi kalicak
Yapsana ne bekliyosun
Nezaman bebek sevez bidi bidilar girlar
Ben evden cikmadan iyimisim aslinda
Kimseyi gormeyince de.oluyomus

Tulumu astim
Gunesligimi utuledim
Yatak odam taplandi sira cocuk odasi ve mutfak
Huulloogg modundayum
40kaplan gucundeyim suan

Oglusu birakinca bime gircem
Ayran,peynir,pizza alcom
pizzaya karar verdim
Oglum istedi
Cocuklarda sever pizzayi genelde
Pizza partisi yapcaz biz.

@geztapom sen dinlen bugun dun yoruldun
PAPATYAM PAPATYAM evden cikmaK nasil zor dimi dimi
Ben caliscam kovarlar beni

işe gitmeme dakikalar kaldı:) çıkmadan bakıyım dedim.kafamda aksam yemeği menusu oluşmadı gitti.ne yapcam acaba mercimek çorbam var ama yanına ne yapsam...pizza güzel oluyormu ben hiç almadım.

karanfilce karanfilce Allah şifa versin

Ben de bugün daha iyiyim
Ağrı kesici aldım ama yine
Yarin için de randevu almış eşim dişçiden
Çekilmesi gerekiyor

Evdeyim şu an
Oğlan uyusa da ben de biraz uyusam
Gözlerim kapanıyor

olmazmı herseye isyan modunda:)birde 13 seneden sonra kız olunca babamaız cok düşüyor tabiiki o bir bebek ondan cok seviliyor ama bunu oğlan anlamazki diyorum eşime.etrafta coks eviyor bizimki cok kıskanıyor hemde bu yasta
canım onun yanında dikkat etsin o yıllarca evin gözbebeğiydi kızçe onun üstüne kuma geldi tabii ..Biraz pohpohlamak lazım aslan oğlum benim akıllı oğlum beni falan..Bazen ağzımdan kaçıyo kuzum bebeğim kuşum filan diyorum yaa anne eşşek kadar adam oldum deme öyle diyo..Bende artık aslan oğlum yakışıklım diyorum öyle geçinip gidiyoruz.

işe gitmeme dakikalar kaldı:) çıkmadan bakıyım dedim.kafamda aksam yemeği menusu oluşmadı gitti.ne yapcam acaba mercimek çorbam var ama yanına ne yapsam...pizza güzel oluyormu ben hiç almadım.
ben bezelye pilav yapcam bugün et çıkardım çözülüyo bide evimi süpürebilsem benden mutlusu yok.Alt komşum cam siliuyo hava güzel ya bugün bende sümüğümü çekiyorum ona bakıp ben silemem ki :KK43:

sue sue kiz bebek en sevdigim
Bide cat cat konusup dillenirse tadindan yenmez.
Esime bu kiz cocukdan yapip basina atmak istiyorum ama ben cikan cocuk sessiz sakin oluyo :)
O kiz onun basini yesin bende keyfime bakim

Allah nasip ederse tabiki
Yahuuu bu aralar kimi gorsem
Bu cocuk tek mi kalicak
Yapsana ne bekliyosun
Nezaman bebek sevez bidi bidilar girlar
Ben evden cikmadan iyimisim aslinda
Kimseyi gormeyince de.oluyomus

Tulumu astim
Gunesligimi utuledim
Yatak odam taplandi sira cocuk odasi ve mutfak
Huulloogg modundayum
40kaplan gucundeyim suan

Oglusu birakinca bime gircem
Ayran,peynir,pizza alcom
pizzaya karar verdim
Oglum istedi
Cocuklarda sever pizzayi genelde
Pizza partisi yapcaz biz.

@geztapom sen dinlen bugun dun yoruldun
PAPATYAM PAPATYAM evden cikmaK nasil zor dimi dimi
Ben caliscam kovarlar beni
on kaplan değilde bir kaplan gücünde olaydım o da yeterdi yaa ...Amaann herkes bıdı bıdı konuşur boşver.Benim karşı komşu neler attın böyle diye sordu (bazı şeyleri apartmanın içine koydum son kat ya) biraz bahsettim delimisin o atılırmı bu atılırmı bıdı bıdı ...Atılır atılır dedim sen de yap dedim ...AAA ben kıyamam diyor.:KK71:

hem de çok zaor tr_lelli tr_lelli .
yarın kendime tatil verdim. öğleden sonra bir çarşıya çıkacağım.
bak biz sana demedikmi çarşı yok avm yok hııı:KK53:parka bahçeye kafeye git sıkılıyosan canım benim bak burası birikim topiği ...Al ucuzundan bir kettle onuda acelen olunca kullanırsın ...Gerçi diyene bak ben de gittim kocaman fırın aldım çok lazımdı .Neyse sen işini bilirsin papatyacım :KK66:

karanfilce karanfilce ,gecmis olsun.
_sekerpare_ _sekerpare_ ,canim,ben suanda garip bir sekilde bebegimin o ilk dogdugu zananlari cok ozluyorum.Halbuki hep koyun koyunaydik,halende oyleyizde :)ne bilim ,ne cabuk geciyor zaman,sanki hic vakit ayiramamisim,hic tadina varanamisim gibi hissediyorum.Nasil bir duygudur ki,anilarimi,sevgimi yuregime sigdiramiyorum.Bu arada ben vakit buldukca bir sayfada olsa kitap okumaya basladik,terapi gibi cok iyi geliyor,dinleniyorum.

M maviduvar1 ,su kaciriyor deyince,acaba su isiticina cok mu su dolduruyorsun.cunku benim isiticimda bi kac kere boyle tezgahi su golune cevirmisti,gordum ki cok doldurdugum icin oluyormus,bir dene bakalim,eger dedigim gibiyse,yenisini almaya gerek kalmaz.

Selam kızlar. Benim de evi .. götürüyor. Hafta sonu bir güzel cam kapı temizlik işim var. Haftaya oğluma doğumgünü yapacağım.20 kişilik pasat sordum 90 Tl diyorlar. Söz vermiştim önceden yapacağız diye .. Okul arkadaşlarını ve annelerinden bazılarını çağıracağım. Tezyzeleri ve annemde gelecek. Tabi bir gün önceden hazırlık yapmam lazım. Gözümde büyüyor. Bu arada babası oğlumun okuluna gidip yemek konulacak bir termos almış 2 gün önce , 2 günüdrü çocuklara sorup duruyormuş, kullanıyormusunuz diye bizim çocuklarda hayır annem istemiyor demişler . Her telefonda şimdi bunu sorup duruyormuş. Bütün işimiz gücümüz bitti. Bu termos kaldı.Kızım annem kullanmak istemiyor, ben olsam bende kullanmazdım demiş. ASlında kullandım.

karanfilim geçmiş olsun zatürre salgını varmış bizimki işe başladı ama hala toparlanamadı .Evde yatmayın gidin en yakın doktora canım .Bizimki inat atti gitmedi gittiğmizde de zatürreye çevirmişti .Aman dikkat edin Allah şifa versin
Canım zaten doktora gitmeden işi ekme gibi bi lüksümüz yok bizim.
:)
Belki yatsan geçecektir ama o hasta haline doktora gidersin rapor neyim alırsın bi dünya maaşından kesilir.

Eve geldim cok sukur..namaz kılıp salataya girişcem..bugun kıza oyunca istemiştim ıntrennetten cok güzelmiş benim oynuyasım geldi..nasıls evindi anlatamam.

Back