Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Oyy geberdim !!! Belim koptu ..Akşamüstü sular geldi wc banyo yıkandı bir makine beyazlar yikandi serildi,balkonda bekleyen tencereler aklanıp paklandı yemek hazırlandı toplandı bulaşık makinesi boşaltildi ve dolduruldu beylere meyve konuldu yatsı namazi kilindi.Bir makine daha çamaşır programlandı veeee bittim.şimdi dizimi izlicem artik.Zaten o da gidici haftaya final yapacak .siz ne yaptiniz kizlar. @trlelli kuzu sakin haşlanmıs lahana buzluğa atma valla tadı çok kötü oldu maalesef çöpe attım .

Hic bisi yapasim yok tv karsisinda mayistim kaldim
Oglusun yarin 3 dersi varmis okula gitmiyim demiyoda ima ediyo hadi taam gitme dedim sinavlari bitti nasil olsa
Anneanneye kacti hemen

Esime yemek yapmadim bu arada tum gun gezdim magza , market kulakligimida taktim
Rehber ogretmenle sohbet ettim
Bakalim gelince ne yicem
Ya var yemegim ama yemiyo onlari
Misal
İspanak kavurdum, makarnam var ama yemiyo sevmiyo
İsyan edesim var yazarken aradi simdi
Konustum msj devam ediyorum :) naklen yayin
Yumurta kir ozaman dedi simdi telde

Yumurtada olmasa naparmisim ben bilmiyorum

Erken uyucam bugun tv de de bisi yok

Oyy geberdim !!! Belim koptu ..Akşamüstü sular geldi wc banyo yıkandı bir makine beyazlar yikandi serildi,balkonda bekleyen tencereler aklanıp paklandı yemek hazırlandı toplandı bulaşık makinesi boşaltildi ve dolduruldu beylere meyve konuldu yatsı namazi kilindi.Bir makine daha çamaşır programlandı veeee bittim.şimdi dizimi izlicem artik.Zaten o da gidici haftaya final yapacak .siz ne yaptiniz kizlar. @trlelli kuzu sakin haşlanmıs lahana buzluğa atma valla tadı çok kötü oldu maalesef çöpe attım .
Eee ben buzlukdan cikarip cozdurup dolma sariyorum guzel oluyo

İyi akşamlar kızlar
Artık ilaçlar etki etmeye başladı sanırım
Daha iyi gibiyim

_sekerpare_ _sekerpare_ evet karanfil iyi geliyor
Ben zaten her gün birkac karanfil atarım ağzıma
Çünkü ben diş macunu ve fırçası kullanmıyorum
Misvak kullanıyorum
Agzim ferahlasin diye de karanfil atıyorum ağzıma
Arkadaslar iltihap için sarımsak önerdi
Bir diş çiğneyip yuttum
Kokuyu alsın diye akşamdan beri karanfil var agzimda
Değişiyorum arada :)
Sanırım dişime de iyi geldi

Kızlar bir de benim oğlan uyku problemli ya
Hani dert yanıyorum arada burada
3 gündür diş agrimdan dolayi uyuyamiyorum
Oglan da yine ayni performansinda
Ama sağlık olmayinca daha bi zorlandim
Anladım ki sağlığım varken bakabilecek gucteyim
Cok dertlenmiyeyim
Beterin beteri var
Dersimi aldim
Sağlık olsun yani :KK66:
Ama ileride dişim iyilesince gelir dert yanarım yine oglandan
Kizmayin haa :KK53:
Simdi hastaliktan dolayi aklım başıma geldi azcık
Ama üç beş güne gider yine :KK53:

Bilmiyom trlelli yaa ben önce kıymayı kavurdum sonra çözülüp doğranmış lahanalrı koydum içinde soğanı salçası herşeyi vardi ama Allah affetsin yiyemedim döktüm .Beceremiyorum bu lahana işini.
Canim dolmasini yapiyorumda dedigim gibi ben hic kapuska yapmadim
İspanak,brokoli,karalahana herbise yapiyorum ama kapuskayinhic denemedim esim zaten yemez canim cekmedi galiba
Cekse kesin yapardim
Olsun denedin bi daha yapmazsin bosver

Merhaba :),Ben lahanayi sarip oyle atiyorum buzlugaArta kalanlarida ince kixip buzluga atiyorum.Birde bi lahana salatasi ogrendim super,artan lahanami hep boyle degerlendirfim.
Lahanayi ince kiyip,lahananin miktarina gore goze karari,kaya tuzu ekleyip iyice ovuyorum.Yumusasip suyu cikiyor,yumusayinca bes kasik,sirke,bes kasik sivi yag,karabiber,iki kasik toz seker karistirip,lahanin uzerine dokup iyice harmanliyorsun ve bunu kavonoza basip hemen tuketilmek uzere buzfolabina kaldiriyorsun.benim iki kavanoz,balkonda duruyor,bekledikce daha guzel oluyor,malzeme miktarina gore sosunu cogaltip azaltabilirsiniz.

sevinsiz,benim kizda uyumuyor.Ben yanindan kalkinca hemen uyaniyor o yuzden kipirdayamiyorm bir yere.Bazen saatller aliyir onu uxutmam,sonra uyumaktan vazgecip,o yun oynamak istiyor.Disleri cikinca daha kotu oldu,sabah ikiye kadar uyumayip,gunduz oglene kadar uyuyan bir cocukla ugrasiyorum.Bir de bugun oksurugu basladiki,hasta olucak galiba

Akşam başım ağrıyordu. Erkenden yattim. Siz de kaynatmışınız.
Sabah oldu hala bi baş ağrısı bi yanından da böğrüm acıyo.
Ben de şifayı kapmışım. Eşim zaten öksürüp duruyor. İkimiz de gitmedik bugün işe.
Allah hepimize şifa versin.

Gunaydin

Havalar kandirmaca gunes olsada hava soguk aman dikkat!

Sabah haberlerini izliyorum aylak aylak
Oturma odasinin tulunu attim yikaniyo
Esime gozleme yaptim kahvalti o da gitti.

Uyusam mi uyumasam mi
Arkadasim gec gelicek ondan isleri,mamalari gec yaparim
Uyuyuncada gunun yarisi gidiyo

Peynirimde yokmus sabah farkettim kasarli gozleme yaptim
Peynirde almam lazim bugun
Olaylarrr olaylarr..

Milleti yoladım. Saçlarımı yıkadım. Bugün işe geç gideceğim. Azıcık kitap okumak istiyorum. Aslında okulda da dünya kadar işim var. Bana günlerin 48 saat olması gerek.
Avm ye gitmem Grek. Çay makinemiz bozuldu. Çok su kaçırıyor. Indirim varmış heryerde. Korkuyorum avm ye girmeye.

aman papatya avm tehlikeli kardeş :KK48: girince çıkılmıyor cıss ..Ayrıca bişey diyimmi ben çay tiryakisiyim ciddi anlamda ve o makinenin çayını bir türlü sevemedim nedense.kız @trlelli amma hamaratsın sabah sabah üşenmiyonda haa ..ben yatıyorum iki gündür valla yeni kalktım ohh sefam olsun.Ama kalkınca dünyanın işini yaptım dün bakalım bugün nasıl olacak bazı günler verimsiz oluyorum eee ne de olsa pilli bebeğin tekiyim:KK70:ben buralara takıldım takılalı kitap falan okuyamaz oldum halbuki ne kadar severim .Tam elime alıyorum bakıyım kızlar ne konuşuyo diyorum kalıyo öylece..sevimli royem siz bugünleri varya ararsınız gerçekten .bebeklikleri o yarım yarım konuşmaları öyle özleniyoki.Allah bebişlerinize uyku versin .:emir_bebek:

karanfilim geçmiş olsun zatürre salgını varmış bizimki işe başladı ama hala toparlanamadı .Evde yatmayın gidin en yakın doktora canım .Bizimki inat atti gitmedi gittiğmizde de zatürreye çevirmişti .Aman dikkat edin Allah şifa versin

X