- 24 Kasım 2008
- 2.033
- 2.223
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.381
sevimsiz ,cok gecmis olsun canim,Allah acil sifalat versin....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee ben buzlukdan cikarip cozdurup dolma sariyorum guzel oluyoOyy geberdim !!! Belim koptu ..Akşamüstü sular geldi wc banyo yıkandı bir makine beyazlar yikandi serildi,balkonda bekleyen tencereler aklanıp paklandı yemek hazırlandı toplandı bulaşık makinesi boşaltildi ve dolduruldu beylere meyve konuldu yatsı namazi kilindi.Bir makine daha çamaşır programlandı veeee bittim.şimdi dizimi izlicem artik.Zaten o da gidici haftaya final yapacak .siz ne yaptiniz kizlar. @trlelli kuzu sakin haşlanmıs lahana buzluğa atma valla tadı çok kötü oldu maalesef çöpe attım .
Bilmiyom trlelli yaa ben önce kıymayı kavurdum sonra çözülüp doğranmış lahanalrı koydum içinde soğanı salçası herşeyi vardi ama Allah affetsin yiyemedim döktüm .Beceremiyorum bu lahana işini.Eee ben buzlukdan cikarip cozdurup dolma sariyorum guzel oluyo
Canim dolmasini yapiyorumda dedigim gibi ben hic kapuska yapmadimBilmiyom trlelli yaa ben önce kıymayı kavurdum sonra çözülüp doğranmış lahanalrı koydum içinde soğanı salçası herşeyi vardi ama Allah affetsin yiyemedim döktüm .Beceremiyorum bu lahana işini.
Benimki 85alms ilk sinavdan da 88almistiYarın Türkçe yazılısı var. Valla ben bile usandım artık yazılından ödevden.
S sevimsiz_25 nasıl oldu dişin canım.