- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.921
karanfilce geçmiş olsun canım dikkat et,epey düşmüş sanki..Sağolun kızlar.
Şimdi ölçtüm.
9 a 6
Benim için 10-11 normal. Çıkmaya başlamış demek ki..
Şu sıralar sarımsaklı şeyler yemiyim.
ben onu karın ağrım olduğunda ya da grip olmaya çalışırken yapıyorum.acayip fayda ediyoroyy oyy kıyamam karanfilim sana...Bilinenin aksine ani düşüşlere tuz değil şeker iyi gelir denenmiştir .TOZ ŞEKERİ NORMAL BOYDAKİ SATANDART SU BARDAĞININ çeyreğine dolduruyorsun sonra üstüne de su doldurup eritiyosun .Şerbeti kafana dik sonra yat ayaklarını da duvara doğru kaldır başın aşagıda ayağın yukarda olsun yarım saat sonra kendini daha iyi hissedersin.Çok pis bişey bazen bana da oluyo geçmiş olsun.Arkadaşlar selamlar hepinize hayırlı cumalar
canım ya anneciğini kırma,kendini de üzme söylemişsin zaten söyleyeceğini ama o da sana üzülüyordur,ondan anlatıyor.benim annem de öyledir hep anlatırSağolasınız canlarım.
Benim annem anneannemler filan genel itibariyle düşük tansiyonluyuz da dün fazla düştü.
Geztapom çok sağol tavsiyen için hiç bilmiyordum. Eşim de tuzlu ayran yapacaktı yaptırmadım.
Hem dediğin daha kolay.
Benim de annemler geldi. Şu an mutlu olmalıyım ama üzgünüm.
Daha önceden hiç bu şekilde açık açık konuşmamıştım annemi kırmamak için ama şimdi söyledim.
Annem her geldiğinde TV de izlediği tüp bebekcileri kocakarıları vs anlatıyor.
Suna da git buna da git diyor.
Ben 4 yıllık bebek isteme sürecime 3 ay hap 2 aşılama 2 tüp bebek ilaç denemesi sayısız kocakarı yöntemi ve ot vs karıştırmışım.
Zaten boş durmadım ki.
Böyle şeyleri anlatmasını istemediğimi söyledim. Muhtemelen üzüldü ama napıyım direk söylemeyince de üzüldüğümü anlayamıyor.
Şu an deli gibi ağlamak istiyorum ama. Ona da takatım yok..
Mevlam neyler neylerse güzel eyler...
benım annemde oyleydıSağolasınız canlarım.
Benim annem anneannemler filan genel itibariyle düşük tansiyonluyuz da dün fazla düştü.
Geztapom çok sağol tavsiyen için hiç bilmiyordum. Eşim de tuzlu ayran yapacaktı yaptırmadım.
Hem dediğin daha kolay.
Benim de annemler geldi. Şu an mutlu olmalıyım ama üzgünüm.
Daha önceden hiç bu şekilde açık açık konuşmamıştım annemi kırmamak için ama şimdi söyledim.
Annem her geldiğinde TV de izlediği tüp bebekcileri kocakarıları vs anlatıyor.
Suna da git buna da git diyor.
Ben 4 yıllık bebek isteme sürecime 3 ay hap 2 aşılama 2 tüp bebek ilaç denemesi sayısız kocakarı yöntemi ve ot vs karıştırmışım.
Zaten boş durmadım ki.
Böyle şeyleri anlatmasını istemediğimi söyledim. Muhtemelen üzüldü ama napıyım direk söylemeyince de üzüldüğümü anlayamıyor.
Şu an deli gibi ağlamak istiyorum ama. Ona da takatım yok..
Mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Güle güle kullan canım. İşallah daha iyisi de olur üzülme.Kızlar hiç aklımıza gelmeyen bir masraf çıktı.fırınlı ocağım bozuldu 200 lira idstediler tamiri için.eşimde zaten eski ne gerek var dedi.arçelikte kampanya varmış.Annecim 400 lira bırakmıştı giderken harçlık yap demişti.Onu verdik 400 Ünüde 8 taksit yaptık mecburen.Ben idare ediyodum ankastre alırım ev alırsak diyodum.Artık hayal oldu ankastre.Bu evde uygun değil tezgah filan.Zaten iyisini almaya kalksam 1300 -1500 civarıydı.Ne yapalım artık oldu olan.İnşallah güzel pişirir .
M maviduvar1 ,canim,aynen benimde oyle,hersey paraya bagli,insallah,cok paralar kazanirizda hepsi gerceklesir :)_sekerpare_ güle güle kullan fırınını. Öyle Sürprizler hep oluyor malesef.
royem benim de çok hayalim var. Ama hepsi para ile olacak şeyler.