Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kızlar günaydın. 2 gündür annemlerdeydim. Eşylarını rahat rahat toplasın diye geldim. Bugün öğleden sonra gideceğim. Korkuyorum.Yeni bir süreç başlıyor benim için. Dua edin benim için gerçekten ihtiyacım var. Hala şoktayım. 2 çocuk ve beni, evini, nasıl gözü görmüyor anlamadım. Bu duruma gelmek için geçerli bir neden olmadan. 4 aydır bana yaşattıkları vs. Yüce Rabbime havale ediyorum onu. Bundan sonra tel vs. hiçbirşeyle onunla görüşmek yok. Çok zor olsada aramayacğım ararsa da açamyacağım.

Canım alışkanlıklardan vazgeçmek zor tabii .Kolay olmayacak ama Rabbim sabrını da verir inşallah.Çocuklar için ayakta durmak zorundasın güçlü olmak zorundasın.Allahtan ailen yanında canım yoksa senin için daha zor olurdu.

Karanfilce hayırlı olsun canım.İnşallah iyi olur.Gelinin sadece kardeşine iyi olması yetmiyor inşallah vicdanlı biridir size ve aileyede iyi olmasi önemli.Rabbim kendinden korkan kulundan utananlarla karşılaştırsın ,amin...

Günaydın kızlar
Krew kesin gidiyor mu canım. Belirsizlik daha çok yoruyordu seni bence. Çocukların için güçlü olmak zorundasın. Allah yardımcın olsun.

uyku sersemi bi iyi gunler bile dememisim yukarda,kizim uyumadi uyutmadi sabaha kadar,bu saatte anca kalktik ama halen cok yorgunum
guzel bir gun olsun,iyi pazarlar herkese :)

Şimdi eve geldim. Eşyalarını toplamış. Yani kıyafetlerini birde fotoğraflardan almış. Hala akşam eve geleyim diyor çocukları görmek için kızıma diyor. telefona beni istedi.Çıkmadım. Yarın için oğlumu göndermek için sabah geleyim diyormuş. Kızıma gelmesin dedim.

Krew Allah yardımcın olsun.
Bence eşin ayrılık ve boşanmanın tam bilincinde değil. Sanırım o senden ayrı olacağını ama Çocuklarıyla eskisi gibi olacağını sanıyor. Bunun bu şekilde mümkün olmadığını göstermelisin ona.
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Evet canım bence de öyle. Bunun bilincinde değil. O televizyondaki gibi olacağını sanıyor.

Nazah artık zırt pırt gelemiyeceğini her canı istediğinde düzeninize müdahale edemiyeceğini bilmeli.Kabul etme artık .Belki böyle davranırsan bişeyler değişir.Herşeyde bir hayır vardır.

İyi akşamlar kızlar nasıl geçti haftasonu bakalım.Pazara gittik haftalar sonra..Ne kadar pahalı hersey ...50 lira gitti.brokoli karnıbahar pırasa mantar kereviz aldım.Biraz yeşillik aldım.Portakal mandalina elma aldım.Ama az az aldım.Bizim burdaki pazarmi pahalı bana mı öyle geldi neyse...Kızlar bide ben çok istediğim için tepe home magzasına gittik.Çok güzel mobilyalar var .Yatak odamız çok kötü bizim başka biyere tasinsak bidaha biraraya gelmez öyle yani.Birde döküntümüzu toplamiyor artık .İyi birşey alırsak 5 bini bulacak birde yatak baza filan eyvaahhh...Şimdilik yalnızca baktık bakalım Allah kerimdir.

@nazahcım bundan sonrası daha kolay olur üzülme
EN azından belirsizlik yok
Yok gidicem yok hafta sonu yok yarın bu belirsizlikler kayboldu
Iyi düşün iyi olsun

Dün bi ablama ziyarete gittim akşamı ettim orda

Bugün ev temizledim alışveriş yaptım
Yarın misafirim var
kek yaptım
Börek sardım
Patates salatası ve kadayıflı muhallebi yapıcam

Bu aksam hamsi buğlama yaptım
Şimdide kestane yiyoruz
Iyi akşamlar herkeslere..

Hafta sonum temizlikle geçti..bugun kahfaltıya annemler 2 kız kardeşim çocuklarıyla beraber bayağı kalabalıktık.aksam yemegede kaldılar..cok güzeldi ama 6 çocukla 90 metre kare ev nasıl olur:) herşey alt ust oldu..bussate kadar ancak toparladım..yarın birde iş var inş kızım bu gece az kalkar benden bu kadar sekerler

Gunaydin
Dun aksam oglum uyuyamiyorum diye mizmizlandi
Saat kacti uyudugumuzda hatirlamiyorum bile
Bi bizim oda bi onun odasi sefer ettik
Ve sabah uyanamadim
Servisi kacirdik
Esim birakti
yYaa uykuyu acayip seviyorum nolcak boyle bilmiyorum
cam sildim
Balkonlari yikadim
Wc temizledim
Yataklari topladim ev supurup silcem
Patates haslaniyo
Geriye bi tatlim kaldi
3 cocuk oglumla 4
Bakalim benim ev ne hale gelcek
Top oynyolar evin icinde paat kuutt biside diymiyorum genelde bugunde o gunlerden birgun olur

Oglum dun diyoki
_ Anne neden bukadar temizlik yapiyosun
Evimiz pis mi olsun pis mi desinler hemm misafirgelcek
_ee zaten kirlencek, yediklerimizden dokulcek

Hakli da iste naaapppcan evlat bu isler boyle

En cok koltuklara bisi surup dokerler diye sdece tedirgin oluyorum
Koltuk ve hali silmeyi sevmiyorum
Robotum vr fakat bu havadA zor kuruyo

Trlelli günaydın canım .diğerleri hepinize hayırli bir hafta olsun inşallah.trlelli ben misafir gelcegi zaman süpürüp siler toz alirim sadece detaya girmem.Zaten gittikleri zaman ev savaş alanına dönüyor. İkramlarını hazirla derle topla bitti.A101 lede aspirin diye bir deterjan var ya o çokgüzel temizliyor lekeleri filan çıkarıyor.Kokusu bana iyi gelmiyo gerci nryse.temizlik yapılacak camlar halılar kapılar perdeler çok battık ama kadın filan alcak durum yok .Benim de büyük işe gücüm yetmiyor malesef.Duruyoruz öyle bakalım.

günaydın,hayırlı haftalar..
Benimde Pazar günüm temizlikle geçti ama yine de aklımdakileri yapamadım.çok yorulmuştum bir oda yarım kaldı,bu hafta içi yavaş yavaş orayı da bitiririm inşallah.benim evimde çok ıvır zıvır var,hiç birşeye kıyıp atamıyorum bu sefer ev doluyor.

geçen doğum günümde annemin arkadaşı çok güzel altın sarısı alçının üstüne Allah Muhammed yazan 2 tane duvar süsü almış..salonuma biraz uyuyor ama Allah Muhammed yazan yerde yatmayı uygun bulmuyorum o yüzden asamadım.(akşamları salonda oturuyoruz)
yine eşimin arkadaşı çivi işi tablo hediye etmiş.kıyısı gümüş,çivilerde gümüş zemini bordo.tabloyu çok beğendim ama salonuma hiç uymuyor. çok da yer kaplıyor eşim asalım birşey olmaz diyor ama benim asasım yok napıcam bilmiyorum.koridora assam da ağır kaçar sanki ? şu aşağıdakinin aynısı

Günaydın herkese

Ay sta o tablolar şahane çok seviyorum ben filografi çalışmalarını. İnşallah kursuna gider öğrenirim bigün.
ay çok büyük emek,gerçekten harika..asasım çok var ama odama uymadığı için de asmak istemiyorum.koridora ağır kaçar di mi?
salonum da vizon&krem&kahverengi,aksesuarlarım da dore rengi.uymaz di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…