- 25 Mart 2010
- 4.015
- 3.921
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.881
Benim kız bir yasına girdi hala uyku düzenimiz yok ne kaadar gec uyutrsam uyutuyum sabah 6 da ayakta..gecede hiç kalkmazssa 4 kere kalkıyor artık bende uyku diye bir şey kalmadıselam nasilsiniz guzeller,karanfilce aldiklarini gule gule kullan,papatya,paran bereketli olsun,gule gule harca :)
Benim kiz uyumuyor gece bire kadar,uyku duzenimiz bozuldu,nasil tekrar deki duzene dinucez hic bilmiyorum,buyudukce huyuda degisiyor,bugun 20 euro harcadim,elimde bozuklujlar kaldi,telefona kontor yukledim,ve sut, gibi acil lazim seyler aldim.evdekilerle idare edip,onlari kullanmam lazim.cok sukur hersey var ,ama yapicak guc yok.biraz hamurum var bugunden,yarin kiymali-lahanali bir borek yapmayi dusunuyorum,insallah guzel olur.
Geçmiş olsun Allah can sağlığı versin canım.merhaba kızlar
ben de bu aralar yazamıyorum bayağı yoğunuz
eşim de çok hasta oldu
bi yandan ona bi yandan bebişe yetişmeye çalışıyorum
saolasın cnmGeçmiş olsun Allah can sağlığı versin canım.
Bunların köküne kibrit suyuGünaydın kızlar. Dün kızımın yaşgünü vardı. Babasını da çağırdım geldi. Biz kebap yerken o lahmacun söyledi. Eskiden tam tersi olurdu bizde. Çünkü herşeyin hesabını denkleştirmeye çalışan bendim. Sanırım parası yoktu. Elini yıkamaya gidince ben siparişini değiştirdim. Ben hala onu düşünüyorum. Ama o öyle değil. Ramazan bayramından sonra hayatım altüst oldu. Daha temmuz ayında arkdaşlarla evlilik yıldönümüzü kutladık. Ona bunu söyleyince sesini çıkarmıyor. Pazartesi evden ayrılıyormuş. Bana diyor ki ben gidiyorum hala anlamadın mı? Bir piskiyatriste git diyor. Ben de gittim. Psikiyatriste gel bir de sen konuş benim madem rahatsızlıklarım var . Ne rahatsızlığım varsa anlat. Gelmiyeceğim diyor. Bak psikiyatrist senin kararlı olsaydın şimdiye kadar ne ev ne de başka bir şeyi düşünmeden çekip gideceğini söyledi dedim. O psikiyatristte iş yokmuş dedi. Elim kolum bağlı. dün işyerimde bir bayan arkadaşım hiç bir şeyden haberi yok. Bana kahve falı baktı. Nefes alıcak kadar bile kendine bir yer bırakmamışın çok sıkıntı içindein dedi. Kadın bile anlatırken nefes alamadı. Evden biri 3 bavulla çıkıyor dedi. Etrafınızdaki herkes bu sıkıntıyla ilgili konuşuyor dedi. Tabakta da evden birinin çıktığını Çıka kiinin ayaklarının altında bir yılan kocaman, yada nazar gibi bir şey vardı. Hane için temiz, Gidenin etrafı da temiz ama gidele, hane arasında bu yılan yada nazar var dedi. Konumu bile çok yakın bir arkadaşım ikimizda şaşırdık.,
Kızlar çıkmazdayım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok üzülüyorum çok. Gidecek biliyorum. Dün ona siparişi gelinceye kadar yediğimden kendi çatalımla uzattım. O da yedi. Hem bu hareketler, hem de söyledikleri beni parçalıyor. Tam kendimi hazırlıyorum bak bitmiş ama umut işte yine bir yerden umut kapımı çalıyor.Ama benim umudumu kesmem lazım. Çünkü bana daha çok zarar veriyor.
Dile kolay 17 yıl. 15 yıl evlilik ve 2 yıl öncesi. Çok kararlıysan boşanma davasını aç dedim. Ben bu durumu kabullenyeim diye hemen evden ayrılmadım diyor bir de. Ben de ama bu bana daha çok zarar veriyor. Psikiyatristte böyle söyledi kararlı olmadığını söyldei dediğim zaman onda da iş yok diyor. Hemen boşanma davsı açmıyacağım diyor. Anlayan varsa beri gelsin. Ben sağlıklı bir insandım ama bu gidişle hasta olacağım.
konusmuyorumÂmintr_lelli siz de durumlar nedir canım
Krew valla ben senin sabrına hayranım. Ya sen sabrettikçe bu adam üstüne geliyor. Bence sen de çok yumuşak davranıyorsun. Adam hem boşayacağım diyor hem evden gitmiyor hem psikiyatra gitmiyor hem de evin ihtiyaçlarına yardımcı olmuyor. Al bavulları o koy kapının önüne. Bu ne arkadaş ya. Sen neden onun siparişini değiştiriyorsun. Zıkkımın kökünü yesin.
Sen oyuncak mısın seninle böyle oynuyor. Ha gittim ha gideceğim. Neyi bekliyor anlamadım ki ben.
Kusura bakma ama ben böyle düşünüyorum.
yaşadıklarınıb ır suredır okuyorum canımGünaydın kızlar. Dün kızımın yaşgünü vardı. Babasını da çağırdım geldi. Biz kebap yerken o lahmacun söyledi. Eskiden tam tersi olurdu bizde. Çünkü herşeyin hesabını denkleştirmeye çalışan bendim. Sanırım parası yoktu. Elini yıkamaya gidince ben siparişini değiştirdim. Ben hala onu düşünüyorum. Ama o öyle değil. Ramazan bayramından sonra hayatım altüst oldu. Daha temmuz ayında arkdaşlarla evlilik yıldönümüzü kutladık. Ona bunu söyleyince sesini çıkarmıyor. Pazartesi evden ayrılıyormuş. Bana diyor ki ben gidiyorum hala anlamadın mı? Bir piskiyatriste git diyor. Ben de gittim. Psikiyatriste gel bir de sen konuş benim madem rahatsızlıklarım var . Ne rahatsızlığım varsa anlat. Gelmiyeceğim diyor. Bak psikiyatrist senin kararlı olsaydın şimdiye kadar ne ev ne de başka bir şeyi düşünmeden çekip gideceğini söyledi dedim. O psikiyatristte iş yokmuş dedi. Elim kolum bağlı. dün işyerimde bir bayan arkadaşım hiç bir şeyden haberi yok. Bana kahve falı baktı. Nefes alıcak kadar bile kendine bir yer bırakmamışın çok sıkıntı içindein dedi. Kadın bile anlatırken nefes alamadı. Evden biri 3 bavulla çıkıyor dedi. Etrafınızdaki herkes bu sıkıntıyla ilgili konuşuyor dedi. Tabakta da evden birinin çıktığını Çıka kiinin ayaklarının altında bir yılan kocaman, yada nazar gibi bir şey vardı. Hane için temiz, Gidenin etrafı da temiz ama gidele, hane arasında bu yılan yada nazar var dedi. Konumu bile çok yakın bir arkadaşım ikimizda şaşırdık.,
Kızlar çıkmazdayım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok üzülüyorum çok. Gidecek biliyorum. Dün ona siparişi gelinceye kadar yediğimden kendi çatalımla uzattım. O da yedi. Hem bu hareketler, hem de söyledikleri beni parçalıyor. Tam kendimi hazırlıyorum bak bitmiş ama umut işte yine bir yerden umut kapımı çalıyor.Ama benim umudumu kesmem lazım. Çünkü bana daha çok zarar veriyor.
Dile kolay 17 yıl. 15 yıl evlilik ve 2 yıl öncesi. Çok kararlıysan boşanma davasını aç dedim. Ben bu durumu kabullenyeim diye hemen evden ayrılmadım diyor bir de. Ben de ama bu bana daha çok zarar veriyor. Psikiyatristte böyle söyledi kararlı olmadığını söyldei dediğim zaman onda da iş yok diyor. Hemen boşanma davsı açmıyacağım diyor. Anlayan varsa beri gelsin. Ben sağlıklı bir insandım ama bu gidişle hasta olacağım.
Sağolun kızlar desteğiniz için.
yaşadıklarınıb ır suredır okuyorum canım
gercekten cok zor durumdasın
bende ılk evlılıgım bıterken cok sıkıntı yasamıstım
benım tek sansım ayrılık fıkrı ve aldatılmamı ogrenmem sadece 24 saat ıcınde oldu
ve asla gerı donecegıne daır bır sınyal vermedı gıttı ve bıttı bıtecegını bılıuyordum
olumlu bır adımı yoktu
fakat benıdme gıttıgım psikolog eşimin benden ayrılmayacagını soyluyordu ebnde olan bıtenı anlatıyordum nefes alması ıcın zmaan ver ver dıyerekten benı bu fıkre alıstırdıeskı kocam hıc gerı donmedı
yanı cokta kafana takma doktorunu en nıyateınde oda ınsan
kocana dıyecek bsıı bulamıyorum