Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

nazah cım gerçekten sen elinden geleni yapmaya çalışıyorsun ama eşin her şeye bir kulp buluyor maşallah..senin psikiyatristinde iş yoksa sen bul iyisini birlikte gidelim diyeydin ya beyefendiye.hemen boşanma davası açmayacakmış, ee o zaman neden iyileştirici hiçbir adım atmıyor? çok kızıyorum ona çokk..
birde samimiyetine güvenerek rica edicem,nolur bol bol dua et ve şaka da olsa fal baktırma olur mu o_O

Aslında çaresizlik fikri bana epeydan beri fal baktır diyordu am hep dua et böyle şeyler girme diyordu içimdeki diğer ses. Ama dün planlı değildi kahve içmiştim. Birdenbire baktı arkadaş.

tr_lelli seninkiler ayrı bir alem zaten diyecek birşey bulamıyorum.o günden sonra bir daha gelmemişler çıkışa di mi?

eşinle ilgili mevzuda da ne yapsan ne desen boş bence,ben kendi eşime bakıyorum da şimdiye kadar böyle şeyler gelmedi başımıza ama eğer ki gelse eminim ki ailesinin tarafını veremez,vermez.laf da söyletmez.erkeklerin çoğu da aynıdır bence.
Yok cnm gelen giden yok
Ben ailemden biri kötüyse kötüye kötü derim
Ancak öyle uzaktan çomak soksunlar onlar
Bi de bunun öbür dünyası var bisey demiyorum

Aslında çaresizlik fikri bana epeydan beri fal baktır diyordu am hep dua et böyle şeyler girme diyordu içimdeki diğer ses. Ama dün planlı değildi kahve içmiştim. Birdenbire baktı arkadaş.
Canım senin gözünün önünde olmasa çok çabuk unutursun
Suan sana öyle geliyo göz görmeyince unutuluyo emin ol.

Bilemiyorum içimde fırtınalar esiyor. Sende çok zor şeyler yaşamışsın. Benmkinden farklı bir darbe seninki de. Hayatta en çok ona güvenirdim. Beni yarı yolda bırakmayacağına. Nefes alamıyorum.
malesef ayrılırken herkez kötü canım
acaba hayatında birimi var nazah yani kolay olmamalı onun içinde
yada erkekler gercekten kadınlardan cok farklı

önceden biz de gırgırına bakardık birbirimizinkine, iyi de atardık yani ama bir hadis okudum ondan sonra tövbe dedim.seninde aklında bulunsun istedim,istem dışı olduysa birşey olmaz zaten ama yine de dikkatli olmak lazım.

Aile huzursuzluğu çok zor kızlar.Allaha şükür evimde bir sorun yok.Ama babamın evinde çok çektim.Anlıyorum hepinizi ama elden ne gelir ki.Sadece biz arkadaslar olarak dua edebiliriz.Sabırla koruk üzüm olur der annem.Allah yardımcınız olsun.Biz de annemle çıktık bugün hava güzeldi yürüdük biraz.Yarın eşim dönüyo inşallah.Bugünde geçti.Yarın annemler gidiyor daha sık yazarım artık.Kendinize iyi bakın.

Merhaba kızlar..
bugün evden 6.40 da çıktım daha yarım saat önce filan girdim eve.
eşim benden önce çıktı ama daha gelemedi garibim.

bir buçukta dersim bitti.
bi arkadaşa baş sağlığına gittik.
hepimiz geçiciyiz. Rabbim ahiret güzelliği versin.
sonra da bizim vakfa bağlı etüt merkezine gittim.
üniversiteli kızlar var arkadaşlarım nasıl özlemişim.
oturduk onlarla da baya.

Rabbim sıkıntısı olan tüm arkadaşlarıma selamet versin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ezanlar da okunuyor.

sevimsiz de gelemiyor şu sıralar sanki.

malesef ayrılırken herkez kötü canım
acaba hayatında birimi var nazah yani kolay olmamalı onun içinde
yada erkekler gercekten kadınlardan cok farklı

Canım zannetmiyorum. Çünkü 4 aydır ağzında gideceğim lafı. uzatmaz bitirdi bir ayda kadın olsaydı. Eve de gelmezdi diye düşünüyorum.

Krew Krew eşin rahatından ödün vermek istemiyorolanilir mi
Sen sonuçta birşey demiyorsun. Eve gelip gidiyor. Yemeği hazır ütüsü Yapılıyor.
Canım Allah yardımcın olsun. Inşallah en az zararla atlatırsın bu Süreci
tr_lelli tr_lelli hissettiklerini yazından ben bile hissedebiliyorum. Birinden nefret etmek Etrafında olduğunu bilmek çok kötü bir duygu. Allah yardımcın olsun canım.

tr_lelli tr_lelli hissettiklerini yazından ben bile hissedebiliyorum. Birinden nefret etmek Etrafında olduğunu bilmek çok kötü bir duygu. Allah yardımcın olsun canım.

Sordum parası olmadığı için gidememiş. Çok üzüldüm. Ben söyleyince harcamalarımzdaki sorumuluğu sen al diye bana paracı diyordu. Ben bütün hesabı yapıyordum. Onun da kafası rahattı tabi.

Canim birak bunlarin yuzunu gormeyi isimlerini duysam icim fena oluyo elim buz kesiyo kalp atisim hizlaniyo atagim gelcek diye odum kopuyo sigamiuorum hicbiyere
Ki ben hayatim boyuncaya kimseden boyle nefret etmedim
Ben bu insanlarlA birak bir araya gelmeyi yuzyuze gelmek bile istemiyorum
RABBIM oyle bisi yastmadan alsin canimi

Yolda gorsem yolumu degisiyorum

Akşam yatmadan önce kalbim gümbür gümbür attı.
Eşim tansiyonumu ölçtü.
7 ye 4 çıktı. Çok mu düşük?
Hala halsizim.
Hala düşük mü ki okuldayım ölçemiyorum da.

X