- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.861
hiç görmemiştim renkleri çok güzelmişAldığım eşofman bu kızlar. Belki siz de görmüşsünüzdür bi yerlerde.
Eki Görüntüle 1330074
Hehee renkleri kalmamış artıkhiç görmemTL tim renkleri çok güzelmiş
geçmiş olsun bu arada dikkat et,ne kadar çabuk söze karar verdiniz,onlar sizi ziyarete geldi mi ki? hızlısınız maşallah
Allah'ım evine en güzellerini nasip etsin,onları da sağlıklı sıhhatli kullanabilmeyi nasip etsin inşallah
bence ikinizin ki de çok güzel. turkuaz&pembe uyumuna bayılıyorum zaten ben.güle güle giyin.ben evde pek bu tarz eşofman giymem ama heveslendim şimdi.uygun bulursam aliim bende birer takımHehee renkleri kalmamış artık
Nasılsa evin içinde giycem 10 tl de karım oldu. Parlak parlak gezerim evin içinde
Eşime aldığım şöyleydi:
Eki Görüntüle 1330122
Hayırlı sabahlar kızlar
Nasılsın papatyacım biraz dinlenebildin mi?
güle güle harcabugün ders ücretimin bir kısmı yatmış.... unuttum yorgunluğumu falan. üstelik beklediğimden fazla....
Kereviz.ben kerevizi patates yemeğine doğruyorum yoksa sade yemiyo oğlum bende böyle cozum buldum arada kaynıyor mercimek çorbam var birde kıymalı melemen..hem yemekgibi hem cay turu bu aksam ortaya karışık:)Kızlar yemekte ne var?
Bende pirinçli ıspanak yemeği inşallah
rengine bayıldım güle güle iyi günlerde giy inşAldığım eşofman bu kızlar. Belki siz de görmüşsünüzdür bi yerlerde.
Eki Görüntüle 1330074
Sağolasın canımmrengine bayıldım güle güle iyi günlerde giy inş