Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Statician,
Çok güzeller güle güle kullanın.
Canım geçen ben de çok güzel bi züccaciye keşfettim yeni açılmış. Harika seyler var.
Evden sonraya saklıyordum bazı şeyleri.
Benim baharat takımım yok mesela, mutfak madam sandalyem yok. Bekar evinden kalmaları kullanıyorum.
İnşallah borçlardan sonra ve eve geçince.

Aldığım eşofman bu kızlar. Belki siz de görmüşsünüzdür bi yerlerde.
Eki Görüntüle 1330074
hiç görmemiştim renkleri çok güzelmiş
geçmiş olsun bu arada dikkat et,ne kadar çabuk söze karar verdiniz,onlar sizi ziyarete geldi mi ki? hızlısınız maşallah
Allah'ım evine en güzellerini nasip etsin,onları da sağlıklı sıhhatli kullanabilmeyi nasip etsin inşallah

Hehee renkleri kalmamış artık
Nasılsa evin içinde giycem 10 tl de karım oldu. Parlak parlak gezerim evin içinde
Eşime aldığım şöyleydi:

Canım zaten kardeşimgil 6 yıldır çıkıyolar. Aslında gelmelerini biz de bekliyorduk ama hem babasının nöbetli görevi var hem de arabaları yok. Sanırım o yüzden gelmediler.
Bir de baktılar yakışıklı mühendis oğlann kaçırtırlar mı dermişim
Şaka bi yana inşallah hayırlı olur en ufak bi kırgınlik olmadan atlatılır.

Hehee renkleri kalmamış artık
Nasılsa evin içinde giycem 10 tl de karım oldu. Parlak parlak gezerim evin içinde
Eşime aldığım şöyleydi:
Eki Görüntüle 1330122
bence ikinizin ki de çok güzel. turkuaz&pembe uyumuna bayılıyorum zaten ben.güle güle giyin.ben evde pek bu tarz eşofman giymem ama heveslendim şimdi.uygun bulursam aliim bende birer takım

bu arada dediğin gibi buldular yakışıklı çocuğu kaçırmıyorlar.uzaklık olunca böyle durumlar olabiliyor,olsun. haklarında hayırlısı olsun inşallah

Sağolasın Allah razı olsun canım.
Ben penyeleri çok severim aslında evin içinde. bulsam bugün ondan alcaktım. Eşiminkinin alt kısmı hem penye hem çok kalın.
Ama bana ne pijama ne eşofman dayanıyor. Bunlar biraz dayanır sanırım.
Bizim burada çok uygun abonelik fiyatlarına hanımlar lokalleri var. Olur da spora filan yazılırsam bunlar iyi olur. onu da düşünerek aldım :) nasılsa içi de pamuklu ter emer.

Dersten yeni geldim çok yorgunum. Ayaklarım çok ağrıyor
Geçmişi okuyamadım

bugün ders ücretimin bir kısmı yatmış.... unuttum yorgunluğumu falan. üstelik beklediğimden fazla....

Bereketli olsun.
Ayy benim ücret iyice düşüp gider. 8.5 a düşmüş iyice saat başı. Oysa ki 10 TL normali.
Vergi dilimi mevzusu

Bugün 9 da kalktım çok da oyalandım aslında ama baya iş yaptım.
Çocuk odasını süpürdüm temizledim. Daha çok ardiye ve ütü odası olarak kullandığımızdan iyice dağılmıştı.
Biraz ütü yaptım. Kısa programla bi posta çamaşır bi battaniye yıkadım.
Şimdi de karnımı doyurup işletmelere öğrenci kontrolüne gitmeliyim.

Kızlar yemekte ne var?
Bende pirinçli ıspanak yemeği inşallah
Kereviz.ben kerevizi patates yemeğine doğruyorum yoksa sade yemiyo oğlum bende böyle cozum buldum arada kaynıyor mercimek çorbam var birde kıymalı melemen..hem yemekgibi hem cay turu bu aksam ortaya karışık:)

Merhaba kızlar
Bugün de bayağı yoğun geçti. Çok şükür evime geldim. Oğlanın yarın fen bilgisi yazılısı var. Ona çalışacağız morpa dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…