- 7 Ekim 2012
- 2.429
- 2.455
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.681
ben senin sabrına hayranım ya... ne ilginç bir durum. oraya para öde eşya al orada yaşama gel boşanmak istediğin eşinle yaşa. onun parasını ye...hiç mi konuşmuyorsunuz evin içinde. nasıl bi hayatınız var.Selam kızlar.. Papaya sormuştun ya eşin kira olayını ne yapıyor diye bugün bir makbuz vardı ona baktım ilk ödemeyi yapmış bile eşim. Bizim evde kalıyor. Taşınacağı eve eşya alıyor, oraya kira ödüyor. Biizm evin bir ödemesini yapmıyor, geliyor eve, tuttuğu evine gitmiyor. Bir kanepe olsa bile yatar insan yaa. Neyine yeetmiyor sonuçta bir adam. gelin evi gibi eşya mı düzecek yüzüme baka baka. Nasıl bir iş analmadım ben.
Nasıl gördün resimleri?Benimkide iki yumurta kıramazxdı.şimdi makarna salata hazır çorba köfte patates kızartma bunları yapabiliyo.Tabii çok mecbur kalınca. Birde güzel ev süpürür toz alır.Canım o çiçekli evi gördüm.dehşet yaa...yatılmaz oturulmaz yaşanmaz o evde valla
ben senin sabrına hayranım ya... ne ilginç bir durum. oraya para öde eşya al orada yaşama gel boşanmak istediğin eşinle yaşa. onun parasını ye...hiç mi konuşmuyorsunuz evin içinde. nasıl bi hayatınız var.
canım allah yardımcın olsun.
kızlar bimden yada a101 den alıp da memnun kaldığınız ürünler var mı?
Krew cım ben nedense hep gitmez diye düşündüm,evi tuttuğuna inanmadım. ama ne bileyim gerçekten hayret verici bir durum,çok sabırlısın maşallah.
birşey soracağım..sen gitmemesi için bitmemesi için elinden geleni yaptığını düşünüyor musun? yani bugün gitse keşke şunu da yapsaydım deseydim diyeceğin birşey var mı?
eğer varsa ne olur bir de onları dene,konuşabiliyorsan konuş.
yok eğer işe yaramıyorsa da yarından itibaren kilidi değiştir,girmesin evinize.az biraz gururu olsa girmezdi zaten de neyse
nazah cnm ALLAH sabır,güç versin cnm sana
papatyacım biz günlük sütünü çok beğeniyoruz,yoğurdumuzu onunla yapıyoruz,çok marka denedik ama en güzel tadı onda aldık,bir de pirinci oradan alıyoruz cnm
günaydın kızlar
Kaynımı aradım bu işin de bir raconu olur, ne yapmaya çlaışıyorsa bileim dedim. Gelin evi gibi ev mi düzüyor, İnşaat biterdi, bir kanepe nesine yetmiyor, çcukların psikolojisini bozdu ha gitti ha gidecek diye dedim.
mutlu,huzurlu,bereketli bir gün bizimle olsun inşallah
Canım bizde senin gibi düşünüyorduk bu ay kredi bitiyo ohh bee diyorduk ama evdeki hesap çarşıya uymuyor ev ve araba vergileri/cezalarııı çıktı paaaaat diye şok olduk_sekerpare_ o nasıl öğretmenlik öyle ya. Şikayet etseniz acaba sonuç alabilir misiniz. Yada okulda başka öğretmen varsa o talep edilse nasıl olur acaba.
tr_lelli bu ay bizim de kemerleri iyice sıkmamız gerekecek.
Ben alışverişimi aylık yapıyordum. Hem mutfak hem de temizlik ürünleri. Genelde Migros Yada kipaya gidiyordum. Bu ay bim veya a101 e gideceğim. Alışveriş listemde bulunan Sıvı ve Tereyağ için büyük markete gideceğim. Artık oğluma ıbır zıvır almıyor evde kendim yapıyorum. Küçük muffin kalıplarımdan alacağımı ay. Bir de oğluma battaniye almam gerek. Nette buldum. Kart kesilince onu alacağım. Onun dışında mazot masrafımız olur. Ilk hedefimiz Karttaki taksitleri sıfırlamak. Gerçi bi aralar 2000 tl den fazla taksit vardı.
Ev borcumuz 14, araba borcumuzda 19 ay kaldı.
Günaydın canımgünaydın kızlar
Kaynımı aradım bu işin de bir raconu olur, ne yapmaya çlaışıyorsa bilelim dedim. Gelin evi gibi ev mi düzüyor, İnşaat biterdi, bir kanepe nesine yetmiyor, çcukların psikolojisini bozdu ha gitti ha gidecek diye dedim.
Ben de bileyim hayatımı yöne vereyim dedim. Evin bir ödemesine bile karışmadı, Kızımıza annen ayakkabı alsın diyor dedim. Ben evin heşeyini hallediyorum, ona bir şey söylemiyorum madem kzııyla ilgili bir eksek var niye söylüyor ihtiyacını gidersin dedim. Konuşun diyor. Neyi konuşayım dedim. Ben anlamıyorum dedim. Siz konuşun dedim. Çocukların maddi şeylerini nasıl yapacakmış dedim. öNünü sonunu görsün. Bana eşim dedi ki evin kirasını alırsın dedi. Ki o evi ben aldım. Sadece onu alacakmışım. Kendini toladıktan sonra bakackmış maddi desteğe. Ben çocukları babamın evinden getirmedim dedim.
Kovayım diyorum. Sonra orda burda beni evden kovdu diyecek. Kendini haklı konuma çıkaracak. Bu hafta da gitmezse ben annemlerin bir evi var daylaı döşeli oraya gidedceğim 1-2 haftalığına
Yok çok merak edenler olmuş başka bir sayfada link vermişler ordan baktım sadece iki foto.Nasıl gördün resimleri?
Tekrar mı eklemişler
Leeyhnnn o sayfaya bende taktım onlar nasıl ev öyle oolummYok çok merak edenler olmuş başka bir sayfada link vermişler ordan baktım sadece iki foto.
Ya çok kötu oldu karanfil gelirsem oraya seni bi döverim bakmaktan geri duramıyorum sonra da nefsim azıyor hakketten oralar evse bizimki ne...trlelli ama var ya bazen evim sahane öyle gecekondulara gidiyokivarya nutkum tutuluyo.İste o zaman evim saray gibi geliyoLeeyhnnn o sayfaya bende taktım onlar nasıl ev öyle oolumm
Onlar evse biz nerde yasıyoruz kuzu
O parayı nerden vurmuşlar araştırılsın luttfennn
Endamını yidiğiimmmmBen bir pazara gideyim cep delik cepken delik olsun bi kendimi göstereyim endamım yeter ayol
İşte kuzu hepsi paraya bakıyoYa çok kötu oldu karanfil gelirsem oraya seni bi döverim bakmaktan geri duramıyorum sonra da nefsim azıyor hakketten oralar evse bizimki ne...trlelli ama var ya bazen evim sahane öyle gecekondulara gidiyokivarya nutkum tutuluyo.İste o zaman evim saray gibi geliyo