Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

bende psikologa gitmek istiyorum. bazen dertleşecek birini arıyorum,kimsem yok..ablamın derdi kendine yetiyor,annemi hiç üzemem söylemem.3-4 tane üni.den arkadaşım var,çok sık görüşmüyoruz.daha doğrusu senede 3-4 sefer buluşuyoruz.

şöyle kafama göre bir psikolog bulabilirsem gidicem,tabii bütçemi sarsmayacak birine

Ben Haziran'dan beri gidiyorum. Aslında öyle çok belirgin bir rahatsızlığım yok. fakat çok faydasını gördüm. Psiklog çok farklı tespitlerde bulunuyor.
Bana göre herkesin ihtiyacı var aslında.

yani bence psikolog için rahatszılığa gerek yok zaten,hepimizin dönem dönem ihtiyacı oluyor..
ya bir psikologumuz olmalı yada psikolog yerine geçen dostlarımız bende ikincisi olmadığı için psikologa ihtiyaç duyuyorum..

kızlar..
hani pazara markete çok yüklenmeyeyim bu ay diyorum ya..
evde bol miktar patatesim var.
ve hiç de bişeyler yapmak aklıma gelmez.
pazar sabahları kızartma hariç
şimdi patatesten yapılabilecek aklınıza ne geliyorsa yaza mısınız?
beyin fırtınası başlatıyorum

Canım bence hiç bir dost iyi bir psikoloğum yerini tutmuyor. Bu bayan beni baştan yaratıyor desem yeridir. Öyle tespitleri var ki şaşıp kalıyorum. Ki ben ciddi problemleri olan bi insan değildim. Ama çok fazla şey Konuşuyoruz. Ve ben aslında sıkıntılı ve mutsuz bi insanmışım. Kendimi bile senmiyormuşum.
Ben bazen köfteli patates yemeği yaparım. Börek yapabilirsin. Patates mantısı yapabilirsin. Fırında tavuk et yaparken koyarsın. Tavuk ve ya etin miktarını azaltırsın.

ahaa börek yapabilirsin diyince aklıma geldi.
ben patatesli kol böreği gibi bişey yapıyordum yufkadan.
bak onu hatırlamama vesile oldun.
peki patates mantısında et yerine patates mi konuyor?
bizim köyde de mantının içine peynir konur

Yok canım bunda patatesleri haşlayıp baharatla harmanlayıp üstü Çukur kalacak şekilde Şekil veriyorsun. Pek anlatmadım nette vardır. Üstüne de Sarmısaklı yoğurt sonrada Tereyağ...

Su topige bi de piskolog dussede belese getirsek benimde ihtiyacim var ama su konumda ona da verdigimparayi kafama takarim ben

Elmaa dilim yapip firina verebilirsin
Pure yapabilirsin
haslayip buzluga atabilirsin
incecik dilimleyip baharat serpip uzerine kutu krema ve kasar koyup firina verebilirsin
ev kumpiri yapabilirsin
Patatesli kek cokguzel oluyo kahvaltida (Anlacamda tabletten zor yaziyorumgoogleye bak)
Patatesli yumurta yapabilirsin
firin posetinde patatesli tavuk gusel?oluyo
Bizde cabuk bitiyo kizartma cok seviyolar
Ck tarif vardazor yaziyorum. Az sonrakircam yazdigim siliniyo 10 defa yaziyorum

BAslicam teknolojisinin icineeeee

karanfilce,ben patatesi cok kullanirim
sebzeli yada sade patates yemegi
kofteli patates,firinda yada tencerede,borek yapabilisin,firinda tavuklu patates yapabilirsin,patates salatasi,patates kavurmasi,soyle soganli salcali :)malzemen olursa tursularla kombinleyip kumpir yapabilirsin,patatesli pogoca,patatesli-peynirli kek yapabilirsin.bu kadar galiba:)

Su topige bi de piskolog dussede belese getirsek benimde ihtiyacim var ama su konumda ona da verdigimparayi kafama takarim ben
Ay ne güzel olur.
Ben takmıyorum parasını. 5 Kuruş param yok ama bugün ek hesaptan çekip verdim. Bana iui geliyor. Bana iyi gelince evime oğluma eşime iyi geliyor. Ben de mükemmelliyetçilik var. EMDR ile çözmeye çalışıyoruz. takıntılıyım anlayacağın.
Sanırım bşr daha ki seansta kumbarada biriktirdiğim parayı kullanacağım.

Karanfilce biz patates dolması yapariz
Şöyle ki
Patatesleri yuvarlak yuvarlak dilimlersin yaklaşık yarım cm kalınlığında
İki patates dilimi arasina köfte koy ayni kalınlıkta
Yani tost gibi düşün
Köfte de patates de çiğ olcak
Koftenin ic malzemesi
Kiyma, sogan, bulgur ve baharatlar
Sonra da tencerenin dibine yag koy erisin
Azcık da salca koy
Su ekle
Sonra da bu tost seklindeki seyleri diz tencereye

Bu dunyada saglam kafayla yasmak zor zanaaat
farkliortamlara sardim ben bi partinin kadin kollarindayim yemekler, kahvaltilar bugun cumakuraniokundu kahve gunuydu
kendimi oraya buraya vurdum

Benim oglam deneme sinavinda matematikden dokulmus
Benoglusu baska dershanenin sinavina soktum bugunde sonucu aldim cikcam ordan bir bay ogretmen buyrun sinav sonucun degerlendireljm dedi
Neyse matematigi iyidegil. Digerleri iyi dedi okuldanasil dedi 98 aldi dedim
Ama ilk defa boyle bi sinava girdi dedim
dershane destegi almak istemezmisiniz dedi
Yyalan soyleyemedim becerememde gidiyo zaten dedim. Neresi dedi ismini verdim. ADamin yuzu dustu. BasindAn svar gibi iyi ozam n dedi
Egitim=para mi yahu
Yani yoluncak kaz gozuyle bakiyodudemekki
tuhafima gitti

Çok sağolun kızlar harikasınız..
verdiğiniz tiyolar çok işe yarıyor.
geçenlerde tr_lellinin kestane pişirme metoduyla kestane yaptım çok güzel oldu.
ama teşekkür etmeye bile vakit bulamamıştım.
tr_lelli teşekkürler fıstık

Rica ederim..ben oğluma yapıyordum bir tek çorbaları seviyordu daha vitaminli hale gelmesi için arkadaşım söylemişti..halada katarım..tadıda güzel oluyor

rica ederim cAnım
isine yAradiysa ne guzel

Günaydın kızlar
bugün maaş alican galiba ama bikaç ay sikici caz, ufak tefek borçlarımiz var sıkıp ödeyelim diyorum bakalım. Bu arada yemek önerileriniz çok güzel demeden gecemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…