- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.701
ben bazen diyorumki hep birlikte bir psikiyatra gitsek bize aile indirimi yaparmısın toptan depresifizde
Canım bence hiç bir dost iyi bir psikoloğum yerini tutmuyor. Bu bayan beni baştan yaratıyor desem yeridir. Öyle tespitleri var ki şaşıp kalıyorum. Ki ben ciddi problemleri olan bi insan değildim. Ama çok fazla şey Konuşuyoruz. Ve ben aslında sıkıntılı ve mutsuz bi insanmışım. Kendimi bile senmiyormuşum.yani bence psikolog için rahatszılığa gerek yok zaten,hepimizin dönem dönem ihtiyacı oluyor..
ya bir psikologumuz olmalı yada psikolog yerine geçen dostlarımız bende ikincisi olmadığı için psikologa ihtiyaç duyuyorum..
Ben bazen köfteli patates yemeği yaparım. Börek yapabilirsin. Patates mantısı yapabilirsin. Fırında tavuk et yaparken koyarsın. Tavuk ve ya etin miktarını azaltırsın.kızlar..
hani pazara markete çok yüklenmeyeyim bu ay diyorum ya..
evde bol miktar patatesim var.
ve hiç de bişeyler yapmak aklıma gelmez.
pazar sabahları kızartma hariç
şimdi patatesten yapılabilecek aklınıza ne geliyorsa yaza mısınız?
beyin fırtınası başlatıyorum
ahaa börek yapabilirsin diyince aklıma geldi.Canım bence hiç bir dost iyi bir psikoloğum yerini tutmuyor. Bu bayan beni baştan yaratıyor desem yeridir. Öyle tespitleri var ki şaşıp kalıyorum. Ki ben ciddi problemleri olan bi insan değildim. Ama çok fazla şey Konuşuyoruz. Ve ben aslında sıkıntılı ve mutsuz bi insanmışım. Kendimi bile senmiyormuşum.
Ben bazen köfteli patates yemeği yaparım. Börek yapabilirsin. Patates mantısı yapabilirsin. Fırında tavuk et yaparken koyarsın. Tavuk ve ya etin miktarını azaltırsın.
Yok canım bunda patatesleri haşlayıp baharatla harmanlayıp üstü Çukur kalacak şekilde Şekil veriyorsun. Pek anlatmadım nette vardır. Üstüne de Sarmısaklı yoğurt sonrada Tereyağ...ahaa börek yapabilirsin diyince aklıma geldi.
ben patatesli kol böreği gibi bişey yapıyordum yufkadan.
bak onu hatırlamama vesile oldun.
peki patates mantısında et yerine patates mi konuyor?
bizim köyde de mantının içine peynir konur
Su topige bi de piskolog dussede belese getirsek benimde ihtiyacim var ama su konumda ona da verdigimparayi kafama takarim benbende psikologa gitmek istiyorum. bazen dertleşecek birini arıyorum,kimsem yok..ablamın derdi kendine yetiyor,annemi hiç üzemem söylemem.3-4 tane üni.den arkadaşım var,çok sık görüşmüyoruz.daha doğrusu senede 3-4 sefer buluşuyoruz.
şöyle kafama göre bir psikolog bulabilirsem gidicem,tabii bütçemi sarsmayacak birine
Elmaa dilim yapip firina verebilirsinkızlar..
hani pazara markete çok yüklenmeyeyim bu ay diyorum ya..
evde bol miktar patatesim var.
ve hiç de bişeyler yapmak aklıma gelmez.
pazar sabahları kızartma hariç
şimdi patatesten yapılabilecek aklınıza ne geliyorsa yaza mısınız?
beyin fırtınası başlatıyorum
Ay ne güzel olur.Su topige bi de piskolog dussede belese getirsek benimde ihtiyacim var ama su konumda ona da verdigimparayi kafama takarim ben
Bu dunyada saglam kafayla yasmak zor zanaaatAy ne güzel olur.
Ben takmıyorum parasını. 5 Kuruş param yok ama bugün ek hesaptan çekip verdim. Bana iui geliyor. Bana iyi gelince evime oğluma eşime iyi geliyor. Ben de mükemmelliyetçilik var. EMDR ile çözmeye çalışıyoruz. takıntılıyım anlayacağın.
Sanırım bşr daha ki seansta kumbarada biriktirdiğim parayı kullanacağım.
Rica ederim..ben oğluma yapıyordum bir tek çorbaları seviyordu daha vitaminli hale gelmesi için arkadaşım söylemişti..halada katarım..tadıda güzel oluyorBu arada,tarhanadan mercimege karistirdim.deneme amacli,corbanin yarisini,kucuk tencerede,bir kasik kadar tarhanayla karustirdim,bilmeyen anlamaz icinde tarhana oldugunu,ve kokmuyorda.bayagi tarhanami kurtardim cok sukur,fikri veren arkadasim,cok cok Tesekkur ederim:)
Çok sağolun kızlar harikasınız..
verdiğiniz tiyolar çok işe yarıyor.
geçenlerde tr_lellinin kestane pişirme metoduyla kestane yaptım çok güzel oldu.
ama teşekkür etmeye bile vakit bulamamıştım.
tr_lelli teşekkürler fıstık
rica ederim cAnımÇok sağolun kızlar harikasınız..
verdiğiniz tiyolar çok işe yarıyor.
geçenlerde tr_lellinin kestane pişirme metoduyla kestane yaptım çok güzel oldu.
ama teşekkür etmeye bile vakit bulamamıştım.
tr_lelli teşekkürler fıstık