tr-lelli aynen canim ya,ya su bogaz olayimiz cok pahali oluyor her gecen gun,ben de cozum yollari bulmaya calisiyorum,en ucuz marketede girsen ,en az elli liran gidiyor,donup bakinca dogru durust yicecek birsey bulamiyorum.ozellikle su lahvaltilik,krem peynir,kasar,su bu,derken,sebze mexveye firsat bile gelmiyor.Turkiyede ne guzel,pazarlar uygun,burada pazara kaliteli urunler sattiklari icin cok pahali,binde bir rastlarsin,bana uzak olan bir semte bazen uygun fiyatli seyler olsada o kadar uzaga gidilmiyor.
ama sunu tecrube ettimki,ne zaman kisitli param olsa,o zaman en temel,karnimizin doyacagi seyleri alip geliyoruz,ve parada yetiyor bir sekil,iste isin mantigi liste yapip,gerekli olanlari alip cikmakla basliyor.aldigimiz,ivir ,zivir,cikolata,hazir paketli urunler yuzznden bu kadar kabariyor maalesef.
Allah yardimciniz olsun,en azindan annen yaninda,ben parasiz kaliip,kimsenin kapisina gidenedigimiz gunleri bilirim,ne kendi ailem,ne esimin ailesi,ne istedik,nede tenezzul ettik.Ne guzelki annecin yaninda,bu en buyuk zenginligin aslinda.