- 1 Mart 2010
- 44.659
- 113.565
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.541
Tesekkurler canımkolay gelsin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canımkolay gelsin cnm
Sagol canımKolay gelsin tr_lelli
ben de dün mercimek Çorbası yapmıştım. Dün ve bu akşam içtik. Yarın öğlen oğlum için ayırdım biraz. Gerisini buzluğa koydum. Çünkü yarın akşam da içilmeZdi artık.
o domateslerle iyi etliekmek yaptırılırdıBankadan iyidir canım.Borçlanmayınca bişey alınmıyor ki...Ne yapalım Rabbim sağlık versin .Nefsimize hakim olabilmek için güç ve irade versin.Taa iki hafta önce domates almıştım ama artık zamanı geçtiği için lezzeti yoktu pek.Bugün robottan geçirdim.Bir kısmıyla zeytinyaglı pırasa yaptım bir kısmiyla çorba böylece değerlendi ,atmamış oldum.Sabahta azcık dereotu geçen haftadan iki üç yaparak roka iki üç yeşil soğan vardı.İki yumurta haşladım doğradım yeşillikleride doğradım zeytinyag limonla salat yaptım onlarıda atmamış oldum .Çok sevindim ,aferin bana ...tupper faydalı bişey vesselam...
cold miks denesen..omzuna damlat.benim bebeişte cok etkili olmustu.Selamlar. Poe sagol canim,biz iyiyiz sen nasilsin,bebegin ne kadarlik oldu,Allah saglikli guzel bir omur versin inssallah,gene gel,ihmal etme topigimizi :)
Gaztapom ne guzel seyler yazmissin oyle,iste,tecrubeli,ekonomi yapmasini bilen ev hanimi:)boyle bilgiler lazim iste.
Karanfilce,araba surmek pratikle oluyor,ilk zamanlar,esimsiz araba surmez korkadim,yada yanima birini airdim,yanliz surmekten korkuyordum,simdi cok sukur iyi sayilirim yani.diger arkadaslar hepiniz iyisiniz insallah,aklimda kalanlara yazabildim biseyler,bugun birazdaha iyiyim cok sukur,tabi daha tam gecmis degil.
Kizimin burnu tikali,butun acici damla,ve burun pompasiyla cekmeye calistim,kiyameti kopardi,nasil agladi,ic gecirerek,cok krkuyor istemiyor,ne yapicam hic bilmiyorum
teşekkürler cnm,7 aylık oldukSelamlar. Poe sagol canim,biz iyiyiz sen nasilsin,bebegin ne kadarlik oldu,Allah saglikli guzel bir omur versin inssallah,gene gel,ihmal etme topigimizi :)
Gaztapom ne guzel seyler yazmissin oyle,iste,tecrubeli,ekonomi yapmasini bilen ev hanimi:)boyle bilgiler lazim iste.
Karanfilce,araba surmek pratikle oluyor,ilk zamanlar,esimsiz araba surmez korkadim,yada yanima birini airdim,yanliz surmekten korkuyordum,simdi cok sukur iyi sayilirim yani.diger arkadaslar hepiniz iyisiniz insallah,aklimda kalanlara yazabildim biseyler,bugun birazdaha iyiyim cok sukur,tabi daha tam gecmis degil.
Kizimin burnu tikali,butun acici damla,ve burun pompasiyla cekmeye calistim,kiyameti kopardi,nasil agladi,ic gecirerek,cok krkuyor istemiyor,ne yapicam hic bilmiyorum
suefsncım ben de hiç bir ev işini yetiştiremiyorumKızlar bugun nedense içimden hiç birşey yapmak gelmedi..bilmem sizdede oluyormu..tum negatifligim ustumdeydibu aralar cok yoruluyorum işle alakalıda stresim var.daha dogrusu yetişrtirmem gereken seyler var...Ama bırakın işle alakalı konuları yetiştirmeyi ben ev işlerini yetiştiremiyorum..Bende hastalık var galiba...mesala 3 parca utude olsa utulencek bulasık yıkancak yerleştirilecek..ev işleri tam degilse baska seylere bakamıyorum..Malum birde bir yasında kızım var.Ne biliyim ya kızlar cok yorgun oluyorum...elime kitap alıp okumak istiyorum ama nerde..hep birşeyler cıkıyr..para meselesine gelince guya maasım var ama ben hep ek hesapla kapatıyorum ay sonunu hep birşeyler cıkıyor...Rabbim once huzur ve saglık versin ne diyelim..hep bir kısır dongu..Benim kendi annembile bizde para var zannediyor...biri sıkıssa sizde varmı diyo..yok demeye utanuyırum..
canım 14 yıldır kullanıyrum. artık elimde kalıyor.Papatyacım yatak odan çok mu kötü?
İdare edemez misiniz?
Ne biliyim meblağ iyi,
Kenarda bi birikmişin olur.
Tamam mutlulukla yatabileceğin bi odan olcak ama o yatakta huzur da lazım.
Hani sıkışıyoruz dedin ya..
İnan borca girdik ya benim de huzurum kaçtı.
Şu an eve dair herşeyimi askıya aldım.
Tabi canım en iyisini sen bilir hesap edersin. Biz burdan sadece okuduğumuz kadarını hesap ederiz. :)canım 14 yıldır kullanıyrum. artık elimde kalıyor.
benim bir yerden gelecek (bi çalışma yapmıştım) 12 bin tl param var. aralık ayı içinde alırım snırım.
bu paranın 1000-1500 tl sini ek hesaptan falan kurtulmak için kullanıp gerisini döviz altın yapacağım inşallah.
onun içn bu 3700 ü tabi gelirse yatak odaı diye düşündük.
ben görevimi bıakmasaydım bu kadar sıkışmazdık. yine de çok pra harcamıyoruz da o zamanlard karta yapılmış takistler var. onalrı azaltmak hatta yok etmek gerekiyor.