- 1 Mart 2010
- 44.659
- 113.558
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.261
Evet cnmhoşgeldiniz,
siz de öğretmen misiniz?
Ayyy demeyin oyle korkuyorumbenim oglanda 12 de yemege geliyor..hem kıızmı hazırlıyorum hem ona birşeyler hazırla..ustumu zor giyinip işe gidiyorum..cok zor ya calışınca..hele birde bebek...yas 38 :)siz siz olun 2 cocuk fikriniz varsa benim gibi 13 sene ara vermeyin.
o zaman bu buket size deEvet cnm
Seniii yiiriimmmAynen @trlelli al benden de o kadar ütü var dağ gibi katlancaklar var sofram duruyo her işim duruyo kalkmam lazım artık.herkes gideli çoookk oldu.poğaça mayalasam diye düşünüyorum bakalım .öğlen yemeğine geliyo benim oğlan .ona sıcak sıcak veririm diyorum da bakalım.
bizim iş yerinde bir abla var o da aynı şeyi söyledi hamileyken..bebeği dünyaya geldi pek sıkıntı çekmiyor şuan ama ne kadar geciktirirsen o kadar kötü bence..Ayyy demeyin oyle korkuyorum
Bende cok ara verdim 2. Yapip kurtulcaktim ama yapamazdim o donem sıkıntılarım vardı simdide arayı açtım baya
Zor geliyo
Oglum buyudu artik kendi isini kendi halledebiliyo ama esim 2. Cocugu istiyo bakalim nolcak yas ilerleyince zor oluyo diyo herkes
sen bana neden günaydın demiyorsunSeniii yiiriimmm
Sen onu buraya yazarken diger elinle bile halledersin
Sabah herkeslere gunaydin dediydim diye demedim yaasen bana neden günaydın demiyorsun
seni hamama götürmedim diye mi
Ayyy cesaret edemiyorum yabizim iş yerinde bir abla var o da aynı şeyi söyledi hamileyken..bebeği dünyaya geldi pek sıkıntı çekmiyor şuan ama ne kadar geciktirirsen o kadar kötü bence..
ben de istiyorum biliyorsun @tr_lelli,gel biz beraber girişelim şu işe,arkadaş oluruz birbirimize
Sabah herkeslere gunaydin dediydim diye demedim yaa
Sen nerdesin fıstık bakalım
Gelmedin hamamada götürmedin beni sana kese yapcaktım naptınız nasil gecti bakalım
bilmiyorum kiAyyy cesaret edemiyorum ya
Esime menapoza kadar yolu var diyorum
Beybi senin ilk olucak benim 2.
Geceleri agliyo,kusuyo,hasta oluyo,asıları var,emziriyosun, kilo alıyosun, ortalıkta ne varsa saklıyosun,sonra krese veriyosun
Oyhhssss!
Sen calısıyosun kim bakcak kuzu
Ayy ben cok merak ediyorum ölmeden bi giderim insallahsen bana sarmadan ben sarayım dedim
çook yoğun geçti hafta sonum,c.tesi yarım gün çalışıyorum malum iş çıkışı kızları toparladım 3.5 gibi gittik hamama 3 saate yakın kaldık.ayy nasıl iyi geldi anlatamam.
havuz,sauna,buhar odası,jakuzi de vardı.hepsinden istifa ettik,birde masaj yaptırdık ohhh
tek kötü yanı kendimi keselerken fazla kaptırmışım,özellikle yanaklarımı fazla tahriş etmişim.Allah'tan başörtü kapatıyor da düğünde rezil olmadım
hamama 20,masaja 7 tl harcadım ama değdi.bundan sonra engeç 2 ayda 1 gitmek istiyorum senle de gideriz inşallah
çok güzel de insanlar biraz dikkatsiz işte,bayan bayana diye pek rahatlarAyy ben cok merak ediyorum ölmeden bi giderim insallah
Neomarinde hangi magzalar duruyo kuzu max kapanmisti cetinkaya falan duruyo dimi
Sen yakin zamanda gittin diye bi sorim dedim
sagol cnmkaranfilce , S Sevimli , suefsan , @Papatya hepinizin öğretmenler gününüz kutlu olsun .SEVİYOM SİZİ ÖRTMENİM CANIM BENİM :)
ama anneligi daha duzel anlıyorsun cnm korkma..sadece ben calıştıgım için uykusuzluk zor geliyor..Ayyy demeyin oyle korkuyorum
Bende cok ara verdim 2. Yapip kurtulcaktim ama yapamazdim o donem sıkıntılarım vardı simdide arayı açtım baya
Zor geliyo
Oglum buyudu artik kendi isini kendi halledebiliyo ama esim 2. Cocugu istiyo bakalim nolcak yas ilerleyince zor oluyo diyo herkes
Bende cetinkayadan 19tl elbise almistimçok güzel de insanlar biraz dikkatsiz işte,bayan bayana diye pek rahatlar
canım o gün ben ışık hızıyla girip çıktım pek gezemedim ama gördüklerim
imza,süvari, waikiki, koton, çetinkaya, watson's, gratis bu kadar..
çetinkaya'dan epey önce siyah bir gömlek almıştım 10 tl'ye çok güzel çıktı.ona girdim yine uygun şeyler var gibiydi,ama benim acelem olduğu için sadece çocuk reyonuna göz atabildim
Benide sevkaranfilce , S Sevimli , suefsan , @Papatya hepinizin öğretmenler gününüz kutlu olsun .SEVİYOM SİZİ ÖRTMENİM CANIM BENİM :)