Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ay biz de yazın biriktiremiyoz hiç. Gelirler düşüyo dimi S sevimsiz_25 .
Bu arada nerlerdesin sen??!

Ay buralardayım da
Iki gündür iyi yazıyorsunuz
Oku oku bitiremiyorum :confused:
Günlerim yoğun geçiyor
Haftasonunun nasıl geçtiğini anlamıyorum bile
Ders Programı değişti yine
Şu an için boş günüm yok
Ben hiç sevmedim yeni programı
P.tesi akşamı sinemaya gittik arkadaşlarla
Epey olmuştu gitmeyeli
Iki yıldan cok oldu
Dün akşam da arkadaşım geldi çaya
Bu akşam da bi öğrenci evini ziyarete gidicez
Maaşlar geldiği gibi gitti
Eşim cebimizde 150 liramiz kaldi dedi
Bunu da üç gün önce söyledi
O para da anca sigarasina yeter
Nasıl geçecek bu ay bilmiyorum
Gittiğim sinema bile ekstra oldu bize 12 lira
Pazara gidicem inşallah bugün
Meyve alcam

buaralar bende özel hayatta pek yoğunum,ancak işyerinde nefes alabiliyorum..burda da sizle vakit geçiriyorum işte..

tr_lelli tr_lelli ben dün bahsettiğim kremi aldım biliyor musun,çarşı'da ki watsons biraz daha küçük belki bulamam diye neomarin'e gittim.tek 26 tl'ymiş,2.si 2 tl. 28 tl'ye 2 tane cc krem aldım.

bir de eşimin beğendiği bir kolonya vardı,rebul marka sanırım 17-18 tl civarındaydı.14 olmuş,onu da eşime hediye aldım.
kuzenimin çocuğunun doğumgünüydü ona da waikikiden tayt,t-shirt aldım 24 tl tuttu.
66 tl'yi bayılmış çıkmışım işte :KK51:

buaralar bende özel hayatta pek yoğunum,ancak işyerinde nefes alabiliyorum..burda da sizle vakit geçiriyorum işte..

tr_lelli tr_lelli ben dün bahsettiğim kremi aldım biliyor musun,çarşı'da ki watsons biraz daha küçük belki bulamam diye neomarin'e gittim.tek 26 tl'ymiş,2.si 2 tl. 28 tl'ye 2 tane cc krem aldım.

bir de eşimin beğendiği bir kolonya vardı,rebul marka sanırım 17-18 tl civarındaydı.14 olmuş,onu da eşime hediye aldım.
kuzenimin çocuğunun doğumgünüydü ona da waikikiden tayt,t-shirt aldım 24 tl tuttu.
66 tl'yi bayılmış çıkmışım işte :KK51:
Neomarinlere git hic cagirma zaten :)
Cc kremle bb kremin farki ne canim
Suslu gunlerde kullan surelim guzelleselimm

Neomarinlere git hic cagirma zaten :)
Cc kremle bb kremin farki ne canim
Suslu gunlerde kullan surelim guzelleselimm

cc krem bb'nin bir üstü diyorlar,özellik olarak bb cilt kusurlarını kapatıyor cc de cilt kusurlarını gideriyor gibi birşey kalmış aklımda.ama ben bahsettiğim krem hafif simliymiş o yüzden çok heves ettim,bugün sürdüm gerçekten hoşuma gitti :KK8:

neomarin içinde kurtköy tarafında koştur koştur doğum gününe gittim canım,hatta biraz geç bile kaldım..ama tanışalım senle de gideriz söz :KK4:

cc krem bb'nin bir üstü diyorlar,özellik olarak bb cilt kusurlarını kapatıyor cc de cilt kusurlarını gideriyor gibi birşey kalmış aklımda.ama ben bahsettiğim krem hafif simliymiş o yüzden çok heves ettim,bugün sürdüm gerçekten hoşuma gitti :KK8:

neomarin içinde kurtköy tarafında koştur koştur doğum gününe gittim canım,hatta biraz geç bile kaldım..ama tanışalım senle de gideriz söz :KK4:
İnsallah cici bi neomarin yapariz

canım bizim arkadaşlar öğrenciler bb kremi kullanıyor diye kızıyolar.
sen de bu tarz kremleri kullanmak için henüz erken yaşta değil misin?

sta sta örtmen kiziyo baaakkk hhhiiiii
Zopayi yirsin

Bb krem bende kullaniyorum bazen ama bnm maskelerim var onlarida ihmal etmiyorum
Bal surun cildinize
Salatalik surun
bb filan sizin yaşlara ağır bişey bence ama doğal şeyler olur tabi.
uff ben hiç bişey sürmüyorum oya ki çabuk yaşlanmaya müsait kupkuru da bi cildim var:KK51:
yok canım malesef tutmadı,kendi paylaştıklarımdan dolayı istemezdim ama kişiliğini beğendim için tanış olmayı isterdim :oops:
Sağolasın canım Allah razı olsun. o senin güzelliğin.
ama bizim sevimsizle ortak bi tanıdığımız var. yine özelleşirken bulduk.
bi arkadaş bizden onun iline atanmıştı.
onunla aynı okulda görev yapmış.

canım bizim arkadaşlar öğrenciler bb kremi kullanıyor diye kızıyolar.
sen de bu tarz kremleri kullanmak için henüz erken yaşta değil misin?
ya bb ve cc ler için nemlendiriciden farkı yok diyorlar ben o yüzden kullanıyorum açıkçası hafif yüzü canlandırması da hoşuma gitmiyor değil. :KK22:

X