Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

napıyor ahmetcik çok yaramaz mı?

geçmiş olsun canım..
İnşallah bırakır eşin sigarayı. çok içiyor mu?

sağolasın
iki üç günde bi paket tüketiyormuş, geçen gün sordum yani
ben takip edemiyorum da :)

Ahmet çok yaramaz teyzesi
eşim 25 dakikadır falan uyutmaya çalışıyor
bi görsen yanakları kırmızı kırmızı oldu bu akşam, tam alican oldu yani
bi yerlerden tutunup ayağa kalkıyor, sonra da pat yere...
çok hareketli, sanki çok çabuk yürüyecek gibi

ayy yerim ben onun yanaklarını
kime benziyo daha çok sana mı eşine mi?

bozdur bilezik al derken evet biraz düşer.ama şöyle bişey var .hoşuma giden bi bilezik modeli var ondan alıcam
çok heves ediyorum
birde çeyrek olarak kalırsa düğündü doğumdu derken eldeki hazır çeyreklere göz diker benimki bende kıyamam veririm belki:26:

ben de severim bilezik takmayı.
önceki bileziğim şundandı hiç çıkarmıyordum zaten ben emitasyon takmayı hiç sevmem.

maşallah sevimsiz oğluşuna, yerrim ben onuu. azcık sıkıver yanaklarını benim için :))

İnşallah pahalıya mal olmaz

İnsallah canim,esim oglen goturecek tamir ettirmeye ama icinde bir suru fotomuz var elin adamlarinin o fotolari karistirmasini istemiyorum,ama bilgisayar hic calismadigi icin silemiyorum da..uygunsuz bie sey yok ama niye gorsunler degil mi yani ?

İnsallah canim,esim oglen goturecek tamir ettirmeye ama icinde bir suru fotomuz var elin adamlarinin o fotolari karistirmasini istemiyorum,ama bilgisayar hic calismadigi icin silemiyorum da..uygunsuz bie sey yok ama niye gorsunler degil mi yani ?

laptop değilse harddiski söküp gönderseydiniz....fotoları göremezlerdi...........

içini ferah tut bakmazlar eğer tanıdık değilse.

Çok haklısın bende senin gibi düşündüğümden ata,çeyrek biriktirip bilezik yaptım ve kuyumcu tanıdık detaylı sordum.
İşçiliği çoksa bileziğin herdaim değeri düşer dedi.
Mesela şu trabzon burmaları(3'lü burma) bunlarda kaybın olmaz dedi
Bende o modelden nefret ediyorum
Düz kalın aldım bende
Kullanacağımdan değil yatırım amaçlı aldım kart yazdı
Düğün vs takarım belki aynı modelden 3 tane aldım yine aynı modelden devam edicem param olursa almaya
Ama bu kış alamam çok ama çok zor metelik yok gelen borçlara gidiyo

kizlar emektar bilgisayarim bozuldu cok uzgunum..masraf olacagina mi yanayim,tabletle kk keyfi yapamiylrum ona mi yanaayim

bu ansızın ortya çıkan masraflar benimde çok canımı sıkar.
geçende bizim tvbozuldu .200 tl masrafı çıktı.
tamda ben o sıralarda mikrodalga almak istiyodum elimiz dar diye vazgeçiyodum
sen harcamaya kıyamazken olmadık bi şekilde olmadık şeye gidiyo paran
ama şöyle teselli ediyorum kendimi tek böyle şeylere gitsin paramız canıımız sağolsun
hasta falan olmayalımda

Anladım sende kaybetme korkusu var o zaman hiç bekleme iflah olmaz bu eş milleti bir tanede bende var ...

Kizlaaar gunaydinlar hayirli sabahlaaarr
Errrkenden kalktim esime kahvalti hazirladim,3 kuru kayisimi yedim ve yollara dustuuum
Yuruyusum bitti,dusumu aldim evimi derleyip topladim artik miacik bir tost yemeye haziriiim
Sizler nerelerdesiniz bakalim haller keyifler nasil
Opuyorum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…