- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
-
- Konu Sahibi karanfilce
napıyor ahmetcik çok yaramaz mı?
geçmiş olsun canım..
İnşallah bırakır eşin sigarayı. çok içiyor mu?
sağolasın
iki üç günde bi paket tüketiyormuş, geçen gün sordum yani
ben takip edemiyorum da :)
Ahmet çok yaramaz teyzesi
eşim 25 dakikadır falan uyutmaya çalışıyor
bi görsen yanakları kırmızı kırmızı oldu bu akşam, tam alican oldu yani
bi yerlerden tutunup ayağa kalkıyor, sonra da pat yere...
çok hareketli, sanki çok çabuk yürüyecek gibi
bozdur bilezik al derken evet biraz düşer.ama şöyle bişey var .hoşuma giden bi bilezik modeli var ondan alıcamMerhaba çeyrek altınları bilezik yapmak iyi bir fikir olmayabilir yanlış anlaşılmasın şu açıdan bilezik satılırken değerinden daha düşük fiyata gidiyor güya kullanıldığı içinmiş bu...ama çeyrek altınlarda değer hiç düşmez sattığın günki değerinden gider...
bozdur bilezik al derken evet biraz düşer.ama şöyle bişey var .hoşuma giden bi bilezik modeli var ondan alıcam
çok heves ediyorum
birde çeyrek olarak kalırsa düğündü doğumdu derken eldeki hazır çeyreklere göz diker benimki bende kıyamam veririm belki:26:
Bir anda gitti canim sanirim bataryada sorun var.Hicbir sekilde acilmiyor,sarji oldugu halde..Bugun burada cok yagmur var sabah yuruyusum de yalan oldugeçmiş olsun neyi var hastanın?
Bir anda gitti canim sanirim bataryada sorun var.Hicbir sekilde acilmiyor,sarji oldugu halde..Bugun burada cok yagmur var sabah yuruyusum de yalan oldu
sağolasın
iki üç günde bi paket tüketiyormuş, geçen gün sordum yani
ben takip edemiyorum da :)
Ahmet çok yaramaz teyzesi
eşim 25 dakikadır falan uyutmaya çalışıyor
bi görsen yanakları kırmızı kırmızı oldu bu akşam, tam alican oldu yani
bi yerlerden tutunup ayağa kalkıyor, sonra da pat yere...
çok hareketli, sanki çok çabuk yürüyecek gibi
maşallah sevimsiz oğluşuna, yerrim ben onuu. azcık sıkıver yanaklarını benim için :))
İnşallah pahalıya mal olmaz
merhaba nasılsın canım napıyorsun?
İnsallah canim,esim oglen goturecek tamir ettirmeye ama icinde bir suru fotomuz var elin adamlarinin o fotolari karistirmasini istemiyorum,ama bilgisayar hic calismadigi icin silemiyorum da..uygunsuz bie sey yok ama niye gorsunler degil mi yani ?
İnsallah canim,esim oglen goturecek tamir ettirmeye ama icinde bir suru fotomuz var elin adamlarinin o fotolari karistirmasini istemiyorum,ama bilgisayar hic calismadigi icin silemiyorum da..uygunsuz bie sey yok ama niye gorsunler degil mi yani ?
laptop değilse harddiski söküp gönderseydiniz....fotoları göremezlerdi...........
bozdur bilezik al derken evet biraz düşer.ama şöyle bişey var .hoşuma giden bi bilezik modeli var ondan alıcam
çok heves ediyorum
birde çeyrek olarak kalırsa düğündü doğumdu derken eldeki hazır çeyreklere göz diker benimki bende kıyamam veririm belki:26:
kizlar emektar bilgisayarim bozuldu cok uzgunum..masraf olacagina mi yanayim,tabletle kk keyfi yapamiylrum ona mi yanaayim
çok heves ediyorum
Günaydınlar herkese...
iyiyim karanfilcem. hayat aynı seyrinde devam ediyor. sen nasılsın?