- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.421
Benimkide diyo ki anne bizim sıniftakiler ing.de yes no dan başka bişey bilmiyolar ama ben oyle değilim .Ben de kızıyorum ama bakalım görcez yarın yazılisı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen geztapom ben lafa degil icraata bakarimBenimkide diyo ki anne bizim sıniftakiler ing.de yes no dan başka bişey bilmiyolar ama ben oyle değilim .Ben de kızıyorum ama bakalım görcez yarın yazılisı var
Tabletten yazıyorum smiley yapılmıyor bende facedeki gibi yaptım bu arkadaşlar çıktı;( :) :>
Günaydın kızlar eşim kalktı hazırlanıyor kahvaltı etmez zaten sıpama da tam buğday ekmeğinden tost yaptım.Anacım uyuyo daha onu beklerim kahvaltıya.@cutemom nerdesin niye gelmiyon kız sigrayı biraktinmi.@trlelli,karanfilce,papatya, sizi baska birikim topiklerinde yakaladim .tahtaya kalkın bakiyim tek ayak üstune
Ben zaten gecerken ugradiydimGünaydın kızlar eşim kalktı hazırlanıyor kahvaltı etmez zaten sıpama da tam buğday ekmeğinden tost yaptım.Anacım uyuyo daha onu beklerim kahvaltıya.@cutemom nerdesin niye gelmiyon kız sigrayı biraktinmi.@trlelli,karanfilce,papatya, sizi baska birikim topiklerinde yakaladim .tahtaya kalkın bakiyim tek ayak üstune
Benim de bu aralar hiç işe gidesim gelmiyor. Gitsem de salak salak nette vakit geçirip geliyorum. Birşey yapmamak da beni yoruyor. O zaman daha da huzursuz oluyorum.Ben zaten gecerken ugradiydim
Annişine selamlar tatlıs
Oglus aksam 7de yatip sabaha kadar uyudu masallah her sabah erken erken dayanamadi yavrucak
Onu yollayinca esimle cay ictim
Esimde gitti kaldim yine yalniz
Hep bu ev dagiliyo bende oylece daginik evle basbasa kalip "ne ara bu kadar dagittik
Yeeaaa!" diyorum
Hava buzzzzz
Bugun yemek yapmam lazim
Oglusun yine kursu var onu goturcem
Ev supurulcek oglusun nevresimleri degiscek
En iyisi uyuyim ben
Bi kardeşimiz yeni bi topik açmış, hevesli, heycanlı, o kadan samimi ki yazasım geldi..geztapo .!.:heycanlı, kıkaçan eşim kalktı hazırlanıyor kahvalgirişimez zaten sıpama da tam buğday ekmeğinden tost yaptım.Anacım uyuyo daha onu beklerim kahvaltıya.@cutemom nerdesin niye gelmiyon kız sigrayı biraktinmi.@trlelli,karanfilce,papatya, sizi baska birikim topiklerinde yakaladim .tahtaya kalkın bakiyim tek ayak üstune
Ay hangi topik o...Bi kardeşimiz yeni bi topik açmış, hevesli, heycanlı, o kadan samimi ki yazasım geldi..
Genç girişi
Canım boş durmak adami daha çok yorar bilirim.Benim de bu aralar hiç işe gidesim gelmiyor. Gitsem de salak salak nette vakit geçirip geliyorum. Birşey yapmamak da beni yoruyor. O zaman daha da huzursuz oluyorum.
Dur yazcam şimdi oraya.Ay hangi topik o...
Ayy öğretmenler odasındayım ve gülmekten ya da kendimi sıkmaktan gözlerim yaşardı.Ben bu topicten baska yere yazmam birikim anlaminda burayi loveliyorum
Karanfilce topigini oksuz biraktigi icin, baska birikim topiclerinde gezdigi icin , bizden sakladigi 220tlsi icin 50kırbaç
Yokmu arttiran
Allah gulmekten ayri koymasin canimAyy öğretmenler odasındayım ve gülmekten ya da kendimi sıkmaktan gözlerim yaşardı.
Ne olur azad edin beni...
Şu an 220 tl den 10 TL si gitti.Allah gulmekten ayri koymasin canim
Su 220tl nin hesabini yapalim
10kasimda operim elini harcligimi hazir et.