- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.544
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.401
Bizim burda da sabah aksam ot kavurup yiyen et vs almayanlar var adamin son model arabasi arsalari var
Yemisim onun arabasini arsasini
Tutumlu Lazim olani alir, gerektigi kadar alir elindeki 2kurusla ay sonu cikarir mutfak masrafindan ev masrafindan kisar 2 kurus atar kenara
Cimri herseye yok der
Parasi hep yoktur
Herseyi bozuktur,eskidir ama parasi vardir sozde yok yani
Benim anneannem iste cimrinin onde gideni
Evi eski,giysileri eski,et sut vs almaz evinde yemek yerken igreniyorum catallar egri bugru, tencereleri milattan kalma, cezvesinin kulbu yok sandalye yok evinde tabure her yer attirmiyo atana beddua ediyo rutubet icinde parayi istiflesin yeterki varsa yoksa pilav makarna pisirsin
Simdi gidip sallasam 50bin tl duser(bankada) altinlari vs saymiyorum
Ama param yok diye aglar uzulur harclik verirsin uzerine
Varken yok diye aglayanlarin da basi dertten kurtulmuyo
Valla 1evim 1 arabam 10bin tl de param var cok sukur
Oturdugum evde var ayrica ama babamda hala tapusu bunu saymiyorum uzerime alirsam 2 evim var derim(burdanda kovuyo nasil alicaksam).
Dip not: altinlarim okadar ediyo yani naktim yok birikime devam
Yemisim onun arabasini arsasini
Tutumlu Lazim olani alir, gerektigi kadar alir elindeki 2kurusla ay sonu cikarir mutfak masrafindan ev masrafindan kisar 2 kurus atar kenara
Cimri herseye yok der
Parasi hep yoktur
Herseyi bozuktur,eskidir ama parasi vardir sozde yok yani
Benim anneannem iste cimrinin onde gideni
Evi eski,giysileri eski,et sut vs almaz evinde yemek yerken igreniyorum catallar egri bugru, tencereleri milattan kalma, cezvesinin kulbu yok sandalye yok evinde tabure her yer attirmiyo atana beddua ediyo rutubet icinde parayi istiflesin yeterki varsa yoksa pilav makarna pisirsin
Simdi gidip sallasam 50bin tl duser(bankada) altinlari vs saymiyorum
Ama param yok diye aglar uzulur harclik verirsin uzerine
Varken yok diye aglayanlarin da basi dertten kurtulmuyo
Valla 1evim 1 arabam 10bin tl de param var cok sukur
Oturdugum evde var ayrica ama babamda hala tapusu bunu saymiyorum uzerime alirsam 2 evim var derim(burdanda kovuyo nasil alicaksam).
Dip not: altinlarim okadar ediyo yani naktim yok birikime devam
Son düzenleme: