Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Moralim cok bozuk
Oglumun gozu ilerlemis 1den 3e cikti numarasi
Aglamamak icin kendimi zor tuttum
Oglumu kursa biraktim salak salak gzdim kendimi dukkanlara attim
Hatta lcw girdim asansorle 4e bastim3de inmisim okadar dalginim kiz arkamdan 4e basti 3de indi yaaaa dedi
Donup bakmadim bile ya daha cok ilerlerse
Napicaz
Suan caresi yok yasi kucuk gozlugu surekli kullansin 6 ayda bir kontrole gel dedi

Benim sınandıgım yetmiyo artık yavrumla sınanıyorum
Cok pis isyan edesim var yeter ciddi yeter ben artik dayanamiyorum

Moralim cok bozuk
Hatta lcw girdim asansorle 4e bastim3de inmisim okadar dalginim kiz arkamdan 4e basti 3de indi yaaaa dedi
Napicaz
Suan caresi yok yasi kucuk gozlugu surekli kullansin 6 ayda bir kontrole gel dedi

geçmiş olsun
bozma moralini inşallah azalır gitgide, gözlüğünü düzenli takıyor mu?

günaydın herkeze

sonunda esım bugun 15 gunluk odendı
özel sıgorta kesıntım ıle beraber 880 tl aldı , ılk ceyrekte 950 alıyor.
sımdı bı az geldı bu maas sankı bır anda.

neyse ödeneceklere gecıyorum

elektrık, 75
su : 50
doğalgaz : 27
telefonlar : 170 (cok evet cok)
araba kredisi : 780
toplam : 1102 tl ediyor,
222 tl acık eşimden yani.
neyse bende alıcam 2000'lira. 1780 tl kalacak bu mıktarıda düşünce.
neyse 1000 tl'sini kredi kartına yatıracağız. 780 kalacak. ayın 6'da eşim 950 tl aldıgında artık 950+780=1730 tl oluyor yenıden . cocuga 350 tl, bana 350 eşime 350 alışveriş mıktarı ayırırsam eğer : 1050 eder. ıyı fena degıl. zıra 20 ksımda esım 880 tl bır daha alacak.
700 tl 'de 1 aylık bence yeter mutfak pazar fılan.

neyse zaten alısverıs mıktarları bana gore cok aslında ama genıs dusunmek ıstıyorum
Maaşlarınıza Allah bereket versin canım..
Merhaba kızlar
Programım henüz değişmedigi için bugün boş günüm
Annem de evde yalnızdi
Bize gel dedim
Kahvaltıya geldi
Aksama bbabam da gelir yemeği beraber yeriz
Arada onların gelmesi iyi olur
Hhep ben gitmiyeyim
Elmalı kurabiye yaptım bugün
Eşim sever, epeydir yapmiyordum
Dün de elma ucuzdu aldim

Kızlar çok stresliyim
Geçen bi sonuç bekliyorum demiştim ya
Bugün yarın belli olur
canım inşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır.
Moralim cok bozuk
Napicaz

sen bi köteği hakediyorsun haaa!
Canım kendine gel.
benim eşimin de gözü hep yükselmiş çocukluğundan beri.
geçen bi ölçtürdü 1 e düşmüş.
Allah bunları unutturcak dert vermesin.
nice anneler var evladı kanser sakat.. Allah esirgesin.
İsyan etme lütfen, bak bu söylediklerin de isyana giriyor.
Lütfen silkelen, haline şükret. İyi bi doktor bul götür çocuğunu.

@tr_telli merak etme. Gözlüğünü düzenli kullanınca ilerlemesi belli nir yaştan sonra durur. Isyan etmekte neyin nesi... Saçmalara lütfen. Hepimizin hayatında zor zamanlar oluyır. Bu zamanları duayla atlatabilmek önemli. Yapma lütfen.

Moralim cok bozuk
Napicaz

Allah dermanı olmayan dert vermesin. Kontrolünü yaptır , içini serin tut.

bugün okuldan arkadaşlar gün yapalım dediler.
"ama biz bu aylar araba almayı düşünüyoruz.." derken hiç sorun değil arkadaşım ilk senden başlatırız dediler sağolsunlar.
benim günden maksadım oturmak kalkmak birbirimizin yüzünü okul dışında da görmek aslında..
olabilir neden olmasın eskiden hep yapardık zaten de geçen yıl yapmadık bi tek.
eşime bi diyim bakalım.

Tr lelli sana şunu söyleyeyim
Göz konusu zor
Ben 7.siniftan beri gözlük kullanıyorum
Yani 15 yıldır
Son 10 yıldır da lens kullanıyorum
Tabi gözlüğümü de kullanıyorum
Ama alıştım sanırım
Problem etmiyorum
Düşününce çok da problem değil zaten
Hamd olsun
İnsanlarin ne büyük hastalıkları var
Hatta ben o kadar sukrederdim küçükken
"Allahım ya eski zamanlarda yaşasaydım
Ya gözlüğün icat edilmedigi zamanlarda yaşasaydım ben napardim
Gözlerim görmüyor ama gözlüğüm var : )" derdim.

Kizlar Kusura bakmayin,telin acizligine ugradim,hep hata gosteriyor,anca duzeldi.

Trlelli,bu kadar uzulme,allah baska dermansiz dert vermesin,duzelir elbet.
Karanfilce allah gonlune gore versin,ne guzel sendem baslanicaksa arabaniz icinbirazdaha gecer elinize.
Kizim cok huysuz bu aralar,ucuncu diside cikti,cok zor olmasada kolayda degil,cocuk cok strese gidiyor.
Birde tecrubeli anneler bebekleriniz emeklemeye baslarken nasildi,benimki emekleme pozisyonuna geliyor ama emeklemeye korkuyor,bazen hic karismiyorum,bazen cok zorlanirsa yardim etmeye calisiyorum yok bi gidim one gitmiyor ilgisini gelen birsey icin cok hirslaniyor,ama yetisemexince hemen pes ediyor ne yapsam bilemedim,bi ara Karin ustunden sirt ustune donunce,bir kac kez basi yere Sert geldi diye,o zamandan beri donme haketini yapmiyor,off ya,butun bebislermi boyledir,yoksa benimkimi cok korkak,insallah hep Boyle olmaz.

Kizlar Kusura bakmayin,telin acizligine ugradim,hep hata gosteriyor,anca duzeldi.

Karanfilce allah gonlune gore versin,ne guzel sendem baslanicaksa arabaniz icinbirazdaha gecer elinize.
Kizim cok huysuz bu aralar,ucuncu diside cikti,cok zor olmasada kolayda degil,cocuk cok strese gidiyor.
Birde tecrubeli anneler bebekleriniz emeklemeye baslarken nasildi,benimki emekleme pozisyonuna geliyor ama emeklemeye korkuyor,bazen hic karismiyorum,bazen cok zorlanirsa yardim etmeye calisiyorum yok bi gidim one gitmiyor ilgisini gelen birsey icin cok hirslaniyor,ama yetisemexince hemen pes ediyor ne yapsam bilemedim,bi ara Karin ustunden sirt ustune donunce,bir kac kez basi yere Sert geldi diye,o zamandan beri donme haketini yapmiyor,off ya,butun bebislermi boyledir,yoksa benimkimi cok korkak,insallah hep Boyle olmaz.
yerim ben onu yaa :KK60:
korkak kedicik:KK16:
korkma canım çoğu çocukda oluyor o durum. büyüyünce geçer.

kizlar merhaba, sizleri özledim bir selam vereyim dedim..tatildeyiz malumunuz oda da malesef wifi çok kötü şimdi animasyon alanindayiz eşimden gizli gizli yazıyorum..
p.tesi uzun uzadiya anlatırım yine ama benim dr. kontrolüm vardı ya o kadar iyi haberler aldim ki, sevincimin tarifi yok..

yerim onu ben, sen moralini bozma annesi korkmuş sadece atlatacaktır hemen
ayrıca senin bebiş kaç aylıktı? benimki tembelliğinden 14 aylık yürüdü emeklemedi bile o zaman kadar

yerim onu ben, sen moralini bozma annesi korkmuş sadece atlatacaktır hemen
ayrıca senin bebiş kaç aylıktı? benimki tembelliğinden 14 aylık yürüdü emeklemedi bile o zaman kadar
Sagol canim,bebegim sekiz aylik olacak,cocuktan cocuga değişiyor tabiki ama beni endişelendiren korkup yapmaması.Ya bu korkularla hep hayatında birseyleri ertelerse diye evhamlara kapildim,Insallah böyle olmaz ilerde.
Senin bebiste akılliymis,ne surunucem ne emekicem diye düşünmüş galiba :) dun okuduğum bi kac yazıda,bebeklerin emeklemeden yuruyebilecegiide söylüyordu
Her bebek farklı Iste.senin oğlan mi ,kiz mi.oğlanlar daha bi gayretli oluyorlar sanırım,arkadaşın oğlu ,kizimdan ıki ay kucuk olmasına rağmen,cok haraketli.

Son düzenleme:
X