Gunaydinlar :)bu ayda zorlu geciyor,bir turlu toplayamadik,giristeki dolabim kirilinca,maas gznunden once odeme yaptigimiz icin eksiye dustuk,gecen hafta evdekilerle idare ettim ama cuma gunu mutfak alisverisi yapmam. Gerekiyordu,daha maas gelmedi ve ben,mutfak icin tekrar para cektim.50 cwkmistim ve cok sukur tum eksiklerimi aldim bu parayla,cok bereketli oldu.bu paraya iki kilo kiyma tavuk eti,zeytin,sebze,kahvaltilik gibi seyler aldim.tabi bunu ,yaptigim ihtiyac listesine borcluyum,bu sayede en gerekli ve tuketilmesi gereken seyleri aldim ve hatta on euro artmisti,daha un almam lazindiki,islak mendil,ve hasta ziyaretine cikolata aldim oda oraya gitti.bozuklugum vardi belki bi pkt UN gelir ona bakmam lazim.yada bi kahve param ciksada ne iyi olur,yarin arkadaslarla bulusucaz,tekrardan para cekmek istemiyorum,esimdende tirtiklasam gunu kurtaririm herhalde.
Insallah maas gelince kalan parayi,haftalara bolup,liste yapicam ve ona gore yapicamki elimdekini yettirebileyim,yoksa yeni ayda zorlu olur bizim icin.normalde mutfak alisverisi haftalik 100 den asagi olmaz ,bu sefer mutfak ihtiyac listesiyle 50 ye hallettim,tabi bunda evde cogu sesin olmasininda etkisi var,yoksa mumkunu yok yetmezdi.isteyince bal gibide yettiriyon iste cok sukur.hasta ziyaretine gittim ama elim kolum dolu Dondum,yengem kizima bayagi kiyafet verdi sagolsun,bi Koca poset elma ve yaptigi deterjan stogundan bi tane verdi sagolsun.Bende yeri gelince esirgemem elimdekini,oda bunu bildigi icin karsilkisiz birakmadi sagolsun,bereketli bir gundu dun bizim icin,insallah hep boyle olur.Birikim degilde,en oncelikli istegim suan mevcut olan kredimizin bi tanesini kapatmak,araba kredimiz cok faizli degil,ama ikinci yaptigimiz kredide bayagi faiz aliyorlar,ordan burdan arttirip ne kadarini kapatsam kardir,insallah basaririm bunu kizlar,Allah herkesin yardimcisi olsun...