Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

sabah bankaya gittim. kullandığımız konut ve taşıt kredilerinin parası için makbuzları aldım. 3700 tl alacağımız çıktı. sonra da hakem heyetine gidip dilekçeleri aldım. hafta sonu doldurup pazartesi vereceğim. 3-4 aya alırsınız dediler.

Merhaba kızlar,
bugün önce okul sonra işletmeler derken az önce gelebildim eve. sabah daha 7 ye gelmeden evden çıkıyom pek bi karanlık yahu :confused:birazdan da hazırlanıp dişçiye giderim. Dua edin bana inşallah kolay geçer.
pazardan minnak minnak dolmalar almıştım yazın öylesini bulamamıştım doğrusu. et çıkardım dolaptan. bugün menümüzde etli dolma var. yanına tere ve turp yıkar bir de ayran yaparım sanırım.

Royem kafana çok takma
Belli ki korkmus
Ama unutur ileride onu
Haa daha ilerisini de dert etme derim simdiden
Benim oğlum cok gayretliydi
10 aylıkken tam yürüdü.
Emeklemeye de erken başladı
Normal emekleme pozisyonunda düşünme
Tırtıl gibi süründu
Yani kendini bi sekilde harekete geciriyordu
Böyle başladı, herkes hayret ediyordu
Çünkü karnını yere carpa carpa ilerliyordu : )

Kızlar çok mutluyum
Sonuç beni mutlu edecek şekilde geldi
Dualariniz sayesinde yine

Sagol canim,bebegim sekiz aylik olacak,cocuktan cocuga değişiyor tabiki ama beni endişelendiren korkup yapmaması.Ya bu korkularla hep hayatında birseyleri ertelerse diye evhamlara kapildim,Insallah böyle olmaz ilerde.
Senin bebiste akılliymis,ne surunucem ne emekicem diye düşünmüş galiba :) dun okuduğum bi kac yazıda,bebeklerin emeklemeden yuruyebilecegiide söylüyordu
Her bebek farklı Iste.senin oğlan mi ,kiz mi.oğlanlar daha bi gayretli oluyorlar sanırım,arkadaşın oğlu ,kizimdan ıki ay kucuk olmasına rağmen,cok haraketli.
kız canım benimki
karşısına oyuncak koyardık emeklesin diye, eliyle gel gel yapardı da kendini yormazdı:)
anne olarak endişelenirsin tabi ama rahat ol cnm geçicidir

Royem kafana çok takma
Belli ki korkmus
Ama unutur ileride onu
Haa daha ilerisini de dert etme derim simdiden
Benim oğlum cok gayretliydi
10 aylıkken tam yürüdü.
Emeklemeye de erken başladı
Normal emekleme pozisyonunda düşünme
Tırtıl gibi süründu
Yani kendini bi sekilde harekete geciriyordu
Böyle başladı, herkes hayret ediyordu
Çünkü karnını yere carpa carpa ilerliyordu : )

Kızlar çok mutluyum
Sonuç beni mutlu edecek şekilde geldi
Dualariniz sayesinde yine
Sevimlim çok sevindim ama olay neydi hastalık filan mı

Sevimsiz sagol canim,zamanla olucak Insallah.gecmis olsun bu arada,ıyi haberler almana sevindim.
Papatya,ne guzel paranızi ıyi günlerde harcayın.
Sutlu kahve,yapiyoz kiz onu,gel gel yapiyoz,oyuncağı gosteriyoz,yok heyecanlanıyor ama ilerlemiyor Iste,demekki zamana ihtiyacı var daha.sağlığı yerinde osunda,emeklemexide yurumexide ,konusmayida ogrenir insallah.

geldim dişçiden şükür bi sıkıntı olmadı ama uzun zamandır gitmediğim için önce bi panikledim.
biri küçük 3 dolgu yaptı. 150 tl yi koydum geldim.
devlette de yaptırırmışım aslında ama çok dolu işte oralar bir de bu pratik oldu. fiyatı nasıl, piyasayı biliyor musunuz?

geldim dişçiden şükür bi sıkıntı olmadı ama uzun zamandır gitmediğim için önce bi panikledim.
biri küçük 3 dolgu yaptı. 150 tl yi koydum geldim.
devlette de yaptırırmışım aslında ama çok dolu işte oralar bir de bu pratik oldu. fiyatı nasıl, piyasayı biliyor musunuz?
Gecmis olsun karanfilce,dis isleri hep pahali ya,piyasayi bilmem ama iyi odemissin sanki.

Gecmis olsun karanfilce,dis isleri hep pahali ya,piyasayi bilmem ama iyi odemissin sanki.
Ben de daha önce hep devlette (ama ilçe olduğundan kalabalık olmuyordu) ve eşimin çalıştığı özel hastanede yaptirmıştım. Fiyatlarıhiç bilmiyorum. Bu bi arkadaşın eşi.

Kızlar işte minnak dolmalarım.
IMG_20141024_191210-1.jpg

Gece mesaj yazdim buraya
Ama cevapla butonuna bastim birkac defa cevaplamadi
Ben de yattım daha
Karanfilcenin nickinin altında neden uzgun yaziyor diye sormuştum mesajimda

Geztapo banlanmis olduğunu soyledin karanfilin
Nerden anladin
Bu uzgun yazısıyla bi alakasi var mi

Gece mesaj yazdim buraya
Ama cevapla butonuna bastim birkac defa cevaplamadi
Ben de yattım daha
Karanfilcenin nickinin altında neden uzgun yaziyor diye sormuştum mesajimda

Geztapo banlanmis olduğunu soyledin karanfilin
Nerden anladin
Bu uzgun yazısıyla bi alakasi var mi
Evet sevimli böyle üzgün yazdığı zaman kaçgün ceza yediyse o süre boyunca sıteye girişi yasak demek oluyo.erışemiyo giriş yapamıyo

X