Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Gunaydin
Okula gittim geldim
Okulda unutmus oglus hepsini
Ne yapsam diye dusunuyorum
Evi supuremem cok erken ses olur
Ortaligi topladim
Camlari actim havalansin
Uyusam fena olmaz
Bu aralar cok uyuyorum bakalim nolcak boyle

Günaydın herkeze
sabah sabah giyinip süslenip, bir 15 dk kadar evi topladım .
bu akşam oglanın dişi var ilac cıkarılıp dolgusu yapılacak, ve diğer dişine dolgu koyulacak.
tam emin değilim ama 1000 tl tutacak bütün dişleri sanırım.
yani 2000 tl die kardayız.
ne zamandır akülü motorsiklet istiyor ege
bende ondan almayı düşünürm ona yaza doğru .
ööyle yani

annemle babamlar mevzusuna gelince ise.
abime henüz bişey söylemedim düüşünüyorum hala.
abimin kızı tv üstüne ip dolamıştı diğerinide kağı koluna asmıs salıncak gıbı oturmus tv düşüp kırılmıştı, bu sırada egede odadaydı annemler herseyı gormustu.
fakat abımın kayınvalıdesı sız cam balkon yaptıracaksınız ortak odesınler tv deyınce egede yaptı egede yaptı dedıler.
o zaman babam ısrarla arkasında duramadılar yanlsı anlıcaklar dıye ben tv ıstemıyorum sızden dedıler.
bende evdekı tv goturup ıdareten verdım neredeyse 1 sene olacak ne yenı tv alındı ne bısey oldu.
o sebeble abıme bu bahaneyle tv ortak almamızı soylıcem ama dogru bır kararmı dusunuyorum.
fakat abım cok nasıl desem bılmıyorum emın olun ben yokluktan surunuyor olsaydımda benden o tv parasını soke soke alırdı asla tek basına almaya kalkmazdı, ki abımın durumu var.
eyvallah etsemmı etmesemmı dusunuyorum

Günaydın herkeze
bu akşam oglanın dişi var ilac cıkarılıp dolgusu yapılacak, ve diğer dişine dolgu koyulacak.
ööyle yani

abimin kızı tv üstüne ip dolamıştı diğerinide kağı koluna asmıs salıncak gıbı oturmus tv düşüp kırılmıştı, bu sırada egede odadaydı annemler herseyı gormustu.
fakat abımın kayınvalıdesı sız cam balkon yaptıracaksınız ortak odesınler tv deyınce egede yaptı egede yaptı dedıler.
o zaman babam ısrarla arkasında duramadılar yanlsı anlıcaklar dıye ben tv ıstemıyorum sızden dedıler.
bende evdekı tv goturup ıdareten verdım neredeyse 1 sene olacak ne yenı tv alındı ne bısey oldu.
o sebeble abıme bu bahaneyle tv ortak almamızı soylıcem ama dogru bır kararmı dusunuyorum.
fakat abım cok nasıl desem bılmıyorum emın olun ben yokluktan surunuyor olsaydımda benden o tv parasını soke soke alırdı asla tek basına almaya kalkmazdı, ki abımın durumu var.
remen ortak aramış onlar kendisine, sen neyi düşünüyosun ki daha? bence de abine ortak alalım de, hatta önerme direkt de ki alalım şu televizyonu artık çok geciktik

öylemı dersın S sutlukawe
yüz yüzeyken konusmam lazım tabı esı fılan olmadan.
bakalım ne olacak
buarada ogreetmen dun anneme ege demıs sayı say dıyorum hıc ılgılenmıyor oralıolmuyor demıs
gecen gun eve kagıt gondermıstı aıle ktılımı el ve ayak parmaklarınızı sayınd ıye.
neyse yaptık saydık tekrarladık.
dun anneme anlatırken ege duymus ben dun annemle calıstım demıs.
ogretmende hadı say bakalım demıs.
ege 1-2-3 kalmıs sayamamıs.
dun aksam 1 5 kadar sayılar cıkardım altına oyuncak fılan dızdırıdm
bazen sayıyor bazen sayamıyor
napsam kızlar acaba ya?
buaraa
sayıları ıngılızce sayıyor ama turkce sayamıyor

c

bütün derslerini salıyamı koymuşlar diğer günlerin boş mu canım ?
canım benim programım da aslında sadece pazartesi günüm boş. diğer günlerim full. ama aktif olarak sadece salı derse giriyorum. diğer günlerim boş. biz de sistem biraz farklı canım.

Günaydın herkeze
ööyle yani

cute babana üzüldüm canım
çok geçmiş olsun Allah uzun ömür versin
tartışmalarınızdan uzak tutun haberi olmasın
bencede sutlukahve haklı ortak alalımmı deme abi annemlerin tv yi ne zaman alıyoruz de.
kvalidesi birlikte kırdılar demiş zaten bu ortak alınsın demek
her ne kadar senin oğlan kırmasa da bi ortamda yaramazlık yapılınca suç her iki çocuğada yüklenir malesef.

bunlar parayla halledilecek şeyler ödenir geçer ama keşke iki kardeşin arası böyle şeylerden açılmasa
üzme kendini

Merhaba kızlar. Bugün temizlik vardı. Bayan çağırdım. O camları sildi. Aslında baya işi o yaptı ama neden ben pertledim bilemedim.
Şimdi de pazara gitcem inşallah.

Merhaba kızlar
Hala regl olmadım. Çatlayacağım artık.
Bugün Eylül ayından 2 haftalık ders ücretimin bir kısmı yatmış. 553 tl. Hemen faturaları ödedim. Gerisi de inşallah bu hafta yatar.
Çok şükür Rabb'ime....

Selam kızlar
Bugün durgun buralar
Bu gece oğlan iyiydi
Günlerdir cok kötüydüm
Ayakta sallana sallana yürüyordum resmen
Kim bilir kimin duası yetişti
Cok zor durumdaydim
Gece rahatça uyumak beni kendime getirdi
Öğleden sonra da pazara gittik
Havuc, pırasa, domates, mandalina, erik, elma aldim
Sanırım 14 lira harcadım

canım benim programım da aslında sadece pazartesi günüm boş. diğer günlerim full. ama aktif olarak sadece salı derse giriyorum. diğer günlerim boş. biz de sistem biraz farklı canım.
Ayyy biz de aktif olarak 4 gün dolu bi gün boş oluyoz. Ne iyiymiş sizin öyle:KK8:
Şaka bi yana sizin ggeldiğiniz konumlara çok kolay gelinmiyor. O kadar da olsun.
Selam kızlar
Bugün durgun buralar
Bu gece oğlan iyiydi
Günlerdir cok kötüydüm
Ayakta sallana sallana yürüyordum resmen
Kim bilir kimin duası yetişti
Cok zor durumdaydim
Gece rahatça uyumak beni kendime getirdi
Öğleden sonra da pazara gittik
Havuc, pırasa, domates, mandalina, erik, elma aldim
Sanırım 14 lira harcadım
Ben olmayınca çok konuşan olmuyo herhalde :-)
Ben de az önce geldim pazardan.
Domates salatalık muz pırasa patlıcan tere turp marul havuç dolmalık biber kırmızi ve beyaz lahana maydonoz aldım 22 tl tuttu.
Yanımda hiç para yoktu yan apartmandaki arkadsşımdan borç istedim. Bereketli geldi:KK53:

Ayyy biz de aktif olarak 4 gün dolu bi gün boş oluyoz. Ne iyiymiş sizin öyle:KK8:
Şaka bi yana sizin ggeldiğiniz konumlara çok kolay gelinmiyor. O kadar da olsun.

Ben olmayınca çok konuşan olmuyo herhalde :-)
Ben de az önce geldim pazardan.
Domates salatalık muz pırasa patlıcan tere turp marul havuç dolmalık biber kırmızi ve beyaz lahana maydonoz aldım 22 tl tuttu.
Yanımda hiç para yoktu yan apartmandaki arkadsşımdan borç istedim. Bereketli geldi:KK53:
Teşekkür ederim. Aslında ben derse girmeyi hiç sevmiyorum. Sınıflar çok kalabalık. Çoğu dersi dinlemiyor. Ve dersi dinlemeleri için bir yaptırım yok.
Fakat dediğin gibi unvan atlamak çok zor. Insan doğduğuna pişman oluyor.

Teşekkür ederim. Aslında ben derse girmeyi hiç sevmiyorum. Sınıflar çok kalabalık. Çoğu dersi dinlemiyor. Ve dersi dinlemeleri için bir yaptırım yok.
Fakat dediğin gibi unvan atlamak çok zor. Insan doğduğuna pişman oluyor.
Canım burak ünvanı benim yüksek lisans bile yapasım gelmiyor.
Rahat bi insan değilim. Kendimi çok kasarım kafamda bi sıkıntı daha olsun istemiyorum. Zaten yeterince yoğun ve yorgunum.

X