- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.101
İlahi geztapo güldürdün beniMarkete giöyle tek ürünle çıkıldığı nerde görülmüş karanfilcevalla hafta sonu çok kalabalık oluyor ben de pazartesi gitmeyi düşünüyorum.Bakalim iyi olursam tabi.Akşama kadar çamaşır yıkandı bende yoruldum makinede.dişarda sağnak yagmur var hiç kesilmedi sabahtan beri.Çamaşırlığı koydum salonun ortasına serdim kaoltuklar sandalyeler her yer çamasır .Aniden gelen olsa yandık.Şeeyy biz evi ilacladık şimdi çıkıyoduk hemen şurda pastane var szizi orda ağırlayalim deriz herhalde 
Ben de bugün öğleden itibaren yaktım kombiyi soğuk valla burası.adese var ama bana yakın değil.yatsıyı kıldım şimdi trt de hayat ağacıni izliyorum.kaçayım ben iyi akşamlar canımAnamm bizim kaloriferi yakmışlar ya şimdi
Bugün hep evde idim. Hiç dışarı çıkmadım. Yarın bi yürüyüşe çıkarım belki.
Gelecek ayın alışveriş listesine eklemeler yapmaya başladım.
Şimdilik Kasım da kart kesildikten sonra çay, mutfak bezi, sıvı sabun, şehriye alınacak. Tabi bu liste Kasım'ın 6 sına kadar uzar da uzar
Bugün arabanınbakımı yapıldı. 385 tl tutmuş.
Canım çay hangi marka kullanıyorsunuz.Bugün hep evde idim. Hiç dışarı çıkmadım. Yarın bi yürüyüşe çıkarım belki.
Gelecek ayın alışveriş listesine eklemeler yapmaya başladım.
Şimdilik Kasım da kart kesildikten sonra çay, mutfak bezi, sıvı sabun, şehriye alınacak. Tabi bu liste Kasım'ın 6 sına kadar uzar da uzar
Bugün arabanınbakımı yapıldı. 385 tl tutmuş.
Ben hiç öyle ucuz şeyler bulamam.Saol tatlim pazarimiz ucuZ
Polar esofmanlar 3.5tl mesela
Benim diger evde oyleydi silikonladik yine akti tutmadi
Pimapencilerin bakmasi gerekiyo
Benim annem babamda oyle 5tane kiracilari var herseyi onlara yaptiriyolar babamin pisligi iste bencil hak hukuk bilmeyen adamBen hiç öyle ucuz şeyler bulamam.
Pazarımız da gayet pahalı zaten
Çıkın filan der diye korkusundan hiç aramıyor adamı. İşte eşim ve ailesinin ev sahibi olmuş takıntıları. Her şeyi kiracı yapar!
İyiki onlar gibi ev sahiplerine rastlamamışız.
Günaydın kızlarCanım çay hangi marka kullanıyorsunuz.
Çayı harman yaptığımdan ve çok aldığımdan 5-6 aydır anca bitiyor. Yakinda benim de çay almak lazım. Çaykur alıyorum ama önerebileceğiniz çok güzel dediğimiz var mı? Lipton hariç.
Ben bizimkileri özledim galiba annem babam deyince direk antenlerim açılıyor.Ne guzel afiyet olsun canım.Günaydın kızlar
Çayda filiz, Çaykur ve tomurcuk alıp hepsini karıştırıyoruz. Uzun zaman gidiyor.
Bir arkadaş da alıntı yapmamışım bimşn şehriye ve bezinden bahsetmiş. Benim evimin alyı bim ve çok mecbur kalmadıkça pek bitmiyorum ama şöyle adam akıllı bi gezeyim.
@tr_telli pazarlarda yerini buldun mu ucuz oluyor aslında.
karanfilce 5. Katı nasıl bu basıyor.... Çok ilginç
Benim de annemle babam var bugün. Başka şehirde yaşıyorlar. Şimdi bi kahvaltı hazırlarım. Sonra havanın durumuna göre belki yürüuüşe çıkarız annemle
Ne ev sahibinin hakkı yenmeli ne kiracının.Benim annem babamda oyle 5tane kiracilari var herseyi onlara yaptiriyolar babamin pisligi iste bencil hak hukuk bilmeyen adam
Yan vuran sağnak yağış pakpenin aralarından girip koltukların altını bastı viledayla yarım kova su topladım tahtanın çektiği hariç.Günaydın kızlar
Çayda filiz, Çaykur ve tomurcuk alıp hepsini karıştırıyoruz. Uzun zaman gidiyor.
Bir arkadaş da alıntı yapmamışım bimşn şehriye ve bezinden bahsetmiş. Benim evimin alyı bim ve çok mecbur kalmadıkça pek bitmiyorum ama şöyle adam akıllı bi gezeyim.
@tr_telli pazarlarda yerini buldun mu ucuz oluyor aslında.
karanfilce 5. Katı nasıl bu basıyor.... Çok ilginç
Benim de annemle babam var bugün. Başka şehirde yaşıyorlar. Şimdi bi kahvaltı hazırlarım. Sonra havanın durumuna göre belki yürüuüşe çıkarız annemle
işte efendim ondan sonracığıma bizim pazarlar da da eşofman türü oluyor .Ama oğluşa göre yok artık sosyete pazarlarında filan buluyorum ama büyüdü artık heryerden giymiyor.LCVw den aldıklarımızı giyiyor kesimi hoşuna gidiyor rahat ediyor.şu sıvı sabunları sevemedim gitti arkadaş durulanmıyor.Eline sıvaşıyor sanki ıyy gıcık oluyorum.
Ne ev sahibinin hakkı yenmeli ne kiracının.
Bence demirbaşları kiracı kemirmez herhalde onun bozulanları eğer kiracı hatası değil zamanla aşınan bişeyse ev sahibi yapmalı.
Ama bizim KV.ler sen kullanıyosun sen yapcan diyor. Bizim ev sahibi bile da insaflı. Herhalde ben kullanıyorum ama bazı şeylerin de bi ömrü var. Süresi dolar ev sahibi yeniler.
Yan vuran sağnak yağış pakpenin aralarından girip koltukların altını bastı viledayla yarım kova su topladım tahtanın çekt
Yürüyüşte üşütebilirsiniz kalın giyinin.bugün havada kar havası var onu sezdim.
Sizin oralarda kar var mı sevimli?
Geztapocum klavye aşağı inmedi bi türlü sana da buradan yazayım.
Ben de sıvı sabunu hiç sevmem ama katı sabun için de temizliği ve ıslanıp su içinde kalmaması için bi çözüm bulamadım. Eskiden çiviyle asılan sabunluklar vardı.
Canım nevresim işini pek anlayamadım. Ama sorun sadece yastıklar da ise yastıkların içinden bi miktar yünü alıp tekrar diksen sanki terziye göturüp nevresim genişletmekten daha kolay bi çözüm olur gibi.