- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.081
Kurt gibi de açım kendime baya kelli felli yemek ısıtcam.
genelde öğleni geçiştirir akşama eşimle yerdim.
genelde öğleni geçiştirir akşama eşimle yerdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke ben de ayakkabı konusunda şıp diye istediğimi bulabildiğim bi yer bulsam.Hayırlı akşamlar kızlar
Vakit çok çabuk geçiyor yaa
Sabah kalkıyoruz, hooop akşam olmuş
Hele annemlerdeyken hiç anlamıyorum
Sizlere de pek vakit ayiramiyorum
Sadece okuyabiliyorum
Aklımda bir şeyler kalirsa yazıyorum işte
Ekonomik durumumuz şu an gayet iyi
Çünkü ek dersim başladı ve doğalgaz masrafimiz pek yok henüz
Birkaç ay sıkışacaz soğuklarda
Sonra yine rahatlariz inşallah
Oğluşuma lcw int.sitesinden bot, eşofman altı, çorap ve kazak aldim
77 lira tuttu.
Kendime de çizme almayı düşünüyorum
Her zaman aldığım yere gidicem
150 civarında oluyor
Hem istediğim model orada var
Boşuna dışarıda aramiyayim
Çünkü önceki iki cizmemden çok memnun kaldım
Ayni yerden almıştım.
Keşke ben de ayakkabı konusunda şıp diye istediğimi bulabildiğim bi yer bulsam.
Hiç sevmem ucuz da olsa renk renk de olsa çeşit ayakkabıyı. Sağlam olsun rahat olsun varsın senelerce aynısını giyeyim.
çok güzelMerhaba kızlar
Bugün paZar market yemek derken 90 tl harcamıştım. 6.40 tl de kumbaraya gitti. Oğlana 60 tl ye bot aldık.
Benim evde bir tane ve terliğim vardı. Parmak kısmı delinmişti. Atıp yenisini alacaktım. Bugün eve gelince giydim. O sırada de kendi kendime pazar günü pazara gideyim de terlik alayım diye düşünüyordum ki ayağımdaki terliğin parmağının artık delik olmadığını farkettim. Benim evdeki bayan dikmiş. Benim hiç aklıma gelmezfi Dikmek. Vay be dedim. Ekonomi yapmak böyle oluyor herhalde.
@sevimsiz güle güle giysin Kuzucuk
benim de en son aldığım çizme düz topuk.Ben de yıllardır ayni tip giyiniyorum
Eskiyince yenisini alıyorum
Siyah ve toprak rengi favorim
Az önce gittik oraya
Henüz tam olarak gelmemiş malları
Bi hafta sonra bakarım artık
nazah burdasın geldin mi izmirden ?hava nasıldı sıcakmıydı?
Sanırım bütün işlerimi bitirdim
artık rahat rahat dualarımı okuyabilirim.
kışın sıcak yerlere gitceksin, yazın da yayla gibi yerlere kaçcan demi :)Sıcaktı kısa kollu gezdik. İnce bir pikeyle yattım akşamları.. İzmir'i seviyorum aslında, yılda 2-3 kere iş için giderim. Aslında yaşamak da isterim orada.
Markete girince öyle tek ürünle çıkıldığı nerde görülmüş karanfilce valla hafta sonu çok kalabalık oluyor ben de pazartesi gitmeyi düşünüyorum.Bakalim iyi olursam tabi.Akşama kadar çamaşır yıkandı bende yoruldum makinede.dişarda sağnak yagmur var hiç kesilmedi sabahtan beri.Çamaşırlığı koydum salonun ortasına serdim kaoltuklar sandalyeler her yer çamasır .Aniden gelen olsa yandık.Şeeyy biz evi ilacladık şimdi çıkıyoduk hemen şurda pastane var szizi orda ağırlayalim deriz herhalde Evet un almaya gittim 63 TL tuttu
10 kg un 17.9
2.5 kg pirinç 10.9(aslında daha yeni almıştım ama bu indirimde iri pirinçti 2 paket aldım etti 22)
Kırkık pirinc 1.9 sütlaç icin
Tuvalet kağıdı yine indirimde 15.9
bi de cam süngeri aldık. 1.5
Yani başka da hiç bişey almadık.