Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Karanfilce dün burda öyle bi soğuk vardı ki
Sanırsın kar yagmis
Şu an annemlerdeyim
Abimler geldi az önce
Hava cok soğuk dediler onlar da
Kar yakında yağacak gibi yani

Bugün bi arkadaşta toplancaz
Yazın düğünü oldu, burali değil kendisi
Gidemedik tabi
Bugün vercez hediyesini
Biraz gecikti hediye evet ama
Daha yeni evli ya, gitmiyelim hemen dedik

Bugün kardeşimi yolculadik
Annem Üzgün tabi
Annemle babam kaldi evde
Hoş biz hep buradayiz ama :KK45:

Kizlar bi bakin bakalim sizde begencekmisiniz

Bnm oglusun halisi merinos yun haliydi krem rengi ama cok agirdi ben temizlik yaparken kaldiririm haliyi falan yerinden zor kalkiyodu 4m2 sey
Hele silsen bitti essek olusu gibi

Yazin kilim serdim kolaycana kaldirdim silkeledim ama kilimlede olmuyo dun halida aldim 2. Halida tamam budur acmayin daha dedim

50tl Taksitle anlastim zaten tanidikti
Bakim siz begencekmisiniz

IMG_20141018_205108~2.jpg bunu aksam cektim hemen aksam yolladilar
IMG_20141019_125526.jpg bunuda az once cktim odev bitti playstation bu oda hep boyle artik alistim

Ne ev sahibinin hakkı yenmeli ne kiracının.
Bence demirbaşları kiracı kemirmez herhalde onun bozulanları eğer kiracı hatası değil zamanla aşınan bişeyse ev sahibi yapmalı.
Ama bizim KV.ler sen kullanıyosun sen yapcan diyor. Bizim ev sahibi bile da insaflı. Herhalde ben kullanıyorum ama bazı şeylerin de bi ömrü var. Süresi dolar ev sahibi yeniler.

Yan vuran sağnak yağış pakpenin aralarından girip koltukların altını bastı viledayla yarım kova su topladım tahtanın çektiği hariç.
Yürüyüşte üşütebilirsiniz kalın giyinin.bugün havada kar havası var onu sezdim.

Sizin oralarda kar var mı sevimli?

Geztapocum klavye aşağı inmedi bi türlü sana da buradan yazayım.
Ben de sıvı sabunu hiç sevmem ama katı sabun için de temizliği ve ıslanıp su içinde kalmaması için bi çözüm bulamadım. Eskiden çiviyle asılan sabunluklar vardı.

Canım nevresim işini pek anlayamadım. Ama sorun sadece yastıklar da ise yastıkların içinden bi miktar yünü alıp tekrar diksen sanki terziye göturüp nevresim genişletmekten daha kolay bi çözüm olur gibi.
karanfilcecim merhaba,arada buraya uğruyorum ama yazmaya pek fırsat bulamadım
cnm ben kalıp sabuna şöyle bi çare buldum,bulaşık süngerinin üstüne koyuyorum,hem ıslak kalmıyor,hem lavabo batmıyor
herkese merhaba

Karanfilce nevresimler yeni aldığım yorgana küçük geldi ben biraz karışık anlatmışım.
Tüh ona ne yapılır bilmem ki. Başka yorganın yok mu? Benim annemin diktirdiği yün ve pamuk yorganlarımın nevresimleri de ayrı. Yani nevresim değiştirdikçe yorgan da değiştiriyorum.
Sanırsın kar yagmis
Şu an annemlerdeyim
Abimler geldi az önce

Gidemedik tabi
Bugün vercez hediyesini

Annem Üzgün tabi
Annemle babam kaldi evde
Allah kavuştursun canım.

Bnm oglusun halisi merinos yun haliydi krem rengi ama cok agirdi ben temizlik yaparken kaldiririm haliyi falan yerinden zor kalkiyodu 4m2 sey

Yazin kilim serdim kolaycana kaldirdim silkeledim ama kilimlede olmuyo dun halida aldim 2. Halida tamam budur acmayin daha dedim

Eki Görüntüle 1274428 bunu aksam cektim hemen aksam yolladilar
Eki Görüntüle 1274429 bunuda az once cktim odev bitti playstation bu oda hep boyle artik alistim
Çok güzelmiş ben çok beğendim.ggüle güle kullanın.
karanfilcecim merhaba,arada buraya uğruyorum ama yazmaya pek fırsat bulamadım
cnm ben kalıp sabuna şöyle bi çare buldum,bulaşık süngerinin üstüne koyuyorum,hem ıslak kalmıyor,hem lavabo batmıyor
herkese merhaba
Hoşgeldin canım... Nasılsın?
Sağol önerin icin.

Eki Görüntüle 1274428 bunu aksam cektim hemen aksam yolladilar
Eki Görüntüle 1274429 bunuda az once cktim odev bitti playstation bu oda hep boyle artik alistim
Canım çok güzel ama halı şans işi üstüne toz topluycakmı ayak izi kalıcakmi leke tutacakmı benim halı konusunda çok takıntım var canım .Güle güle kullan burdan hoş gözüküyor

Evet ya halıda baya kritere dikkat etmek gerek. Seneye benim de baya halı masrafın olacak.
Evdekiler saray. Mutfak ise dinarsu. Güzeller memnunum ama daha iyi dediğiniz markalar da vardır belki de sizin önerebileceğiniz. Mesela yollukta ne marka önerirsiniz kızlar.

Sanırsın kar yagmis
Şu an annemlerdeyim
Abimler geldi az önce

Gidemedik tabi
Bugün vercez hediyesini

Annem Üzgün tabi
Annemle babam kaldi evde
Allah kavuştursun canım .sana iyi gezmeler akşama kadar uğramazsın buralara artık .mamalarıda yersin güzel güzel. :-)

Evet ya halıda baya kritere dikkat etmek gerek. Seneye benim de baya halı masrafın olacak.
Evdekiler saray. Mutfak ise dinarsu. Güzeller memnunum ama daha iyi dediğiniz markalar da vardır belki de sizin önerebileceğiniz. Mesela yollukta ne marka önerirsiniz kızlar.
Benim yolluklarim royal antibakteriyal halı açıklı koyulu rengi ev fotolarimda görmüşsundur.Ben çok memnunum leke tutmuyor çok kolay temizleniyor.Ben royali tavsiye ederim.Görumcemde de angora var o da çok memnun .

Salonumdakiler saray ırmak en az ilmekli olan modeli. Ama olsun silimi kolay taşıması kolay. Hem de fiyatı çok uygundu. Oturma odasındaki saray vizyon ama bu iki kat ilmek küçük olduğundan kolay taşınıyor ama yollukta ağır olur. Aslında mutfağımınki çok iyi ama renk alternatifi olur mu ki dinarsuda

Benim yolluklarim royal antibakteriyal halı açıklı koyulu rengi ev fotolarimda görmüşsundur.Ben çok memnunum leke tutmuyor çok kolay temizleniyor.Ben royali tavsiye ederim.Görumcemde de angora var o da çok memnun .
Bunları not ediyorum.
Ben de cıvıl cıvıl renkli yolluklar istiyorum.

Geztapocum, yolluklarını gördüm çok güzeller..
Benim yolluk olarak aklımda koca koca çiçekli olabilir geometrik desenli olabilir, yani senin çocuk odan ya da banyondaki gibi desenlerden olabilir öyle şeyler istiyorum..

İşte insan mutlaka zevkine göre desen buluyor da önemli olan kullanışı..hele sen çalışan birisin mutlaka kolay temizlenebilir olmalı.salon halılarıni çok beğendim ben .o koltukları götürcen mi yeni eve ..Ver k.v ye çenesi kapansin bence ..
Dedim eşime annene verelim diye. Vermeye kalksan da almaz ki...
Bayramda kp in verdiği parayı alamayınca nasıl ısrar etti. Bi de kp e senin yüzünden almıyor kız dedi.

Napcağımı bilmiyorum.
5 yıl önce 4.500 liraya alındı.
Üzerinde değişiklik yapsan bi ton masraf.
Atsan yazik, birine versen kim alçak kullanacak mı.
Kv kullansa veririm aslında.
Ama onun evindekiler de yeni sayılır almaz da.
Götürüp düzeni hiç bozmayıp istediğim gibi bi oturma odası fikri vardı aslında bende. Nişli, duvar Kağıtlı bi oda yeni ve büyük bi halı. Koltukları yeni bi yüz belki. Senin dediğin gibi renkli kırlentler.

Zaten salonla oturma odası hemen hemen aynı büyüklükte orda.
Eşim salonda ben oturma odasında ağırlarım misafirlerimi.

Geztapom nevresimler hakkinda hic bi bilgim yok
Biz ceyizimde cok almistik hala onlari eskitemedim bilemedim yani

X